Maniškis matematikos gavo 100, lietuvių 63, anglų 98, fizikos 88, IT 93.
Limit, kaip tavo?
Jurgitak su gimtadieniu!
Kerpena ochooo, pavare vyrukas.
As kuo toliau tuo mažiau vertinu tuos pažymius, daug svarbiau rasti savo vieta. Nervina kai sako va nesimokysi galesi dirbti dazytoju. Jei tie pedagogai zinotu kiek tas dazytojas grozybiu sukuria, dziugina zmones ir dar puikiai apmokamas. Arba autoservise ko blogai jei patinka jei nusimanai, geriau nei ntasis vadybinikas, nelaimingas su minimumas plius bonusai. Todel mano patirtis sako ne pazymiai, ne 12 klasiu zmones daro laimingais
Kerpena ochooo, pavare vyrukas.
As kuo toliau tuo mažiau vertinu tuos pažymius, daug svarbiau rasti savo vieta. Nervina kai sako va nesimokysi galesi dirbti dazytoju. Jei tie pedagogai zinotu kiek tas dazytojas grozybiu sukuria, dziugina zmones ir dar puikiai apmokamas. Arba autoservise ko blogai jei patinka jei nusimanai, geriau nei ntasis vadybinikas, nelaimingas su minimumas plius bonusai. Todel mano patirtis sako ne pazymiai, ne 12 klasiu zmones daro laimingais
Retas kuris 19 metų žino, kur ta jo vieta. Geresni balai -daugiau pasirinkimo.
Nesakau, kad profesiją turėt blogai. Tiesiog jei nori būt vertinamas bet kurioj srity, turi įdėt pastangų. Juk ir to dažytojo ieškom geriausio, o ne šiaip tep lep.
Nors... vat dukra persidažė stalą, lentyną, spintelę be jokių pastangų😀 užtat puikiai įvertinom Senukų dažų skyriaus konsultantą, kuris ir dažus ir priemones parinko.
Bet kiek girdėjau, šiemet ir stojimo kartelė nuleista gan žemai.
Aš ir 46 nežinau, kur ta mano vieta... Egzaminus puikiai išlaikiau, ničnieko neatsimenu, ypač matiekos... Aš totali humanitarė.
Pati iki bet kokio egzo kažin kiek stresuodavau (išimtis buvo vienintelis - lotynų k egzaminas, kur buvo tiksliai apibrėžta kiek ko mokėti reikia ir tikrai mokėjau viską), bet nuėjusi į jį susikaupdavau ir viskas lengvai praeidavo. Žemiausias balas univere buvo 8. Mano vaikas nei mokėsi, nei stresavo nei kiek. Nežinau, kaip taip įmanoma
, bet turbūt vyro charakteris. Tik anam ir matematika, ir fizika net laisvalaikiu teikia malonumą.
Kerpena, nu kietas vaikas tavo
. Limit jaunuolis irgi puikiai išlaikė, kiek žinau.
Pritariu Ingridushkai, bet Katukas irgi teisus - pažymiai gal ir nesvarbūs, bet pasirinkimo bent pradžioje daugiau.
Geriaisi balai negarantuoja geriausio padirinkimo.
Jei nezinai kuom nori but, tai kas is tu padirinkimu.
Paskui sokineja pro langus nusivyle
Seniau taip nebuciau sakiusi, bet pabaigus reik eit padirbti, daznai suzinai kuom nori buti.
Bet,as sakau kad stampus uzdeda nesomikysi eisi i profke.
Tai dabar matau klasioka kuris nesimoke feisbuke, yra kalvis, kuria grozius, laimingas, savo vietoje, o ir uzdirba manau.
Bet prisimenu kaip ji zemino, kaip ji ujo, tu toks tu anoks, o va daro kryzius baznyciom, saslykines baliam ir staliukus kavai.
Aš irgi visiškai pritariu dėl pasirinkimo laisvės. Dažytoju būti žymiai geriau dėl to, kad nori juo būti, negu dėl to, kad buvai tinginys mokykloj ir daugiau niekuo būti negali.
Matkės egzo vieną uždavinį po šiai dienai atsimenu. Ožka pririšta prie tvoros už tam tikro ilgio virvės tam tikru atstumu nuo tvoros galo. Kokį plotą žolės nuės ožka?
