Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vaikų pageidavimu mūsų šiandienos pietūs :rolleyes:

Priedas  C406A6AE-EFB3-41DC-BE9B-C969D5AC42DB.jpeg   308,74KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  0B00DBD7-8102-4E29-AEB9-B944B40AED68.jpeg   145,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

oj man šeštadienį taip bloga po čirvinių buvo, pažiūrėt nenoriu..sustojo skrandis, širdis galvojau per ausis išlips, paskui galvą įsiskaudo :( MB cukraus nepagailėjo taip ar nuo ko...

Atsakyti

Lace, pas maniškaii irgi tokiais apsidžiaugtų. Jau šimtas metų kaip nekepiau.

Atsakyti

Sveikos, aš vakar salotas ir spinatus pasėjau, ridikų sėklos neturiu, reiks į savo kaimo parduotuvėlę įlįsti, nes vistiek Velykų paštą reik išsiųsti, o ir dičkis supakavo draugui knygą, kurią preitą sav. užsisakė ir perskaitė, tai dabar tegul anas pasidžiaugia.

Preita savaitė tokia sunki, bet kartu ir pozityvi. 

Apie sunkumus nesiplėsiu, o kam dabar lengva. 

Pozityvas - ketvirtadienį grižau su pusę bagažinės gėlių ❤️kažkoks karantiniškai užsitęsęs tas gimtadienis, jau buvau apie jį ir pamiršus. 

Šią savaitę atostogauju. Nu ir turiu pasakyt, sekas, vėl saulutė žeme ritinėjas.

Nesiseka, tik namų ūkiui, jokio noro kuistis po spintas ir spinteles. 

Mezginys irgi biški verkia, kažkaip išmylėjau, net nežinau ką, ar tai spalvą ar idėją. 

Noriu kažko, nežinia ko. Tai laikausi nuo naujo pradėjimo, ir kankinu rankoves. 

Atsakyti

Gal kas turit kokį patikrintą receptą kiaulienos kumpiui?  :unsure: nemoku aš jo skaniai pagaminti, vis sausas gaunasi  :huh2: 

Atsakyti

Aš ryte pažiūrėjau pro langą ir pagalvojau, gal karantiną atšaukė - pusės mašinų nėra. Tai ar darbe, ar soduose- neaišku. 

Atsakyti

ingriduškos lėtai keptas man skaniausia :) o dėl sausumo tai jauč nuo pačios mėsos priklauso, viens sausesnis kits ne

Atsakyti

Aš tik lėto kepimo rankovėj moku 3-4 val - 135 laipsnių.. Tada tą patį sultinį ir uogienę kokią spanguolių dar naudoju pagardinimui.

Parą prieskoniuose laikau, dar kokiu majonezu ar aliejum išteplioju.

Atsakyti

O, aš vakar googlinau, kad gal reikia nusipirkti keptuvę čirviniams...  :rolleyes:​ 

Atsakyti

ingriduškos lėtai keptas man skaniausia :) o dėl sausumo tai jauč nuo pačios mėsos priklauso, viens sausesnis kits ne

o kaip jį kept? Būsiu kažkaip praleidusi  :unsure: 

Atsakyti

O, aš vakar googlinau, kad gal reikia nusipirkti keptuvę čirviniams...  :rolleyes:​ 

Kai išsirinksi parodyk😊 nes irgi reik... viena nepaveža tokio kiekio kas dvi tris dienas😊

Atsakyti

Aš turiu tipo vaflinę, kvadratinės plokštelės. Pačios plokštelės keičiamos, sumuštiniai, net spurgos yr. Tik atskurai perkamos, baziniam variante berods 2 ar 3

Va tokia 

https://www.euronics...l-sw854d16.html

Kepu joje blynus. Patogu, saugu, išplaut plokšteles irgi patogu

Atsakyti