Aaaa
Aš šitokius emaliuotus pažįstu.
Screenshot_20200407_204325.jpg 307,84KB 0 Parsiųsta kartų Screenshot_20200407_204632.jpg 530,44KB 0 Parsiųsta kartų Screenshot_20200407_205224.jpg 414,95KB 0 Parsiųsta kartų
Laba
Pietums saslykai, desertui imu Katuko bandele, nesvarbu, jei ir sausokos, vynu suslapinsiu
Pas mumi snd nusprende, kad nuo 20 visi darzai atidaromi, nuo 27 1-4 klasiu mokiniai grizta i suolus. Del vyresniu dar susilaiko.. Susilaikau nuo komentaru..
Pirkom ketaus puodą. Ne emaluotą dažo maistą juodai
Gal šiaip nekokybiškas pasitaikė.
Ketaus puodus reik paruost pries naudojima, ar ka nors daret? jei juodai tepa, itariu, kad nera isdeginti tepalai ar tai alyva.. nu kazkoks brudas.
As pirkau ketaus puoda, ne emaliuota griliui, tai zaidziau pusdieni kol paruosiau naudojimui, bet dabar jauciu naudosiu iki smerties..dar ir anukams liks
Ketaus puodus reik paruost pries naudojima, ar ka nors daret? jei juodai tepa, itariu, kad nera isdeginti tepalai ar tai alyva.. nu kazkoks brudas.
As pirkau ketaus puoda, ne emaliuota griliui, tai zaidziau pusdieni kol paruosiau naudojimui, bet dabar jauciu naudosiu iki smerties..dar ir anukams liks
Prie puodo buvo instrukcija. Ir viską padarėm kaip liepti. Gaminta buvo kelis kartus. Maistas gaunasi tamsus
Net patį puodą liečiant iš vidaus - suodina rankas.
Norėjau ir keptuvės ketinės, bet jau nebenoriu praeis ir blėkines.
A jūs galvojat, kad nuo patarimų bėgsiu daba lietinių kept? Nebėgsiu. Artimiausiu metu. O iki kol ryšiuos tam darbui, viską pamiršiu
O šiaip apie tokias improvizacijas ir kalbėjau. Jei recepte neparašyta dėti druskos, tai aš jos ir nedėsiu ir nesugalvosiu įdėt, kad kažkur girdėjau. Nes. Nu. Netolima patirtis rodo, kad galiu ne tas proporcijas suskaičiuot
Prie puodo buvo instrukcija. Ir viską padarėm kaip liepti. Gaminta buvo kelis kartus. Maistas gaunasi tamsus
Net patį puodą liečiant iš vidaus - suodina rankas.
Norėjau ir keptuvės ketinės, bet jau nebenoriu praeis ir blėkines.
Vadinas ne iki galo isdeginot ta bruda. Bandykit dar karta. As kaitinau orkaiteje aukstoje temperaturoje su daug druskos ir tuscia, tada isplovus istepiau aliejum ir vel kaitinau kol susidare alia plevele.
Šnd pas mane pietums buvo netikras piemenų pyragas (pjaustytas bulves 10-15 min apverdu) su keptom karštom daržovėm. Dar ir marinuotų burokėlių su majonezu pasidariau.
received_540872686843559.jpeg 80,49KB 0 Parsiųsta kartų
Smalsute, o kuo ten tau ta viryklė prisiteršia? Neatsimenu, kad kas ten būdavo tokio
Smalsute, tešla per skysta arba jos per daug. Aš tuos savo keturkampius tai kepu iš amerikietškų blynų tešlos. Ji tokio tirštumo kaip grietinė riebi. Ir pagaminama paprastai.
Su tešla tai viskas gerai – per n metų visokių jų išbandžius, įskaitant ir originalią, prie pačios keptuvės instrukcijoje buvusią. Bėda, kad verčiant keptuvę per šonus bėga riebalai – daugiau ar mažiau, bet vis tiek prisilaisto, dega, rūksta, iš išorės keptuvė nebeatšveičiamai pajuodusi. Jei tešloje daugiau sviesto, galima apsieiti ir be papildomų riebalų, tik pačioje pradžioje patepti, bet kad ir tas sviestas sunkiasi. Ant naujos kaitlentės buvau beveik apsisprendusi "širdelių" nekepti – vaikai įkalbėjo.