Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos. Mezgu. Į parduotuves neinu ir netraukia visai. Kol kas barbora gelbėja. Kaukės matuotis nebandžiau bet buvau užsitraukus snooda megztą prue paštomato. Galvojau uždusiu. O jis ten tai dar skylučių pakankamai turi. Apie kaukes bijau pagalvot, klaustrofobija vien nuo minties ištinka.

Vaikštom miške be kaukių, liftu nevažinėjam, laiptine kaimynai nevaikšto ( pas mus liftinė nuo laiptinės atskirta). Žmonių arčiau nei per 3 metrus nesutinkam kažkaip

Atsakyti

Lusasita lIptinių nerekomenduoja šluoti, tik plauti  :mirksiukas:

Zinau ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 04 balandžio 2020 - 12:23

Olaiva, mačiau tavo ciuciką. :D Gal prieš tai ir dukros foto buvo?

taip , buvo, kur su nupiešta kauke :)

Atsakyti

Laba diena, 

Kokie jūs šaunuoliai, Lace!!  Aš einu vis paupiu ir minty turiu, kad reik šiukšliamaišį pasiimt parinkt, nes tiek prišiukšlinta.. Kaukių jau irgi mėtosi. Bet va, dar neprisiruošiau  :rolleyes: 

Patik kaukės dar neišbandžiau. Nebuvo būtinybės. Niekur neinu į žmones. Bet vyras lygiai taip skundėsi. 

O pas mūsų kaimynus baliukas :rolleyes:  Svečių atvažiavo. Ir jaunimo yr, ir tokio apie pem. Ir šunį gražų daug lijantį atsivežė. Kaimynai patys irgi gal apie pem. 

Vidurinis vaikas tinginio prigamino, eisim ir mes 5 baliavot :D Katinas tinginiui abejingas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 04 balandžio 2020 - 14:17

O jau kokia pūga lauke :blink: Žemė su dangum maišosi :blink:​ 

Atsakyti

Jėga 7q tas biocidas. Pirkau Senukuose.

Knyga - Orwelo dienoraščiai.

Atsakyti

Po pietų miegelio. Priešpiet išsitempus buvau Vilių į lauką prasieiti, nes nuo ano šeštadienio namie sėdėjo. Visas perbalęs su pajuodusiai paakiais.

Eisiu karbonadų ir šaltibarščių gamint. Vakarykštės išpjovos gabaliukais- nei kvapo. 

Atsakyti

Nu jo oras toks įdomus, keli metų laikai ištiko

Atsakyti

Pas mus žuvienė pietums. Lašišos galvą viriau. 

Dar nugarinę gabalais pakepsiu su bulvėm ir morkom vėliau. 

Snigo ir čia baisiai. Dabar saulė šviečia. 

Atsakyti

Pas mane šiandien vakarienei vištiena garstyčių padaže :wub: 

https://antmedinesle...rstyciu-padazu/

Atsakyti

Nieko įdomaus.

Aštri daržovių sriuba, žuvies kotletai su bulvių koše ir burokėliais

Noriu kažko, pati nežinau ko.

Atsakyti

Kepta Vištaaa, pateikta su raugintais kopūstais.

Lašišos galvų sultinys išplaukė - nesulaukė jis mano įkvėpimo būti ne tik išvirtas, bet ir suvartotas.

Atsakyti