Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai va, norint gerai išlaikyti, reikia tiesiog mokytis. Norint išlaikyti bile kaip - galima ir nesimokyt (maniškio pavyzdys), tik biškutį smegenų reikia turėt. O tie kas neišlaiko, tai ... gal nei smegenų neturi? Kam tada išvis vidurinėj mokytis. Nors aš ir saviškiui tą sakiau... Ale užsispyrusiai mane durnino, o paskui paaiškėjo, kad nereikia jam to atestato visai...

nu va, Restar,nukrito didžiausias akmuo nuo širdies... :4u:  :4u:​ 

Kad nelabai, tiesą sakant. Mane jau buvo pasiekę praeitą savaitę nutekėję duomenys apie išlaikymą... Didžiausias rūpestis buvo ir yra, kad gautų atestatą, o va pasikalbėjom, tai fizikos neketina atsiskaitinėt... Labai nenoriu pavaduotojui skambint ir aiškintis, kas tada... Ir mokytis daugiau nieko neketina. O dirbt - nu kažką... kažkada... Tai vat tas nelabai mane tenkina. Nors labai pergyvent ir nemiegot dėl to jau senokai nustojau, kai pasvėriau, kas svarbiau - ar pažymiai, ar gyvybė. Dabar tik noriu, kad būtų sveikas ir pats save išlaikytų. Pageidautina - ir lovą atlaisvintų, nors tas gal ir negreit nutiks... Žodžiu, susimažinus lūkesčius iki minimumo. Nors ir gaila, nes smegenų akivaizdžiai turi.

Atsakyti

O dabar, tai greičiausiai tai, ko trūksta gyvenime- anglų kalbos. Nu aš visiškai ne humanitarė, tai man visos kalbos yra gana sunku. 

Duolinguo.com

Nemokama.

Tai va, norint gerai išlaikyti, reikia tiesiog mokytis. Norint išlaikyti bile kaip - galima ir nesimokyt (maniškio pavyzdys), tik biškutį smegenų reikia turėt. O tie kas neišlaiko, tai ... gal nei smegenų neturi? Kam tada išvis vidurinėj mokytis. Nors aš ir saviškiui tą sakiau... Ale užsispyrusiai mane durnino, o paskui paaiškėjo, kad nereikia jam to atestato visai...

Kad nelabai, tiesą sakant. Mane jau buvo pasiekę praeitą savaitę nutekėję duomenys apie išlaikymą... Didžiausias rūpestis buvo ir yra, kad gautų atestatą, o va pasikalbėjom, tai fizikos neketina atsiskaitinėt... Labai nenoriu pavaduotojui skambint ir aiškintis, kas tada... Ir mokytis daugiau nieko neketina. O dirbt - nu kažką... kažkada... Tai vat tas nelabai mane tenkina. Nors labai pergyvent ir nemiegot dėl to jau senokai nustojau, kai pasvėriau, kas svarbiau - ar pažymiai, ar gyvybė. Dabar tik noriu, kad būtų sveikas ir pats save išlaikytų. Pageidautina - ir lovą atlaisvintų, nors tas gal ir negreit nutiks... Žodžiu, susimažinus lūkesčius iki minimumo. Nors ir gaila, nes smegenų akivaizdžiai turi.

Maniškis po vidurinės baigimo 4 metus dirbo, o va dabar įstojo studijuot. Ir net į labai gerą universitetą įstojo (19-as UK). O vidurinėj rėkė, kad daugiau niekur nebesimokys  :D​ 

Atsakyti

Restar-ir džiugina ir nelabai.

Šiek tiek suprantu-vakar išvažiavau su savo svajokle susipykus. Uždėtas visiškas ignoras, ir tas liūdina ir neramina. Liūdina, nes matyt kažką padariau ne taip, arba nepadariau.O neramina, nes akivaizdu, kad turi problemų, bet pagalbos iš mūsų nepriima.

Kas dar

Jurgitak-sveikijimai didieliausi. Linkiu gauti dovanų fotiką ir parodyt mums kokį mezginį iš prabangių siūlų.

