Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, tai jei yra noras megzti, bet nežinai ką, tai šitas variantas visai neblogas.

Kadangi dar neišardžiau, tai darysiu kaip dauguma sako-ant pagalbinio siūlo.....

Pas mano dukras pelė pasikorus ne tik šaldytuve, bet ir spintelėse :D 

radau kameroj nežinia kurių metų moliūgo, bus sriuba.

Ir atsivežiau saują rūgštynių, bei toj pačioj kameroj radau anksčiau atvežtos rūkytos lašišos, bus makaronai.

Atsakyti

Prašo kolegė megztos suknelės. Kaip ir galėčiau, o bet tačiau gi noriu megzt tik sau sau. Nors realiai tai nieko man nereikia :B Gal visgi imtis :hmm:​ 

O kokios prašo?jei gražios ir iš fainų siūlų tai gal verta? o jei nelabai galvoji tai kainą užbliauk tokią kad jei sutiks tai bent laiko nebus gaila :D

Atsakyti

Niuma, aš ne kukulius. Apsikepiau faršą,svogūnus,kopūstus ir į puodą viską. Poto sudėjau ryžius ir troškinau.  Iš pradžių galvojo, kad plovas  :D supjaustai kopūstą smulkiai, nieks neišgraibys jau. Tik tiek, kad mano mėgėjai normalių balandėlių.. 

Aš kaip pamenu savo vaikystės-paauglystės mezgimus tai viską antrukais megzdavau  :hmm:  dabar tai jau 3,25 ir kitokių reik... 

Tik man nesisekdavo tų akių ištraukt kaip 5nr virbalais  :unsure: 

Atsakyti

waidaw, taip panašiai ir įsivaizdavau, kai parašei, kad košę gaminai :) 

Atsakyti

O kokios prašo?jei gražios ir iš fainų siūlų tai gal verta? o jei nelabai galvoji tai kainą užbliauk tokią kad jei sutiks tai bent laiko nebus gaila :D

Prašo tokios kaip mano tokia baklažaninė su kiauraraštiniu platėjančiu sijonu. Yr ten darbo nemažai. Nepaimsiu tiek, kiek norėčiau :B Ale bendradarbė faina, tai dar pagalvosiu :D​ 

Atsakyti

Grįžau iš konferencijos pavargusi, kepėm picas, nes gi niekas nieko nepadarė be manęs. Visą likusį vakarą pratingėjau telefone... Ryt dalyvausiu online. Tai spėsiu ir padirbėt.

Soliuk, ačiū  :4u:  :wub:. Ingridukas sakė, kad man turbūt netiktų, tai ir ramu. Nereik be reikalo išlaidauti. Reik vėl taupyt, nes mašinai kiek paskirta, o dar su ja kiek išlaidų dar pareis... Panikę apipirkt reikės, nes neturi striukės rudeninės, batų reikia ir dar visko, kam čia man tos suknelės :). Pavarvinau seilę ir pakako :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aš vakar tokį gerą "pirmą kartą" apturėjau. 🥰 Rūta gimtadienio proga man kažkokį ajurvedinį viso kūno masažą padovanojo, tai vat prisiruošiau pagaliau nueiti. 😎 nu toooks malonumas. ❤ Ant tos teigiamų emocijų bangos tai svarstau, kad galėčiau save palepinti bent kartą per mėnesį. 😊 Bet turbūt praeis kiek laiko ir užmiršiu savo gerus ketinimus. 😁 kitą savaitę dar kažkoks veido masažas laukia. 😏 čia jau švogerkos dovana. 🙂

Nemegzti kol kas neišeina, tai ranką skauda toliau 😕

Atsakyti

Lace, ale ir apdovanojo tave visokiomis grožio procedūromis :)

Mano mažajam berniukui šiandien 19. :blink:

Atsakyti

Turiu mezgiminį klausomą - ar rogutinį kašmyrą kas skalbėte skalbimo mašinoje? 🙄

Atsakyti

Lace taip tik skalbimo mašinoje ir skalbiu, šaltu vandeniu

Atsakyti

Aš tai tik gręžiau skalbiankėj.

Angora mane eilinį kartą nuvylė :B Nerealaus mielumo prie kūno ir vaizdelis gražus, bet tas pūkavimasis :B Visur vieni pūkai, net burnoj, per kelias valandas susivelia burbulai, nusirenka lengvai, bet vis tiek nervina :B​ 

Atsakyti

Lace, aš pirmadienį užsirašiau irgi dovaniniam spa kompleksui... gavau iš bendradarbių prieš metus :D  žiūrėsim koks ten malonumas laukia. Nes skamba tai labai prabangiai

Kerpenos jaunuoliui :4u:  greit tie vaikai užauga... 

Kažką turiu rogutinio kašmyro, tai tik džiovinau skalbiankėj

Atsakyti