Tai va, norint gerai išlaikyti, reikia tiesiog mokytis. Norint išlaikyti bile kaip - galima ir nesimokyt (maniškio pavyzdys), tik biškutį smegenų reikia turėt. O tie kas neišlaiko, tai ... gal nei smegenų neturi? Kam tada išvis vidurinėj mokytis. Nors aš ir saviškiui tą sakiau... Ale užsispyrusiai mane durnino, o paskui paaiškėjo, kad nereikia jam to atestato visai...
nu va, Restar,nukrito didžiausias akmuo nuo širdies...
![]()
Kad nelabai, tiesą sakant. Mane jau buvo pasiekę praeitą savaitę nutekėję duomenys apie išlaikymą... Didžiausias rūpestis buvo ir yra, kad gautų atestatą, o va pasikalbėjom, tai fizikos neketina atsiskaitinėt... Labai nenoriu pavaduotojui skambint ir aiškintis, kas tada... Ir mokytis daugiau nieko neketina. O dirbt - nu kažką... kažkada... Tai vat tas nelabai mane tenkina. Nors labai pergyvent ir nemiegot dėl to jau senokai nustojau, kai pasvėriau, kas svarbiau - ar pažymiai, ar gyvybė. Dabar tik noriu, kad būtų sveikas ir pats save išlaikytų. Pageidautina - ir lovą atlaisvintų, nors tas gal ir negreit nutiks... Žodžiu, susimažinus lūkesčius iki minimumo. Nors ir gaila, nes smegenų akivaizdžiai turi.