Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O tai persiskaičiuot plonesniam? 

Bet gal kritimui dar ko nors pridėt. Šilko,medvilnės, viskozės...

Gi vasarinio nori?

Aš kol kas tvirtai tikiu, kad mano linas su medvilne puikiai tiks. Bus matyt kai imsiuos. Nors jau kažkaip pasisotinau kitom spalvom,nei mėlyna :D net nepanešiojus. ir vėl noriu mėlynų :rolleyes:​ 

Atsakyti

katuk nu..jei dar persiskaičiuot tai man to recepto nelabai reikia, be to iš plono tas kiauraraštis taip gražiai nebus, bus siaura juostikė

bet šiaip ardau tokį kardiganą nenešiotą, ten linas, šilkas, berods medvilnė ir gal net kašmyro koks procentas buvo ir maži žvyneliai, galvoju dvigubą sudėsiu

Niuma aha noriu drakiaus guolį retint :)

nu dar lanoso lino daug morkavo turiu, galima irgi dvigubu

nors ten originale iš vis 50 gr gal 70 m.

Atsakyti

Nu tai galima raštą pakeist, arba dvi-tris juostels megzt. Nes aš tai irgi nenoriu storo

Atsakyti

tai va ir sprendžiu iš kokių turimų siūlų megzt:

1. raudona į rožinę medvilnė su šilku iš wooly

2. lime spalvos ito kinu dvigubo,

3.dėt su blizgučiais bet siūlas ardytas, smėlio spalvos

4. lanoso lino morkavas

po švenčių eisiu mėginukų megzt

ko gero iš raudonos-oranžinės megzt nebenoriu šiuo metu, nes vis dar mezgu ružavą kiauraraštinį megztuką

Atsakyti

Aš už lime spalvą.

Bet mėginukai parodys tiesą :D​ 

Atsakyti

nu man į tą spalvą žiūrint seilė varva :)

Atsakyti

Atsisiunčiau basutes, laabai patenkinta - atrodo labai patogios, minkštutėlės, odinės, lyg ir nebobiškos  :wub: galėsiu savo pedikiūrą demonstruoti  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Lace, pademonstruok ir mums (kad ir kambarėly) savo pedikiūrą kartu su naujom basutėm :).

Atsakyti

Restar, 23 Bir 2020 - 16:04, parašė: Lace, pademonstruok ir mums (kad ir kambarėly) savo pedikiūrą kartu su naujom basutėm :).

Prašom :rolleyes:

Priedas  B8984C35-71C5-4808-8992-E5CBDBE89F7B.jpeg   76,35KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man tai keista, sako žmonės sendami mažėja, o man kojos dydis užtikrintai trisdešimtdevintėja, nors visą gyvenimą nešiojau tvirtą 38 dydį.  :unsure: 

Atsakyti

Чей туфля? :D 

Ta prasme, kokia firma?  Viršus irgi oda?

Mano koja padidėja, kai karšta ir kai svorio gerokai priaugu :D​ 

Atsakyti

Na, paskaičiau visokių atsiliepimų, ypač pincetas.lt net gydytojo atsakymų į neigiamus, tai kažkaip suprantu, kad man ten ne visai vieta. Gal MB labiau rekomenduočiau dėl alergijų. Bet su tokiom neaiškiom autoimuninėm, kaip pas mane kažin ar verta.

Grįžtam prie mezginių :D  oro, namų, vaikų ir kitų gerų dalykų

Na, su autoimuninėm bei alergijom pirmiausia vertėtų atsisakyti bet kokio pridėtinio cukraus, bet kokių aliejų (nebent alyvuogių tikrai gerą palikt, ir kokoso), ir netgi visų grūdinių. Dažnai to pakanka, kad ligos išnyktų kaip dūmas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 23 birželio 2020 - 16:51