Ristina
Bažnytine sulėtinta čiuožike tu
Ristina
nu tikrai, toks fainumas. Paleido iškart namo? Bet dabar jau turbūt su skylutėm tas operacijas daro. Pas mane tai dar pjūvis su penkiom siūlėm.
Bet man toks klausimas iškilo. O.jeigu užsikrėtei ligoninėj? Tai juk testas galėjo ir neparodyt dar. Po penkių dienų sužinosi. Ar mano info iškraipyta?
O gydytojams ir seselėms nuolat dirbantiems tai turėtų kas antra diena tuos testus kartot.
Oi, Ristina, stiprėk
Ingriduska, labai man patiko, tas tvorinis pasikeitimas
Tik va, pamiršau, kad ir daugiau gi tavo daiktų turėjau nuo ligoninės dar. Na, bet bus dar progų.
Ohoho, Lace, pavarei tu gimdyt važiuot šitaip
Aš kontaktuoju tik su savo šeimos nariais. Bet vienas narys kontaktuoja su daug kuo
Tie, kurie sėdi namie, biškį energijos nesuvaldo, Turim terasos durų stiklą trūkusį.
Pasižadėjau sau šiandien būtinai iškišt nosį, žolių kokių pasirinkt. Ant palangės darželį irgi bandom augint. Šiandien dar ir pipirnes pasėjau Kaži, ką čia dar galima va taip nesunkiai išaugint. Svogūnai jau irgi laiškus augina.
Vakar buvo apsipirkimo diena, tai vyras kaip tik laiškų ir negavo, bet visa kita šaltibarščiams supirko ![]()
Paleido iškart namo? Bet dabar jau turbūt su skylutėm tas operacijas daro. Pas mane tai dar pjūvis su penkiom siūlėm.
Bet man toks klausimas iškilo. O.jeigu užsikrėtei ligoninėj? Tai juk testas galėjo ir neparodyt dar. Po penkių dienų sužinosi. Ar mano info iškraipyta?
O gydytojams ir seselėms nuolat dirbantiems tai turėtų kas antra diena tuos testus kartot.
Testas iš kraujo tyrimo. Kiek jis informatyvus - aš nežinau.
Jei užsikrėčiau - aišku, kad parnešiau šeimai ![]()
Bet patekimas į ligoninę, tai visai kitoks nei įprastai.
Dbr daro laparoskopijos operaciją. Sekmadienį padarė, šnd - išleido.
O nenori papasakot? Koks tas neįprastas patekimas pvz? Kaip ten ligoninėj nuotaikos? O tau jau nebereiks kontakto su kokiu nors gydytoju dėl operacijos?
Visi dabar žino, ką daryt, jei užpuolė aukšta tempa, kosulys, dusulys. Bet ką daryt, jei pvz., susilaužei ranką ar skauda pilvą sekmadienį - neaišku. Pvz., aš neturiu asmeninio šeimos gydytojo numerio, kuriam paskambinus būtų man suteikta informacija .
Mano mieste būdavo atvažiuoji į priimamąjį ir ten jau prasideda visa procedūra: registruoja, tiria, konsultuoja.
Dabar. Tik perradijo stotelę pasikalbi su priėmėju ir jis išklausinėja ar neturėjai kontakto su ir t.t. ir pnš. tada siunčia į tam paskirtą pastatą, kuris skirtas "švariems" ligoniams.
Tam švariam pastate pasitinka du darbuotojai. Be skafandrų, bet apsiginklavę kaukėmis ir pirštinėmis, bei negali prie jų artintis. Nukreipia kur eit. Ateina gydytojas irgi visas apsimuturiavęs
darbuotojai dezinfekuojasi rankas ir paviršius kur tik prisilietei.
Man tai kaip fantastiniam filme
arba apima jausmas, kad esi koks raupsuotasis.
Visi medikai ir aptarnaujantis personalas kaukėti, pirštinėti.
Pvz. neleido nieko įsinešti
neturėjau nei šukų, nei dantų šepetuko.. ir t.t. Papuošė ligoninės rūbais. Liepė kur beeičiau plautis rankas ir dezinfekuotis.
Ačiū Ristina.
Tikrai įdomu sužinot tiesiai, o ne iš piarščikų ir žiniasklaidos.
Ir net skaityt kažkoks kosmosas, o gyvai tai išvis...
Papasakosiu vieną vakar pasivaikščiojimo nuotykį. Netoli namų iš šalutinės gatvės turiu išsukti dešinėn. Ten tokia tvora prie šaligatvio, tai iššoki į tą pagrindinį taip gan staiga. Tai vat išsuku, už kokių 10 metrų moteriškė priešais. Pamatė mane, tai net pritūpė iš netikėtumo, ir greit metėsi į šoną, į gatvę. Ten medžių eilė ir seni tramvajaus bėgiai, žodžiu iki gatvės dar kokie trys-keturi metrai. Nu vat net atsisukau kai prasilenkėm, akurat grįžo į šaligatvį. Žodžiu, išsigando manęs tikrai dėl viruso, nors pati irgi be kaukės...
Ateinu pasiguosti...
užbaigiau tą savo 700+ atnarą - jau matau, kad ir trečias kartas melavo.
Bet gerai viską apžiūrėjau ir nusprendžiau, kad reikia ardyti ne tik atnarą, bet ir viską iki pažastų
tikrai trūksta pločio....
D4C57EAC-8D95-4816-A2C2-E9FBEE247AFE.jpeg 253,4KB
1 Parsiųsta kartų