Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Emmm, kas ta greta t?

Atsakyti

Garsioji klimato kaitos kovotoja.

Beje, ji ne euforijoje. Ekonomokos gaivinimo planai uj kaip neatsižvelgia į iki koronos buvusius madingus trendus.

Atsakyti

Hi,

Šiandienos veikla. Sakyčiau visai neblogai pavyko korekcija. Po pirštinėm bus pats tas :D

Priedas  received_817814115391871.jpeg   48,46KB   0 Parsiųsta kartų

Lace, Blue Lotos puikus pasirinkimas!

Atsakyti

Na, kur visos dingę? 

Aš viena namie tupiu?

Ateinu dar meniu paviešint: įkvėpta Lace :D  pagamijau avinžirnių karį https://www.nidosrec...r-kokosu-pienu/

Man tai labai :wub:​ 

Atsakyti

Aš ką tik šaltibarščių prilapnojau, dabar galiu dietintis iki kito karto

Atsakyti

Pas mus pietums buvo šaltibarščiai. Ir vakar kepti karbonadai.

Vakarienei mes su vyru silkės. Vaikai - karšti sumuštiniai plius koldūnai su varške.

Parkas po langais: vienur dviese per porą metrų stovi ir bendrauja. Kitur jaunimėlis 4 vnt, bet gražiai kvadratu vienas nuo kito per atstumą :) 

Atsakyti

Man šiandien tinginystės diena - skaitau, mezgu, žiūriu My kitchen rules.

Atsakyti

Mezgiau, dirbau. Varškėtukus vakarienei viriau. Gerai kad daugiau prisiminkiau - neliko ką šaldyti :) pakartot iškart reikėjo!! :)

MB pietums vistienos su uncle bens padažu prigamino :) 

vakar beje pati dažiau plaukus :) ketvirtiadienį zoome beveik gyvai galėsit įvertint :) nebus egzotiški kaip pas Liniuką, bet charakterio atsirado ant visiškai nusiplovusios galvos su daug ataugusiom šaknim :)

ryt vėl maratonas :) norisi kad kuo sklandžiau dėliotūsi. Šansų yra. MB atostogauja- nuims mažių nuo mano pečių :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

vaikai jau mokykloje, aš dar lovoje lepinuosi.  :) Penktadienį gavau mokytojos pagyrimą, kad Vaivai geriausiai iš klasės sekasi mokytis namie  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas. Mano du Zoominasi. Trečią dirbdama bandau užiminėt, kad pas brolius į kambarius nelandžiotų.

Atsinaujino Zoomas, išmetinėja po 40 minučių iš pokalbių. Ketvirtadienį kalbėsim vis dozuotai bet vėl galėsim lįst atgal. Reikės pasityrinėt, kaip be paswordų sukurti meetą. Žuviuk, atplauk pieno puta, gal tu pagelbėsi :D

Savaitgalį atsirado du einami mezginiai: kojinė prie lovos ir prie TV - vasarą pradėtas, du kartus ardytas megztinukas nelygaus siūlo- su plonėjimu storėjimu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 06 balandžio 2020 - 08:33

sako nebeleis be passwordų po savaitgalio atnaujinimų kažkokių, mums visos mokytojos atsiuntė passwordus

o dėl minučių tai nu pasijungsim vėl.

mane šefas ir webexą privertė susiinstaliuot, o paskui pats kameros įsijungt nemokėjo :D

Atsakyti

labas rytas taigi :)

apie mezgimą, vieną rankovę šiaip ne taip damezgiau per savaitgalį, o tada vakar vakare kablys įsijungė

nors vaizdas to kas gaunasi...i naktinius panašu sakyč, gal ir persistengiau su dydžiu

arba rankoves reikėjo palikt trumpas

bet MB tai sako kad viskas gerai geriau su ilgom :hmm: gal rūpinasi kad nesušalčiau

ai atardyt spėsiu visada.

Atsakyti