Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, aš pradedu nuo anglų kalbos. Nors ir naudoju kiekvieną dieną, bet ji tokia šabloninė. Reikia naujų frazių laiškų rašymui.

Atsakyti

bet, ar tai nėra registruotiems užimtumo tarnyboje? 

Atsakyti

Bet kam. Norintiems mokytis ir gauti naujų žinių. Aš irgi pradžioje turėjau tokį pat klausimą, bet kai atidžiai paskaičiau žinutę, visos abejonės dingo.

Atsakyti

Jurgitak, gerai, kad pirminei. Darbe jau reklamavo apie šią galimybę. Reikėtų kaip nors susikaupti ir prisiruošt. Norėčiau excelį giliau pasimokyti.

Atsakyti

Jurgitak fiziskai neimanoma

Mano sunus jau 2 savaites,bando pasinaudoti. Kol kad nieko

Vakar vakare nusiunčiau vardą pavardę. Šnd ryte gavau pakvietimą išsirinkt kursus.

tai ką dabar.. ir man teks mokytis?  :unsure:​  :D Teks derintis prie visų vyrų namie, nes visi mokosi....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 05 rugpjūčio 2020 - 08:13

Niuma, ką mokysies?

Atsakyti

Oi, negaliu, mano abiturientas, aišku, miega, tai tikslius egzaminų rezultatus sužinosiu kažkur gerokai popiet. Nors žinau, kad išlaikė. Bet gaunu atsiprašančią matematikos mokytojo žinutę (o prieš egzaminą jis primygtinai prašė jo neiti laikyti egzo, nes neišlaikys), kad nuvertino mokinį jo nematęs (nes po naujų persivedė pas kitą mokytoją ir nelankė iš esmės), rašo 5 į dienyną ir nebereikės atsiskaityti.... Nu sekasi tinginiams... Bet dar lieka fizika, deja, egzamino nusprendė nelaikyti, neaiskaitęs nieko per mokslo metus... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 rugpjūčio 2020 - 10:10

nu va, Restar,nukrito didžiausias akmuo nuo širdies... :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Jurgitak, gerai, kad pirminei. Darbe jau reklamavo apie šią galimybę. Reikėtų kaip nors susikaupti ir prisiruošt. Norėčiau excelį giliau pasimokyti.

Labai daug išsamių excel kursų yra Linkedin learning. Ir galima pasirinkti norimą kryptį, į ką gilintis. T.y. atskirai grafikai, atskirai formulės ir funkcijos, atskirai spreadsheet'ai ir t.t.

Atsakyti

Restar, super :4u:  

O šiaip tai šokiravo šiandien matematikos egzo išlaikymo procentas :blink:​ Ir labai geras N.Mačiulio komentaras, kad šita žinia iš tikro yra daug rimtesnė, negu visokios koronos...

Atsakyti

Niuma, ką mokysies?

Iš tikro, tai aš prie kokį mėnesį sumąsčiau, kad gal noriu kažką mokytis. Bet gaila pinigų.

Jeigu būtų kursai LT kalba, tai žinau, ką norėčiau mokytis- pvz., gyvulių šėrimo racionų sudarymą :D

O dabar, tai greičiausiai tai, ko trūksta gyvenime- anglų kalbos. Nu aš visiškai ne humanitarė, tai man visos kalbos yra gana sunku. (Ne tai, kaip mano vyras ir Emilis :D tą reikės link kalbų kreipt, jeigu kreipsis. Juokiuosi iš jo, kad jau dabar aiškina močiutėm, kad jis moka naglų ir rusų. Žiūrim rusų filmus- pastoviai klausinėja, koks žodis, ką reiškia). 

Atsakyti

Ai, jau kad į egzų temą- dukterėčia LT gavo 99 proc. Anglų - 100 :) FAina. 

Atsakyti