Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, gražu :wub: Aš vakar irgi nusipirkau basutes. Turbūt nėra pasauly patogesnių :wub: Padas paminkštintas, ddirželiai puikiai priglunda, eičiau ir eičiau :) Ir tik už 24 eur :rolleyes:

Priedas  Screenshot_20200623_174404_com.android.chrome.jpg   80,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Na, su autoimuninėm bei alergijom pirmiausia vertėtų atsisakyti bet kokio pridėtinio cukraus, bet kokių aliejų (nebent alyvuogių tikrai gerą palikt, ir kokoso), ir netgi visų grūdinių. Dažnai to pakanka, kad ligos išnyktų kaip dūmas.

Šiaip atsisakyt miltų ir cukrų verta net ir neturinčiam ligų.

Bet apie autoimunines tai nesutikčiau. Tinkamai atliktų tyrimų ta tema nėra, tai ir nereiktų tvirtinti, kad taip stebuklingai išnyksta.

Atsakyti

Чей туфля? :D

Ta prasme, kokia firma?  Viršus irgi oda?

Mano koja padidėja, kai karšta ir kai svorio gerokai priaugu :D 

Visur oda  :rolleyes:  kažkokie ispaniški, man negirdėti On Foot vadinasi.  :unsure: https://www.weekends...lai-172128.html

Atsakyti

Bet apie autoimunines tai nesutikčiau. Tinkamai atliktų tyrimų ta tema nėra, tai ir nereiktų tvirtinti, kad taip stebuklingai išnyksta.

Aš sakiau "dažnai". Iš aplinkos turiu nemažai pavyzdžių, kad vien tik maisto pakoregavimai padaro stebuklus. 

Ir būtina net nežiūrėti į visus tuos a la sveikus, o iš tikro didele dalimi sintetinius aliejus. Jie blogiau už cukrų ir miltus kartu sudėjus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 23 birželio 2020 - 18:11

Gražios basutės, abejos.

O man atostogos...

Tiesa, tik 5 dienos. Greitai prabėgs. Važiuojam anytos Janinos sveikint.

Atsakyti

Terezza, įdomu - apie aliejus tai pirmą sykį, tiesą sakant, išgirdau. Na, kad kepti ar virti juose ne itin gerai, kad rafinuoti, bet kuo blogai natūralūs šaltai spausti aliejai ant salotų?

Ir tu nepaminėjai pieno produktų - ką apie juos? Nes ten, kur aš domiuosi (tik nieko nedarau :) ), tai ir juos kartu priskiria.

Praeitą kartą mano endokrinologė buvo atsipūtus, tai nemažai pasikalbėjom, padiskutavom, atsakė į mano klausimus ir dar pafilosofavo. Tai tą patį pasakė. Mano atveju, skydliaukė - mažiausiai ištirtas organas, nenuspėjama... Yra bendros tendencijos, bet ji pasielgia neprognozuojamai. ir dėl mitybos keitimo sakė, kad vieniems tas pats stebuklingai suveikia - kitiems visai ne.  Esu radusi kažkur autoimuninę dietą. Kol kas ignoruoju  :B . Aš galvoju, jeigu tai gana natūralu, įsisamonta, ir kaip Ingridushka, tik pilnėja laimės visų maisto "griekų" atsisakius, tai valio! Gerėja emocinė būklė - gerėja sveikata. Jeigu atsisakymas kainuoja pernelyg daug - gali kaip tik padaugėti streso ir tas... tik prisideda prie skydliaukės ligų tikrai.  Aš šiuo metu niekuo nernelyg nepiktnaudžiauju, bet ir neatsisakau, jeigu noriu - ar blyų, ar uogienės, ar pyrago. Kaip kažkada per radiją girdėjau kažkokį ar gydytoją, ar dietologę, ar mokslininką kalbant - geriau su malonumu surūkyti cigaretę, negu susiraukus graužti salotos lapą :). Tai su malonumu valgau tas visokias salotas, bet ekologiška mėsa ir daržovėm šeimos išmaitinti negalėčiau...  Pati tai mielai būčiau Ingridushkos įsidukrinta :). Nors sūdytų lašinukų, ar vytinto kumpio, ar silkutės tai visai nenoriu atsisakyti :).

Atsakyti

Aš sakiau "dažnai". Iš aplinkos turiu nemažai pavyzdžių, kad vien tik maisto pakoregavimai padaro stebuklus. 

Ir būtina net nežiūrėti į visus tuos a la sveikus, o iš tikro didele dalimi sintetinius aliejus. Jie blogiau už cukrų ir miltus kartu sudėjus.

Kiekvienas atvejis individualus. Aš nekalbu apie pakankamai aiškias ligas.

Nėra netgi nustatyta, kas sukelia autoimunines ligas, todėl neaišku, kaip jas gydyti.

Kiek žinoma atvejų, kai maisto koregavimo principais staigiai į kapelius nuvaro žmogų.

Apie aliejų. Kaip man paprastam žmogelui, nebaigusiam mokslų, nustatyti, kuris aliejus geras?  Ypatingai tas a la sveikas, bet iš tikro sintetinis. 

Jeigu kalbėt apie save asmeniškai, nepasakyčiau,kad aš daug aliejų vartoju. Kepu paskutiniu metu tik ant kokosų.įsivaizduoju, kad perku neblogą :D salotas gardinu alyvuogių, bet tikrai ne kibirais, dar kartais sezamų, visokių ten riešutų.

Miltai ir cukrus-blogybė,bet esu silpnas žmogus tikrai, sunkiai sekasi juos išmesti. Ypač kai nežinai, kuo pakeisti. 

Kaip Restar sakė, matyt ne taip blogai,jei nieko nedarau :D  nors vis dažniau pagalvoju, kad kai jau bus blogai, bus vėlu.

Ne pilnatis kokia nors :hmm:  ar gal užtemimas koks. Nes kažko net pačiai juokinga, ko čia taip susinervinau dėl Terezzos visai teisingo posto.

Atsakyti

Restar,ne tik skydliaukė neištyrinėta.

Mano pirmoji liga, kurios net tikslaus pavadinimo niekaip neįsimenu, eiliniam daktaram išvis nežinoma. Man apie 6 metus bandė pripaišyt tai herpeso virusą, tai dar kokius reikalus.  

Trumpinys. R.E.M.  dauguma gydytojų protingai nutyli, kai pasakau, nes tikrai nėra girdėję. Dabar ir vėl nepamenu, kaip iššifruoti. Kažkas ten su raudonaisias kraujo kūneliais...pas tą profesorę, kuri diagnozavo LT prieš kelis metus buvo 6 vnt sergančiųjų ja.

Atsakyti

Terezza, gali plačiau apie aliejų? Kuris tas alia sveikas, kurio nereikia vartoti?

Katuk, užvakar buvo saulės užtemimas. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 23 birželio 2020 - 19:00

Apie aliejus: https://www.youtube....L&index=44&t=0s

Atsakyti

Radau  :D  reticular erythematous mucinosis.

Nu labai čia neįdomiai kalbam.

Atsakyti

R.E.M 

https://youtu.be/xwtdhWltSIg

viena geresnių jaunystės grupių :)

Atsakyti