Mano dovana su manim :rolleyes: gavau žaisliuką, išmanų laikroduką, dabar nepraleisiu skambučių, žinosiu kada palikau telefoną namie :D  ir nereiks kuistis kuprinėj, kad jį surast. Ai, dar visokių ten programėlių, matuoklių ir pan.

Mokytis noriu. Įdomu, kokio ten lygio tie kursai. Nes jeigu tik dėl paukščiuko, tai labai greit mane nuobodulys apima ir nebesimokau :D labiausiai tai kalbos reikėtų. 

Atsakyti

. Uždėtas visiškas ignoras, ir tas liūdina ir neramina. Liūdina, nes matyt kažką padariau ne taip, arba nepadariau.O neramina, nes akivaizdu, kad turi problemų, bet pagalbos iš mūsų nepriima.

Kas dar

Jurgitak-sveikijimai didieliausi. Linkiu gauti dovanų fotiką ir parodyt mums kokį mezginį iš prabangių siūlų.

Tai vat pas mus tas seniai seniai jau. Išlenda iš savo požemių tik tada, kai jau visai labai blogai arba reikia pinigų :).

Kažką praleidau - Jurgitak gimtadienis???

Terezza - tai ir aš tą slaptą mintį turiu, kad gal kada nors susitupės, susiprotės, bet tam reikia gi būt bent baigus vidurinę, turėt atestatą. Ir fizika jam netgi patiko, kažkada kalbėjo, kad su tuo ateitį nori sieti. O dabar sako - "nu taigi metus nesimokiau, tai jau ir neįdomu, nepavyks išmokti atsiskaitymui savarankiškai". Labiausiai pasigendu, yžsispyrimo, atkaklumo siekti kažko, ko norisi. Bet ne, geriau savo norus susimažina, kad tik pirštelio pajudint nereikėtų...

Atsakyti

Facebokas man sako, kad Jurgitak švenčia. 

Atsakyti

Oi negaliu :lol: 

Susiruošiau eit miestan visokių ten reikalų rimtų. Ogi mano vyriškis išsinešė ir savo ir mano raktus. Sėdžiu užrakinta. Nu ko ne tremtis.

Pasikvėpijau, lūpytes padažiau, sėdžiu visa graži namie :flirt2:​ 

Atsakyti

Oi, Katuk  :lol: . Tiesiog kalėjimas :D.

Tai JUrgitai tuomet gimtadieniniai linkėjimai  :4u:​ . 

Atsakyti

As apie kitus kursus uzimtumo tarnyba us ES pinigus turi ir realius gerus mokymus, va iki ju dadibelsti neimanoma.

Ryt darban tortukas

Panika apemus, vykimo lagreitinto i UA

Gyvensiu kaip Katuks, tremtyje

Atsakyti

Ingriduska-viskas tę bus normaliai. Vyrs jau pažįstamas su miestu. Pradžioj veiklos netruks, tai ir nesutarimų nebus. Kijevas gražesnis už Karaliaučių, tai ir malonumų apturėsi.

Atsakyti

Nu va, laikroduko privalumas.

Sako, laikas pajudėti! Jau visą valandą sėdite, išbandykite tempimo pratimus. Ir suskaičiuoja. :bigsmile:​ 

Atsakyti

Ačiū, Katuk, už palinkėjimą! Prie fotiko dar norėčiau gauti fotografą. :D

Atsakyti

Tai va, norint gerai išlaikyti, reikia tiesiog mokytis. Norint išlaikyti bile kaip - galima ir nesimokyt (maniškio pavyzdys), tik biškutį smegenų reikia turėt. O tie kas neišlaiko, tai ... gal nei smegenų neturi? Kam tada išvis vidurinėj mokytis.

Dalis manau neišlaiko ir dėl streso, apėmusios panikos egzamino metu – tada jau nelabai ir yra skirtumo, kokios tos smegenys. Beje taviškis juk irgi ko gero ne visus 12 metų piktybiškai nesimokė, o dalis užduočių vis tiek būna ne iš kelių paskutinių metų kurso, iš principo gal ir koks devintokas šiek tiek taškų surinktų. :mastau:

Atsakyti