Aš ir 46 nežinau, kur ta mano vieta... Egzaminus puikiai išlaikiau, ničnieko neatsimenu, ypač matiekos... Aš totali humanitarė.
Pati iki bet kokio egzo kažin kiek stresuodavau (išimtis buvo vienintelis - lotynų k egzaminas, kur buvo tiksliai apibrėžta kiek ko mokėti reikia ir tikrai mokėjau viską), bet nuėjusi į jį susikaupdavau ir viskas lengvai praeidavo. Žemiausias balas univere buvo 8. Mano vaikas nei mokėsi, nei stresavo nei kiek. Nežinau, kaip taip įmanoma
, bet turbūt vyro charakteris.
Panašiai, kaip ir aš. Humanitarė iki pat panagių (nors man daugybė žmonių sako, kad mano mąstymo tipas yra matematinis. Greičiausiai taip ir yra, nes matematikos nesimokiau ne dėl to, kad buka buvau, o todėl, kad man tai buvo neįdomu. Apskaičiuosime funkciją... O ką aš veiksu su ta funkcija (per daugybę metų po vidurinės baigimo jokios funkcijos niekur taip ir nesutikau)? ). Skiriamės tik tuo, kad aš dėl to visiškai nestresavau.
Aha, per klasės susitikimą prieš daug jau metų kai susitikom, tai visi dvejetukininkai visai nieko vyrais tapo
. Ir dirba, kas versliukus turi, vaikui augina, ir pašnekėt protingi. O mokykloje - nurašyti buvo, kaip nieko neverti...
Mane nurašinėjo tiek, kad sakė, jog ir iš profkės išmesta būsiu (auklėtoja lituanistė, todėl požiūris keistokas, ypač matant, kaip man su sintakse ir gramatika einasi), o va mūsų pirmūną zubrylą tylenį į padanges kėlė. Na ir ką... Voliojasi tas kiauras penketukininkas prasigėręs kažkur Garliavos pakrašty. O man, sakyčiau, visai neblogai gyventi einasi.
Taip kad tie mokytojų vertinimai teveri numot ranka ir pamiršt.
Na, kad mokytojai vertina ir dar garsiai, tai čia atskiraa klausimas.
Bet aš irgi turėjau tą omeny, kad turėdanas gerą įvertinimą eisi į profkę dėl to, kad nori, o ne dėl to,kad daugiau niekur negali.
Padirbti po vidurinės gali tik minimalų, nereikalaujantį spec. pasiruošimo, darbą. T.y. padavėja ( net prie.pinigų ne iškart prileis), tuo.pačiu dažytoju, krovėju, rūšiuotoju, įrankių padavinėtoju ir t.t. ir panašiai.
Terezza, funkcijas sutinki beveik kasdien gyvenime, tik niekas jų.funkcijom nevadina. Pvz Archimedas besimaudydamas vonioj savo didįjį atradimą padarė, o.Pitagoro teorema dar vadinama kelnių.teorema.
Taigi, kol kas mus rūšiuoja pagal įvertinimus, ir nebūtinai pažymiais. Bet vat po mokyklos kol kas nesugalvojo, kaip atistinkti,ko vertas, tik pažymiais. Va kodėl ypatingas dėmesys turėtų būti skiriamas būtent mokytojų paruošimui. O pas net pedagoginio nebeliko.
Va, va, ką mokytojai sakė, kad naktį atsikėlus turiu mokėti, tai tik tą ir moku - Pitagoro teoremą ir sieros rūgšties formulę
. Nors šiaip man viskas lengvai ėjosi, bet kaip lengvai įėjo, taip ir išėjo, jeigu nėra tiesioginio pritaikymo. Turėjau tieisog puikiai matematikos mokytoją - auklėtoją. Viską super išaiškindavo, neįmanoma buvo nesuprast. Bet vyresnėse klasėse jau sakiau, kad nekenčiu matematikos, nors ir toliau sekėsi. O univere nieko nebereikėjo mokytis, kas neįdomu, dėl to buvau laiminga, bet kas ta funkcija jau ničnieko nežinau
.