Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, nebandei tai angorai spa šaldiklyje surengti? Kažkaip ten yr, reik pagooglint, bet man rodos  šlapią šaldo....

Atsakyti

:blink:​ Negirdėjau apie tokį reikalą. Reiks pagooglint.

Atsakyti

Laba diena,

Esi girdėjus apie šaldymo procedūras moheriui kad nesišertų, tai gal ir angorai tiktų. Bet pati nebandžiau.

Kerpena, tavo jaunuoliui :4u:  Ir mamai :4u:

Kaip jam sekasi?

Maniškio kambariokas (gyvena po vieną, bet kambariai šalia) iš VJG . Tai taip džiaugiamės, kad dar vienas lietuvis šalia. Net pagalvojau, kad taviškio klasiokas gal buvo, Ignas.

Net nebūčiau pagalvojus, kad man taip smegenis užspaus negalėjimas išeit pasivaikščiot laisvai.. Pati stebiuosi. Dar darbo su exportiniais klietais kaip tyčia daug. Tai pasivaikščiojimas gerai stresą nuimdavo, matyt. O už lango dar toks gražus oras :wub:  O šeima į kaimą išvažiuoja..

Bet ne bėda, baigsis gi neužilgo.

Tik toks keistas jausmas. Nieks netikrina, nei net neskambina, tai gal be reikalo aš čia izoliuojuosi :D

Atsakyti

Ai, perskaičiau, kad kietųjų dalelių lauke daug, tai reik įtikint save, kad saugoju sveikatą namie tupėdama :D

Atsakyti

Oj Limit :D  tie jausmai pažįstami, nors tokių griežtų man ir nebuvo. Bet va tas, ai nieks netikrina, tai gal be reikalo...

Buvo gi Karaliaučiuj visuotinis draudimas išeiti... tada pasivažinėjus tudy siudy ne visada žinau, kiek man leidžiama iš tikrųjų

Bet ir tie kontrolieriai ne visi žino :D​ 

Atsakyti

Limit, lauke šalta ir visai nefaina :B  Aš jau laukiu, kada šildymą namuose įjungs :) Tavo darbiniai stresai ir man stresą kelia :D​ 

Atsakyti

Sveikos,

Oras Kijeve vėsus, bet minkštas, kašmyrinis.

Golfukas ir džinsiukai ir kedai,,geras derinys penktadieniui.

Lace tokius spa mėgstu, dažnai prašau būtent tokios,dovanos. Sau neperku , gaila lyg 100 eur, o kai dovana tai laiminga iki dangaus.

Dabar masažo labai norečiau.

Mes ir dviese esam turėje tokių visokių ajurvedinių masažų, vonios ritualų Shanti salone.

Vienai man labiau patinka.

Krauja pridaviau. Bendras, Vitaminad D ir Romas kažkoks.

Atsakymai citologijos atėjo alia juk vistiek jie man nieko nesako.

Kerpena tau gražiausi sveikinimai ta proga, o mažuliukui gražaus lengvo gyvenimo.

Noriu megztiniu ir džinsų.

Batų 3 porų.

Žinau ko, kur, bet ten kaina netinka.

Bais brangu.

Reik rast pigiau ir tail pat gražiai.

Kaukės ir apsipirkimas man nedera užtat nėr to kaifo viską apžiūrėt matuoti derinti.

Atsakyti

Limit km yr ne tiek mažai, eik į miškiuką, apeik ratuką.

Nuramink kirminą. Tas qr kodas, gal rodo jiems kad tu namie, tai ir netikrina.

Pakentėk.

Kai šeimyna išvyks susiorganizuok SPA

Vonią putotą,,kūno įtrynimas kremais, uždek žvakių, išvirk karšto šokolado, užplikyk čiobrelių, susirask filmą kokį mergaitišką,,va ir neliks to savaitgalio.

Arba eik šveist kampų, nuo vonios iki kolodoriaus, dar pritrūks laiko.

Apkabinu tave,,mielai sudaryciau kompanija tau tokiam vakare.

Atsakyti

Grįžau iš dantų higienos :wacko: ... Pirmą sykį gyvenime. Gal ir paskutinį :D. Sakė, nėra labai baisu pas mane, dažnai tikrai nereikės, bet slapta viliuosi, kad gal dar tiek pagyvensiu ir jau neprireiks :D. Nemalonus reikalas, ypač, kai dantys jautrūs. Dabar jausmas, aišku geras, ir pasimiršo nemalonumai, bet mano fantazija tiek nenešė, kad prigalvočiau, ką ten taip nemaloniai galima daryt... Ale dabar tokie švarūs, kad net valgyt nenoriu, kad neapsineštų :).

Limit  :4u: . Bet tai gal aplink namą bent gali pasivaikščioti? Namų teritorijoje, ta prasme? Kaip studentas jaučiasi? Ten gyvos paskaitos vyksta?

Kerpenai ir jos jaunuoliui  :4u: . Mes nei šeimoj, nei giminėj rudeninių žmonių neturim :).

Jau reikia pradėt norėt megzt, mergiotė su maike į mokyklą šiandien išėjo, nes, tipo, neturi nieko derančio apsirengti  :B . Mano megztas megztinis kažkur išgaravo namuose. 

Ale Ingridukos fantazija kaip į malonumus orientuota :bigsmile: . Man labai gražu, ką tu sugalvoji, apie kitas taip gražiai pagalvoji, man irgi gal faina būtų, bet paprastai man užtenka kad visi paliktų mane ramybėj ir valgyt padarytų (ne tik man). Nei žvakių, nei karšto šokolado neprisifantazuočiau. Nors, jeigu kas tuo pasirūpintų, gal ir patiktų. Patiko dviese su vyru vestuvių proga pavakarieniauti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 spalio 2020 - 11:01

Nu vat taip dabar užsimaniau karšto šokolado :wub: 

Ingriduska, nu tikrai tu nereali :wub: 

Patarimai kaip pirštu į akį :4u: 

Jaunuolis mūsų nieko dar nepasiilgo. Šita savaitė apsipratimui. Online supažindinimas vyksta su visokiom taisyklėm. Lietuvių bendruomenė gyvai pavedžiojo. 
Nelabai tiesą sakant žinau, kaip ten kas. Man tai viskas labai įdomu, bet pasakotojas nekoks  :D “Normaliai viskas” ir psio  :D 

Atsakyti

Limit, kur ten taviškis moko0si, paklausiu, ar ne klasiokas. :)

maniškiam atrodo, kad gerai kol kas. Labai aktyviai įsitraukė į visokius sportus, tai futbolą, tai boulingą, tai tinklinį žaidžia. Mačiau kažkurią dieną namų darbus darant. O šiaip tai gi dar labai nedaug laiko, neapsakysi, kaip ten sekasi.

Atsakyti

Kerpena, Warwick'e :)

Faina dėl sportų. Mūsiškis irgi norėjo, bet brangiai ten sportai kainuoja. Tai sakė, gal pabėgiot eis bent. Hantelius dar planuoja pirkt :D

Gal vėliau kai viskas nusistovės, labiau išsiaiškins, kas ten kaip.

O dar ir be kompo šią savaitę tupi. Sakė, sudėtinga. Internetu pirko, nespėjo ateit iki išvažiavimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 02 spalio 2020 - 12:50