Emmm, kas ta greta t?
Garsioji klimato kaitos kovotoja.
Beje, ji ne euforijoje. Ekonomokos gaivinimo planai uj kaip neatsižvelgia į iki koronos buvusius madingus trendus.
Hi,
Šiandienos veikla. Sakyčiau visai neblogai pavyko korekcija. Po pirštinėm bus pats tas ![]()
received_817814115391871.jpeg 48,46KB
0 Parsiųsta kartų
Lace, Blue Lotos puikus pasirinkimas!
Na, kur visos dingę?
Aš viena namie tupiu?
Ateinu dar meniu paviešint: įkvėpta Lace
pagamijau avinžirnių karį https://www.nidosrec...r-kokosu-pienu/
Man tai labai
Aš ką tik šaltibarščių prilapnojau, dabar galiu dietintis iki kito karto
Pas mus pietums buvo šaltibarščiai. Ir vakar kepti karbonadai.
Vakarienei mes su vyru silkės. Vaikai - karšti sumuštiniai plius koldūnai su varške.
Parkas po langais: vienur dviese per porą metrų stovi ir bendrauja. Kitur jaunimėlis 4 vnt, bet gražiai kvadratu vienas nuo kito per atstumą
Man šiandien tinginystės diena - skaitau, mezgu, žiūriu My kitchen rules.
Mezgiau, dirbau. Varškėtukus vakarienei viriau. Gerai kad daugiau prisiminkiau - neliko ką šaldyti
pakartot iškart reikėjo!! ![]()
MB pietums vistienos su uncle bens padažu prigamino
vakar beje pati dažiau plaukus
ketvirtiadienį zoome beveik gyvai galėsit įvertint
nebus egzotiški kaip pas Liniuką, bet charakterio atsirado ant visiškai nusiplovusios galvos su daug ataugusiom šaknim ![]()
ryt vėl maratonas
norisi kad kuo sklandžiau dėliotūsi. Šansų yra. MB atostogauja- nuims mažių nuo mano pečių ![]()
Labas rytas
vaikai jau mokykloje, aš dar lovoje lepinuosi.
Penktadienį gavau mokytojos pagyrimą, kad Vaivai geriausiai iš klasės sekasi mokytis namie
Labas rytas. Mano du Zoominasi. Trečią dirbdama bandau užiminėt, kad pas brolius į kambarius nelandžiotų.
Atsinaujino Zoomas, išmetinėja po 40 minučių iš pokalbių. Ketvirtadienį kalbėsim vis dozuotai bet vėl galėsim lįst atgal. Reikės pasityrinėt, kaip be paswordų sukurti meetą. Žuviuk, atplauk pieno puta, gal tu pagelbėsi ![]()
Savaitgalį atsirado du einami mezginiai: kojinė prie lovos ir prie TV - vasarą pradėtas, du kartus ardytas megztinukas nelygaus siūlo- su plonėjimu storėjimu.
sako nebeleis be passwordų po savaitgalio atnaujinimų kažkokių, mums visos mokytojos atsiuntė passwordus
o dėl minučių tai nu pasijungsim vėl.
mane šefas ir webexą privertė susiinstaliuot, o paskui pats kameros įsijungt nemokėjo
labas rytas taigi ![]()
apie mezgimą, vieną rankovę šiaip ne taip damezgiau per savaitgalį, o tada vakar vakare kablys įsijungė
nors vaizdas to kas gaunasi...i naktinius panašu sakyč, gal ir persistengiau su dydžiu
arba rankoves reikėjo palikt trumpas
bet MB tai sako kad viskas gerai geriau su ilgom
gal rūpinasi kad nesušalčiau
ai atardyt spėsiu visada.