Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš pati nesu buvusi jokioje stovykloje, nors labai norėdavau. Bet kur tau - "kas daržus ravės, kas karves melš".... Vienintelė pramoga per vasarą buvo kokia savaitėlė pabuvimo pas močiutę - dar gilesniam kaime, t.y. vienkiemyje, bet senelius be galo mylėjau, tai ten buvo rojus man. Deja, broliui dažniau laimė nušvisdavo, mama norėjo mane laikyti labiau prie savęs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 rugpjūčio 2020 - 15:21

Aš stovyklose nuolat bijodavau, kad liksiu alkana. Pirmoje stovykloje, kažkaip ar porcijos mažos, ar valgymų išdėstymas kitoks, bet gal keturias dienas kankinausi, vis alkana... Paskui must apsipratau. Bet ta baimė niekur nedingo.

Mudu su vyru buvom į tokią šeimų stovyklą nusitrenkę, dar tik pirmagimio tuomet laukėmės, tai galima sakyti dėl maitinimo po poros dienų pabėgome. Keistoka sistema ten – pirmenybė prie stalo visada vaikams :unsure:, na o tie vaikučiai tai kaip skėriai pereidavo :D  – po jų nelabai kas ir likdavo. Daugelis šeimų tokios kasmet atvažiuojančios buvo, matyt jau žinojo, ką reiškia "su maitinimu", o mūsų niekas iš anksto nepaprotino, tai visas ūpas stovyklauti dingo kartu su paskutinėmis atsivežtomis baronkomis...

Atsakyti

Smalsute, bet ar neturėjo būt pirmenybė vaikams, seneliam ir NĖŠČIOSIOMS :D 

MB taip nenori matyt darban, kad niekaip neišsikrapštom iš namų :B​ guodžia tik tai, kad Karaliaučiuj valanda mažiau laiko.

Atsakyti

Smalsute, bet ar neturėjo būt pirmenybė vaikams, seneliam ir NĖŠČIOSIOMS :D

Tai kad nesimatė dar to mano nėštumo :geda:  O ir šiaip nelabai man kažkaip pavykdavo šiuo privalumu naudotis :mastau:– yra pvz. tekę troleibuse su 7-8 mėnesių pilvu išklausyti pasipiktinusios senjorės paskaitos, koks šiais laikais pagedęs jaunimas, neužleidžia atsisėsti – pritilo tik kai galiausiai atsistojau išriedėti savo stotelėje. Nežinau, gal paltas itin maskuojantis buvo, nors pati tai labai plati jaučiausi. :D

Atsakyti

Jau kokias pusantros valandos lyja taip ramiai be vėjo, kad aš sėdžiu sode po skėčiu ir mezgu. Kai vėjuota, tai užlyja po tuo skėčiu.Priedas  USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-1284210087.jpeg   188,84KB   0 Parsiųsta kartų    

Priedas  IMG_20200804_174840.jpg   250,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 rugpjūčio 2020 - 16:49

Kerpena, ar tai pačiai moteriai kitą, tik didesnę žakardinę suknią mezgi???

Atsakyti

Sveikos,

nera laiko pas jus užsukti, bet pasiilgstu.

Apžiūrėjau gražius mezginius  :wub:  susitikimo pavydu  :B 

Atsakyti

Restar, aha, bandau. Kadangi sau dar nemezgu... :B

Vis dar lyja ir vis dar mezgu po skėčiu, tik vakarienę  pavalgėm.

Bet matyt jau reikės kažkur gabentis, pradeda ir pro skėtį  vienas kitas lašas prasisunkti ir kojom datos šalta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 rugpjūčio 2020 - 19:12

Dukra užrodė, kad galima pasinaudot europos pinigais naudingai. Mokymų platforma viena iš geriausiai vertinamų pasaulyje: https://uzt.lt/news/...okytis/<br><br>

Atsakyti

Jurgitak fiziskai neimanoma

Mano sunus jau 2 savaites,bando pasinaudoti. Kol kad nieko

Atsakyti

Viskas įmanoma. Mano dukra jau mokosi, aš šiandien gavau patvirtinimą. Siunti laišką nurodytu adresu su savo vardu ir pavarde. Gauni nuorodą registracijai, kuri galioja iki metų pabaigos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 04 rugpjūčio 2020 - 21:24

Aš irgi užsiregistravus kuris laikas, tik neatradau dar savy ryžto pradėti :). Ir sunku apsispręsti, ko noriu.

Ingridushka gal apie kitokius mokymus kalba.

Šiandien grįžauprei serialo, seniai nieko nežiūrėjus buvau, ir mezginio.

Atsakyti