Aš sakiau "dažnai". Iš aplinkos turiu nemažai pavyzdžių, kad vien tik maisto pakoregavimai padaro stebuklus.
Ir būtina net nežiūrėti į visus tuos a la sveikus, o iš tikro didele dalimi sintetinius aliejus. Jie blogiau už cukrų ir miltus kartu sudėjus.
Kiekvienas atvejis individualus. Aš nekalbu apie pakankamai aiškias ligas.
Nėra netgi nustatyta, kas sukelia autoimunines ligas, todėl neaišku, kaip jas gydyti.
Kiek žinoma atvejų, kai maisto koregavimo principais staigiai į kapelius nuvaro žmogų.
Apie aliejų. Kaip man paprastam žmogelui, nebaigusiam mokslų, nustatyti, kuris aliejus geras? Ypatingai tas a la sveikas, bet iš tikro sintetinis.
Jeigu kalbėt apie save asmeniškai, nepasakyčiau,kad aš daug aliejų vartoju. Kepu paskutiniu metu tik ant kokosų.įsivaizduoju, kad perku neblogą
salotas gardinu alyvuogių, bet tikrai ne kibirais, dar kartais sezamų, visokių ten riešutų.
Miltai ir cukrus-blogybė,bet esu silpnas žmogus tikrai, sunkiai sekasi juos išmesti. Ypač kai nežinai, kuo pakeisti.
Kaip Restar sakė, matyt ne taip blogai,jei nieko nedarau
nors vis dažniau pagalvoju, kad kai jau bus blogai, bus vėlu.
Ne pilnatis kokia nors
ar gal užtemimas koks. Nes kažko net pačiai juokinga, ko čia taip susinervinau dėl Terezzos visai teisingo posto.