Pradėjau naują mezginį. Nu kai gražumo pradžia
Jei pataikysiu proporcijas, tai turėtų būti super
O parodyt
Siūlas prabangus. Swapo likutis-kašmyras su šilku iš Wooly. Galėjau ir ką nors gražesnio sugalvot, nu bet yr kaip yr. Sumezgiau gal kokį 100 gr.
Rasyte, man to antro spalva labai
bet jo-pirmas labai patrauklus visapusiškai
Norėjau sakyt, kad LABAI spalva matyta ![]()
Man Rasytes antras dėl spalvos labiausiai atimtinas. Pirmas- fainas irgi.
Nu net galvoju kur jūs Valkininkuose restoranėlį radot
![]()
Naujieji Valkininkai ten buvo
Suskaičiavau, kad turiu 5 pradėtus mezginius ir plius dabartines kojines.
Pats laikas viską pabaigt.
O parodyt
Būtinai parodysiu. Kai numegsiu
O man jau taaip raudonoji atsibodo. Ypač su įtarimu kad nebepanešiosiu šį pavasarį
O kiti siūlai akim mirksi, bet žinau save, jei numesiu greit nebaigsiu ir gulės akmeniu ant sąžinės. Tuo labiau kad kai pasimatuoju vaizdas patinka. Bet noriu daar dryžiukų
Ir kojinių
Aš Qqčiuk už baigimą.
Rasyt, visi trys atimtini, regis paprastainiški tokie, bet va kodėl pati taip nesugalvoju, neaišku.
Kaip ten situacija jūsų kraštuose su ta Corona?
Katuk fainas tavo kakluošalas, o dar kai įsivaizduoju siūlo malonumą..
Iškepiau šešias namines picas, o vargeli sprogsiu.
Aciu mergaites uz pastebejima mano mezginiu ![]()
Katuko skara `suziurejau`kaip internetine ![]()
Rasyt, visi trys atimtini, regis paprastainiški tokie, bet va kodėl pati taip nesugalvoju, neaišku.
Kaip ten situacija jūsų kraštuose su ta Corona?
Katuk fainas tavo kakluošalas, o dar kai įsivaizduoju siūlo malonumą..
Iškepiau šešias namines picas, o vargeli sprogsiu.
Corona..statistika.. siai dienai sergantys 4247, 26 mire (beveik visi jau tikrai senyvo amziaus zmogiukai ) 91 inhaliuojamas. Padaryta 85 tukstanciai testu.
O siaip tai darzeliai, mokyklos uzdarytos, mano darboviete irgi uzdaryta iki neaisku kada
is namu per visa karantina buvau islindus 3 kartus, vienas is ju - siulu parde
Vyras dar dirba..aciu Die..o tai savo noru isiregistruociau i durnyna
As vakar irgi kepiau picas kamado kepsnineje..apsivalgymas.
O siaip tas karantinas tai ne i sveikata.. valgom valgom ir valgom ![]()
Mazoji kazkodel nusprende, kad ji nori tureti `happy birzday`.. mamele iskepe biskvitini medaus torta.. ryt `svesim`
nors tikra diena tik birzelio 4 ![]()
Duona kepu beveik kiekviena diena :oh:vienu zodziu, puse dienos praleidziu virtuveje arba lauke prie kepsnines
Kaip tik šįvakar MB dėsčiau, kad norėčiau tos kamado kepsninės, nors realiai dar nei skaičiais, nei galimybėmis ir kt. dalykais rimčiau nesidomėjau. Bet tegu pratinas prie minties😊
Kokio dydžio turit, ar patenkinta, turi gal kokių patarimų į ką atkreipti dėmesį ar pan.
Aš irgi to Kamado norėčiau. Ir kepimo, ir rūkymo funkcijos vilioja. Bet maniškis net į kalbas nesileidžia, gi turim lauko židinį šašlams kept
Ištepiau vyriškį zuikio taukais nakčiai, suvyniojau kaip kokį koldūną
Kažkada suveikė šitas fintas, per naktį pasveiko. O šiaip tai man mistika, kaip taip lygioj vietoj sutraukia
Tiesiog kėlėsi nuo kėdės ir bac
Vos per kambarį pereina.