Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O kad jau islindau kaip pilypas is kanapiu, tai parodau paskutinius mezginius. Nesioti jau nemazai, nes lb patenkinta tuo kas gavos 🤣 Melyniukas, siulai drobs nepal 0e8ce3756b84.jpg Garstycios, drobs nord dvigubas siulas e590ae934999.jpg Ir paskutinis, karantininis mezginys 🤣 siulai drobs nord, dvigubas.5c9f175eb647.jpg Yra ir daugiau mezginiu, bet tais anais nlb patenkinta 🤣

Atsakyti

Rasyte :wub: Jau tas pirmas kokio fainumo :wub: 

Ingriduska draigystės kojines fainas turi :wub: Ir katuko skarelė labai :wub:​ Kas čia per siūlas, toks gražiai krentantis atrodo?

Atsakyti

Siūlas prabangus.  Swapo likutis-kašmyras su šilku iš Wooly. Galėjau ir ką nors gražesnio sugalvot, nu bet yr kaip yr. Sumezgiau gal kokį 100 gr.

Rasyte, man to antro spalva labai :wub:  bet jo-pirmas labai patrauklus visapusiškai

Atsakyti

Rasyte, pirmas mėlynas (? pas mane pilką rodo..)  :wub:  :wub: čia gabalais mezgei? tiesiog kvadratais ar pvz pečiams kažką darei? O gal galima ant gyvo organizmo pamatyt? :)

Atsakyti

Mane tas pirmas Rasytės irgi sužavėjo ir antro spalva  :wub:​ 

Atsakyti

Rasyte, pirmas mėlynas (? pas mane pilką rodo..)  :wub:  :wub: čia gabalais mezgei? tiesiog kvadratais ar pvz pečiams kažką darei? O gal galima ant gyvo organizmo pamatyt? :)

Nu kazkokia idomi spalva 🤣 oficialus psl raso zaliai pilka 🤣 7139 kodukas.

Ties kaklu mazinau akiu skaiciu, paskui didinau. Taip sumasciau, kad isvengciau rauksles ties kaklu. Rankoves platinau/siaurinau trumpintom eilem.

Reali foto.. kazkada kai dar turejau darba 🤣 selfis is wc 🤣

64e6607d1f39.jpg

Atsakyti

Prisidedu ir aš, Rasyte, super!! Pirmas ypač :wub:

Ingriduska  :oro_buckis:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 29 kovo 2020 - 17:31

Sveikos  :4u: 

paturistavom šiandien su vyru po dzūkiškus miškus, caro laikų Olita-Orany geležinkelio pėdsakais  :wub: žmonių sutikom gal 4 vnt.   :unsure: Ir tai per gero puskilometrio atstumą. Net pietus “restoraninius” valgėm  :rolleyes: Valkininkuose vietinis restoranėlis ant iškabos prie kelio užsirašęs, kad karantino metu maistas tik išsinešimui. Tai parėmėm vietinį smulkųjį verslą, gavom skanių balandėlių, suvalgėme jaukiai miško pavėsinėje.  :) 

Katuko skara daili labai, o jei dar mėlyna būtų.... :wub: Rasytės šiuolaikiški “storuliai” megztukai, kai į tokius žiūriu vis paapmaudauju, kad nuosavi pūkai su tokiais rūbais nesuderinami  :oh: 

mano mezgimo fronte - atnara dar kartą išardyta.  :oh: Tikiuosi, kad trečias kartas nemeluos  :unsure: 

Atsakyti

Rasyte jau koks fainas pirmasis  :wub: kiti irgi neblogi  :mirksiukas:  :super: 

Katuko skara  :super: 

Atsakyti

Rasa, wauuuuu, nu gražūs visi trys.

Labai paprasti ir jaukūs. Visi geidžiami.

Katuk tavo apžiūrėjau kakliuką ir nesukriuksėjau. Man atrodo labai neśiojamas

Atsakyti

Lace, kad trečias kartas nemeluotu  :4u: 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

paturistavom šiandien su vyru po dzūkiškus miškus, caro laikų Olita-Orany geležinkelio pėdsakais  :wub: žmonių sutikom gal 4 vnt.   :unsure: Ir tai per gero puskilometrio atstumą. Net pietus “restoraninius” valgėm  :rolleyes: Valkininkuose vietinis restoranėlis ant iškabos prie kelio užsirašęs, kad karantino metu maistas tik išsinešimui. Tai parėmėm vietinį smulkųjį verslą, gavom skanių balandėlių, suvalgėme jaukiai miško pavėsinėje.  :) 

Nu net galvoju kur jūs Valkininkuose restoranėlį radot  :huh2:​ 

Atsakyti