Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Zoomo informacija gi "netyčia" per Kniją nutekėjo. Tai matyt dabar visi slaptažodinasi.Turbūt matėt:

Priedas  Zoom.jpg   79,58KB   0 Parsiųsta kartų

Vakar radau savo blizgiukus siūlus, kur kažkada Olaiva per pasimatymą pas Niumą man parūpino. Jau ir pamiršau, ką megzt norėjau. Bet labai gražūs iki šiol :D Ką nors reiks gražaus ir pagalvot.

Vakar buvom išvažiavę tiesiog pasivažinėt mašina aplink miestą. Tai jokio skirtumo nepastebėjau, Gatvėse mašinų panašiai, žmonių irgi. Centre nebuvom. Ten gal tuščia.

Atsakyti

Savaitgalį pabaigiau ir pafotosesinau sodyboje eilines kojines iš Vincio siūlų.  :wub: Man jos tokios gražios  :wub: tik gaila, kad labiau parodinės - išsiaiškinom su Vinciu, kad buvo jai pakliuvusi kažkokia netikusi siūlų partija iš naujo tiekejo, iš to paties siūlo gražuoles mėlynas sudėvėjau per dvi savaites.  :oh: Būčiau anksčiau išsiaiškinusi, tai galėčiau kulną iš kito siūlo kombinuoti, bet dabar jau bus tokios - tiesiog gražios, jei kada lovoje kojos sušaltų.  :mirksiukas: 

Priedas  1465BB92-A0FC-4F47-99CF-3B75EDAC0BB6.jpeg   288,57KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  62312DE9-D941-4475-B63C-968207FE226E.jpeg   147,04KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  AF617C4F-1884-4D2E-BD72-F28EC8E11601.jpeg   357,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

sako nebeleis be passwordų po savaitgalio atnaujinimų kažkokių, mums visos mokytojos atsiuntė passwordus

o dėl minučių tai nu pasijungsim vėl.

mane šefas ir webexą privertė susiinstaliuot, o paskui pats kameros įsijungt nemokėjo :D

Tai gal kuklinosi ar buvo pasišiaušęs.

Atsakyti

Tai gal kuklinosi ar buvo pasišiaušęs.

tai askui jau pavyko, tik negalėjo patikėt kad čia jis negerai kažką padarė (nu iš tų neklystančių)

bet vyresnės kolegės dar šiek tiek labiau klauso nei manęs :D

Atsakyti

Aš nors ir iš naujo pradėjau, bet labai smagiai mezgasi, siūlas ne plonas, tai ir rezultatas sparčiai auga :D 

Tai su zoomu, dabar ne tik skirtingi vardai pas mane bus, bet dar reiks ir aktualios nuorodos ieškot :D 

Oras kokio gražumo, nei vieno debesėlio nesimato, vėjo nėr. Reik gal bent iki pardės nukakt, atsargas papildyt, realiai  nebuvau 10 dienų, neskaitant mažos parduotuvytės 5 minutėm ir pakavimo reikmenų kaukių paieškose.

Atsakyti

Lace, kojinės ir pagal vaizdą paarodinės :wub:

O mano va tos kur mezgiau ligoninėj, tai kažkokia keistenybė ištiko :hmm: Numezgiau tai Rusnei, išplautos nei kiek nepasikeitė, nufotkintos gi buvo ant kojų, o benešiojant, paėmė ir ištįso  :hmm: Pirmą kartą su tokiu atveju susiduriu. Tai dabar kojinės perėjo broliui. Ir kaip tik ddydis, lyg būtų jam ir megztos. Gerai, kad tas bent sutiko paimt, sako, gal kada ir prireiks :D Vyriausias tai iš tolo jau rėkė, kad jam tai tikrai nereik. Net nebūčiau tokių didelių vyriškų mezgus, bet va, kaip išėjo  :hmm: 

Atsakyti

Lace, kojinės ir pagal vaizdą paarodinės :wub:

O mano va tos kur mezgiau ligoninėj, tai kažkokia keistenybė ištiko :hmm: Numezgiau tai Rusnei, išplautos nei kiek nepasikeitė, nufotkintos gi buvo ant kojų, o benešiojant, paėmė ir ištįso  :hmm: Pirmą kartą su tokiu atveju susiduriu. Tai dabar kojinės perėjo broliui. Ir kaip tik ddydis, lyg būtų jam ir megztos. Gerai, kad tas bent sutiko paimt, sako, gal kada ir prireiks :D Vyriausias tai iš tolo jau rėkė, kad jam tai tikrai nereik. Net nebūčiau tokių didelių vyriškų mezgus, bet va, kaip išėjo  :hmm: 

gerai, kai namie visokių dydžių kojų pasirinkimas   :D 

Atsakyti

Kojinių spalva kokia :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Vakar radau savo blizgiukus siūlus, kur kažkada Olaiva per pasimatymą pas Niumą man parūpino. Jau ir pamiršau, ką megzt norėjau. Bet labai gražūs iki šiol :D Ką nors reiks gražaus ir pagalvot.

va kažką panašaus planavai tada ;)

DSC_1492_medium2.JPG

Atsakyti

Kaip gerai, kad Jei ne pats, tai SEKTOS KOLEKTYVINĖ ATMINTIS primena  :wub:​ 

Atsakyti

koks oras  :wub: salotos su ridikėliais pasėti, dar braškes papurensiu ir tada ant saulytės sėsiu pamegzt  :wub:​ 

Atsakyti

koks oras  :wub: salotos su ridikėliais pasėti, dar braškes papurensiu ir tada ant saulytės sėsiu pamegzt  :wub:​ 

Vat kažkaip šito labiausiai.pavydu :D 

Ne pamezgimo ant saulutės.

Braškių papurenimo tokiu oru... pliam, normaliom sąlygom tikrai sėdėčiau kaimuky, tiek visko planavau šįmet ten, kai pagaliau laiko atsirado....

Buvu pardėj. Nors nuvariau gan anksti, žmonių tikrai nemažai, prie svogūnų reik prasibraut :D nu bet apsirūpinau vėl ilgam.

Apipurkštavau taksistą :D . Sustojęs šalia mano mašinos poilsiauja. Vairuotojų durelės toje pat pusėje.ir kai susikroviau prekes ir nuvariau vežimą, jis sugalvojo grynu oru pakvėpuot. Išlipo ir stovi prie mano durelių. Mato, kad norėčiau įlipt. Mandagiai rodo, kad lipk, bet pats nesitraukia :D  aš jam taip pat mandagiai liepiau pasitraukt per du metrus. Žmogelis-ponial ponial, galvą įtraukė... :D  liūdnai linksma.

Prie kasų dvi juostos-lipdukai ne daugiau kaip metro atstumu, vežimėlis turbūt ilgesnis...

Žodžiu-kaip ir visur, nelabai supranta, kaip elgtis....

Atsakyti