Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vakar galvojau, kad seniai siūlų pirkau :D 

Bet nu... kad nereik :rolleyes:  nėr kur nešiot tų mezgalų. O sumegzt turimus be šansų. 

Nors labai norisi to jausmo, kai čiupinėji, įkvepi, dėlioji modelius... to naujumo...

Pirtis tai net nežinau... tas kovidas sujaukė viską-ir veiksmus ir jausmus. Kad ir važiuoju į LT(nors dabar biškį užraukt planuoju) bet nesinori kompanijose trintis ilgai. Neprisitestuosi tiek savo noru (75 eurai, jeigu ką). 

Beje, pasieny nieks nepaprašė tų mūsų sertifikatų....

Atsakyti

Aš pirties norėčiau, bet labai į priekį planuoti neišeina, jeigu užrauks vėl susibūrimus... O tai paskui nuskambės mezgėjų balius pirtyje - coronos židinys :D. Siūlų nepirkau seniai, dar neprireikė nieko naujo.

Atsakyti

Aš tai šįryt eidama pagalvojau, kad gerai būt kokį vakarą pasisriubint.

Apie pirtį dar nepagalvojau.

Atsakyti

Tai sriubintis dar galima :). Ir nesunkiai gana įvykdoma. gaila, kad užsieniečių nebus...

Atsakyti

Mažiau testuotis dėl ištekėjusio snarglio tai ir židinių nebūtų.

Palangoj visi trynėsi užpakaliais, miegojo ant tų pačių pagalvių, sysiojo tuose pačiuose tūlikuose, gėrė valgė iš tų pačių indų ir nesirgo, paviršius lietė 1000 žmonių, tiek dezinfekavimo net fiziškai nepavyktų organizuoti,,nieks nedirgo nei rizikos grupese esančios babybėtes verslininkes, nei vaikai nei tėvai.

O va Trakuose parūkė kaljaną ir visi apsikrėtė. Jau net nežinau ką sakyti šitoj situacijoj.

Tada pirtį reik daryti pajūryje, ten nelimpa virusas vienareikšmiškai.

Ten ne viruso zona😂😂😂😂

Atsakyti

Pajūryje ir bent  2 vietas turim :). Nu, jeigu ne rudenį, tai vasarą su palapinėm brauksim į Nidą :), nes plotai dideli, kaip suprantu.

Atsakyti

Pabaigiau vakar trumpo megztinuko nugarą prie puošnios suknelės. Matysim, kas gausis natūroj, kai viską baigsiu. Dilema- ilgas rankoves daryt ar 3/4. Šiaip, mąstau, kad trumpesnės gal puošniau. Ypač, jei sugalvosiu kokiom apyrankėm puoštis.

Na, dar 'maža smulkmena' - reikia suknelę pasitaisyt pagal mano norus, kaip ją įsivaizduoju. Tikiuosi šią savaite papult į siuvklą. O jeigu netiks, tada bus naujas galvasopis- ką rengtis į vestuves. Jeigu nepaskelbst karantino :) Tai va taip visko daug, bet nieko konkretaus.

Ai, o jei švarkas netiks, tai greituoju būdu reikės šalį nusimegzt.

Atsakyti

Mama vakar iškėlė versiją, kad aš jau persirgau Covidu, kai tada beveik 4 mėn bandžiau į gyvenimą grįžt su trim skirtingom dozėm ir rūšim antibiotikų.. Tik sakau, kad kokiais metais per ansti , nei liga pasirodė (oficialiai) - nes sirgau tai pernai nuo sausio mėn. Nors mačiau, mūsų poliklinikoj daro tyrimus antikūių - galima pasitikrinti ar jau sirgau. 

Atsakyti

Labas rytas,

Mūsų seneliai gyveno itin trumpai, išgyvendavo tik stipriausi vaikai,,daug žūdsvo karuose čia jei kalbam apie senelius bendrai įtraukiant prosrnelius ir t.t.

Žmogus 40 jau buvo ilgaamžis, net senas.

Proseneliai mirdavo dėl sužeidimų ir infekcijų. Mus gi šienauja diabetas, širdies ligos ir vėžys, o iki nusibaigiant kankina alergijos ir netoleravimas.

O 40-ies metų vidurkis nieko nesako, nes jis skaičiuojamas įtraukiant ir ypatinai didelį kūdikių ir gimdyvių mirtingumą. Tai jei vienas išvgyveno iki 90-ies, o vienas mirė kūdikystėj, vidurkį gaunam nekokį. Bet tai nereiškia, kad tokia ir buvo kūdikystėj nemirusių gyvenimo trukmė.

Atsakyti

Mažiau testuotis dėl ištekėjusio snarglio tai ir židinių nebūtų.

Palangoj visi trynėsi užpakaliais, miegojo ant tų pačių pagalvių, sysiojo tuose pačiuose tūlikuose, gėrė valgė iš tų pačių indų ir nesirgo, paviršius lietė 1000 žmonių, tiek dezinfekavimo net fiziškai nepavyktų organizuoti,,nieks nedirgo nei rizikos grupese esančios babybėtes verslininkes, nei vaikai nei tėvai.

O va Trakuose parūkė kaljaną ir visi apsikrėtė. Jau net nežinau ką sakyti šitoj situacijoj.

Tada pirtį reik daryti pajūryje, ten nelimpa virusas vienareikšmiškai.

Ten ne viruso zona😂😂😂😂

O šitoj vietoj biškį pasiginčysiu.

Paviršiai dzin.

Manau, kad svarbu tiesioginis kontaktas. Ilgas gan. Tai yra plepėti, glaustytis bučiuotis. Kas ir įvyko rūkant kaljaną. Pasidalino seilėmis. Nes būtent toks yra pagrindinis viruso plitimo būdas. Vienas sergantis nesilaiko atstumo ir arba pagavai arba ne. Vėlgi viskas priklauso nuo tavo imuninės sistemos ir kitos sveikatos.

Testas galbūt išrištų tave prieš einant spjaudytis. 

Todėl ir stengiuosi mažiau turėt artimų ir ilgalaikių kontaktų. Žmogus-žmogus. O ne paklodė ar puodelis. Nes nežinau, ar nesinešioju kokios nors "karūnėlės". Galiu nešiotis ir nesirgti. Bet testas parodytų.

Atsakyti

Aš irgi kažkurią dieną pagalvojau apie rudeninę mezgėjų pirtelę. Pasirašyčiau.

Nors paskutiniu metu gal daugokai piktnaudžiaut pirties malonumais pradėjau. Man ir kardiologė, ir ginekologė pirties nelabai leido. Bet kad smagu visai. O dar kai kieme stovi, tai ir galimybės visos. 

Atsakyti

O aš vakar tris kaukes pasiuvau. kai visi siuvo, aš tada nesiuvau, tai dabar užėjo. Pora sau, vieną vyrui. Dar siūliau piktai paauglei, nes derėtų prie uniformos, bet ta tik pažiūrėjo žudančiu žvilgsniu.

Atsakyti