Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk,

Jamk

Pergalės

šokoladinių saldainių su valerijonu!!!

Priedas  received_699211127484973.jpeg   40,78KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu kažko nelabai vilioja :D  geriau būt tradicinis likeriukas :D​ 

Atsakyti

Katuk,  ar tau viskas gerai???

ACcccisakyt valerojono...

Atsakyti
Kiekvienas savaip durnavoja. Aš va kopūstys užsiraugiau. Balandį. Nu o ką daryt kad barbora per daug kopūstų atavežė
Atsakyti

Katuk,  ar tau viskas gerai???

ACcccisakyt valerojono...

Nu vat tokie įdomūs laikai atėjo :D​ 

Atsakyti

Mus vakariene šiandien “Blue lotus” maitino  :wub: 

Atsakyti

Mus vakariene šiandien “Blue lotus” maitino  :wub:

Čia filmas vieyoj vakarienės ar restorano išsinešimui pavadinimas?

Atsakyti

Labas rytas

pagaliau jus pavijau :)

daug diskusiju :) kas šioje temoje yra smagu :)

aukstakulniai vienareikšmiškai yra gražu ir sutinku su Liniuka, kad vos uzsidėjus atsiranda pasitempimas, grakštumas. Prieš antrą vaikį vien juos ir nešiojau. O dabar kažkaip aukstakulniai man retenybė. Nes ir darbe jei jau su aukstakulniais atei- jautiesi tokia biski paraipuošus, o kartais norisi likti tiesiog ne taip labai pastebėtai :)

zoom mytai yra jėga! Labai gaila kad aš praėjusį kaetą trumpai galėjau. Šiam letvirtadieniui jau pasiprganizuosiu laisvesnį vakarą!

mezgu savo Sunday sweater- jau rankoviu atskytimas ištiko ;) einu iškepti cinamoninių bandelių ir griebsiu atskyrinėti :)

gražaus sekmadienio!!!!!

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Čia filmas vieyoj vakarienės ar restorano išsinešimui pavadinimas?

iš tavės, pažengusios restoranų žinovės, tokio klausimo nesitikėjau.  :oh: Man geriausias thai/indiškos virtuvės restoranas Vilniuje  :wub: 

Papusryčiavom, lėksme į sodybą “pasiganyti”  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos.

Knygų mylėtojoms dar šnd galioja akcija: https://www.zmonesknygos.lt/akcija/didysis-ispardavimas 

Per dvi dienas papirkau knygų ir užduotėlių vaikams. Nu ir vieną sau.

Bernams paėmiau visas tris Blogiausi pasaulio vaikai. Senokai planavau. Galėsim skaityt visi. 

Atsakyti

Labas.

Avižinių kruopų košė jėgaaa.

Lace, gero ganymosi!!!

Malonu už laikymą žinove, o jau tų restoranų restoraniukų buvo tikrai daug IKI KARŪNŲ EROS. Man geriausiai indiškus ir tajų patiekalus gamina mano draugutė po ilgos valgytojos edukacijos Londono restoranuose. Esu iš jos kelis perėmusi, mmm.

Nėrinys kad pasistūmė! Tas Eglės verpalo nesibaigiamumo kamuoliukas ėmė mažėti.

O tvidinis lašinys tobulas prie židinio. Nes prikūrentum - karšta būtų. Tai kūreni ir vėdini (Greta T. galvon duotų), ir sėdi su lašiniu.

Atsakyti

Gadget, būk rami. Greta T. dabar turbūt visiškoje euforijoj ir tavo kūrenimo ypatumai jai da lampočki :D​ 

Atsakyti