O aš pati nesu buvusi jokioje stovykloje, nors labai norėdavau. Bet kur tau - "kas daržus ravės, kas karves melš".... Vienintelė pramoga per vasarą buvo kokia savaitėlė pabuvimo pas močiutę - dar gilesniam kaime, t.y. vienkiemyje, bet senelius be galo mylėjau, tai ten buvo rojus man. Deja, broliui dažniau laimė nušvisdavo, mama norėjo mane laikyti labiau prie savęs.
Aš stovyklose nuolat bijodavau, kad liksiu alkana. Pirmoje stovykloje, kažkaip ar porcijos mažos, ar valgymų išdėstymas kitoks, bet gal keturias dienas kankinausi, vis alkana... Paskui must apsipratau. Bet ta baimė niekur nedingo.
Mudu su vyru buvom į tokią šeimų stovyklą nusitrenkę, dar tik pirmagimio tuomet laukėmės, tai galima sakyti dėl maitinimo po poros dienų pabėgome. Keistoka sistema ten – pirmenybė prie stalo visada vaikams
, na o tie vaikučiai tai kaip skėriai pereidavo
– po jų nelabai kas ir likdavo. Daugelis šeimų tokios kasmet atvažiuojančios buvo, matyt jau žinojo, ką reiškia "su maitinimu", o mūsų niekas iš anksto nepaprotino, tai visas ūpas stovyklauti dingo kartu su paskutinėmis atsivežtomis baronkomis...
Smalsute, bet ar neturėjo būt pirmenybė vaikams, seneliam ir NĖŠČIOSIOMS
MB taip nenori matyt darban, kad niekaip neišsikrapštom iš namų
guodžia tik tai, kad Karaliaučiuj valanda mažiau laiko.
Smalsute, bet ar neturėjo būt pirmenybė vaikams, seneliam ir NĖŠČIOSIOMS
Tai kad nesimatė dar to mano nėštumo
O ir šiaip nelabai man kažkaip pavykdavo šiuo privalumu naudotis
– yra pvz. tekę troleibuse su 7-8 mėnesių pilvu išklausyti pasipiktinusios senjorės paskaitos, koks šiais laikais pagedęs jaunimas, neužleidžia atsisėsti – pritilo tik kai galiausiai atsistojau išriedėti savo stotelėje. Nežinau, gal paltas itin maskuojantis buvo, nors pati tai labai plati jaučiausi. ![]()
Jau kokias pusantros valandos lyja taip ramiai be vėjo, kad aš sėdžiu sode po skėčiu ir mezgu. Kai vėjuota, tai užlyja po tuo skėčiu.
USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-1284210087.jpeg 188,84KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20200804_174840.jpg 250,21KB
0 Parsiųsta kartų
Kerpena, ar tai pačiai moteriai kitą, tik didesnę žakardinę suknią mezgi???
Sveikos,
nera laiko pas jus užsukti, bet pasiilgstu.
Apžiūrėjau gražius mezginius
susitikimo pavydu
Restar, aha, bandau. Kadangi sau dar nemezgu... ![]()
Vis dar lyja ir vis dar mezgu po skėčiu, tik vakarienę pavalgėm.
Bet matyt jau reikės kažkur gabentis, pradeda ir pro skėtį vienas kitas lašas prasisunkti ir kojom datos šalta.
Dukra užrodė, kad galima pasinaudot europos pinigais naudingai. Mokymų platforma viena iš geriausiai vertinamų pasaulyje: https://uzt.lt/news/...okytis/<br><br>
Jurgitak fiziskai neimanoma
Mano sunus jau 2 savaites,bando pasinaudoti. Kol kad nieko
Viskas įmanoma. Mano dukra jau mokosi, aš šiandien gavau patvirtinimą. Siunti laišką nurodytu adresu su savo vardu ir pavarde. Gauni nuorodą registracijai, kuri galioja iki metų pabaigos.
Aš irgi užsiregistravus kuris laikas, tik neatradau dar savy ryžto pradėti
. Ir sunku apsispręsti, ko noriu.
Ingridushka gal apie kitokius mokymus kalba.
Šiandien grįžauprei serialo, seniai nieko nežiūrėjus buvau, ir mezginio.