Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aha, ir man maišinis stilius skamba gražiai :)

Atsakyti

Ingriduška nu ne, apie lųpdažiuotus dančius ar salotą įstrigusią ar apie nubėgusią pėdkelnių akį tai norėč ir aš kad pasakytų :)

Atsakyti

Labai pritariu Užkalniui dėl įsižeidinėtojų. Realiam gyvenime tokių sutinku mažai (o sutiktus ignoruoju), bet va FB tokie žydi visu gražumu. Paty tikriausi passive-agressive bullies. Ateina į kažkieno puslapį, pamato postą, prisitaiko sau ir tuoj pat visa gerkle rėkia, kaip čia baisiai juos įžeidė ir privalo tuoj pat atsiprašyt, pašalint postą, barstytis galvą pelenais ir eiti keliais aplink bažnyčią.
Darosi baisu net tokią neutralią frazę kaip "kokia graži diena buvo" pasakyt, nes ta pati diena kažkam gal buvo negraži, todėl tai bus suprasta kaip įžeidimas ir patyčios. Fui, fui, fui. (Šiaip matau tokius įsižeidinėjimus kaip vidutinio sunkumo psichikos sutrikimą). 

Atsakyti

Ingriga, bet siūlus čiupinai tai ne taip seniai :). Rimtai metus nemezgei??? 

Na jausmas kaip metai :geda:  o iš tikro nuo gegužės  :oh: 

Atsakyti

Labai pritariu Užkalniui dėl įsižeidinėtojų. Realiam gyvenime tokių sutinku mažai (o sutiktus ignoruoju), bet va FB tokie žydi visu gražumu. Paty tikriausi passive-agressive bullies. Ateina į kažkieno puslapį, pamato postą, prisitaiko sau ir tuoj pat visa gerkle rėkia, kaip čia baisiai juos įžeidė ir privalo tuoj pat atsiprašyt, pašalint postą, barstytis galvą pelenais ir eiti keliais aplink bažnyčią.
Darosi baisu net tokią neutralią frazę kaip "kokia graži diena buvo" pasakyt, nes ta pati diena kažkam gal buvo negraži, todėl tai bus suprasta kaip įžeidimas ir patyčios. Fui, fui, fui. (Šiaip matau tokius įsižeidinėjimus kaip vidutinio sunkumo psichikos sutrikimą). 

Aš tokių psl matyt neseku kur bujoja tokia liaudis :) ant mano sienos neadekvatūs irgi nesilanko :)

Atsakyti

Man pats didžiausias tokių įsižeidinėtojų pavyzdys, tai tie, kurie vis rėkia apie rasizmą. 

Atsakyti

Joji naują megztuką sukūrė :wub:

Priedas  Screenshot_20201009_143843.jpg   160,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar kodel vyro savo dzinsus matuotis fuuu?

As,su savu buciuojuosi,,miegu,,tai ko cia dzinsai jau fu🤣🤣🤣

Matavausi švarius,nuo dziovykles,,dideli jie buvo per liemeni.

Ingriduk, aš konkrečiai apie savo vyro džinsus FU pasakiau  :lol: . Per pilvą 2 tokios tilptų, ir šiaip jis nešioja, kol sunešioja, ir kol aš nepriverčiu apsipirkti. Dažnai neverčiu, tik kai baigiasi mano geležinė kantrybė :D. O dabartiniai kaip tik tokie ant sudėvėjimo ribos. Nu tai man ir fu :D. Ir rimtai, neturiu jokių problemų rasti moteriškus. Kai perku 1-2 per 2-3 metus ir neišranki esu, tai kokios problemos.

Ai, kažkuri, gal Vilmak, klausė knygos apie savivertę, tai ji vadinasi "Netobuli, laisvi ir laimingi" :)  https://www.knygos.l...BhoC2u0QAvD_BwE.  Pasibaigęs tiražas, net redakcijai rašiau, gal kur užsilikusi yra, susiradau, kur prancūzišką parsisiųsti galiu. Tai sužinojau, kad spalio mėn. perleidžia. Būtinai pirksiu, nes labai noriu braukytis skaitydama, o bibliotekinės negaliu....

Atsakyti

Apie susireikšminimus. Dažniausiai nematau, nekreipiu dėmesio, vengiu tokių. Šiandien užkliuvau :).

Jums yra tekę supainioti žmonių vardus? Vat galvoji, kad kažkokia persona yra Nomeda, o ne Neringa, ir nors užmušk. Mane irgi įvairiais vardais laiškuose yra pavadinę ar klaidą padaro iš skubėjimo. Kam nepasitaiko, nekreipiu dėmesio. Siuntinėjau šiandien daug laiškų, sąskaitų, įskaudo sprandą, skubėjau. Apskritai galėjau nedėti jokių vardų, bet norėjau asmeniškai pasikreipti ir... 1 kartą susimoviau. Gaunu laiškelį: "Rašote Ievai, o kreipiatės Egle ..."- jaunatviškas neklystančiosios pamokslas. Parašiau "atsiprašau" ir ištryniau laiškelį. Gaunu teisingą pastabą, kad ir nemaloniai ištartą - padėkoju. Man kepurė nenukris, kad atsiprašau ar pasimokau. Jeigu neteisinga pastaba - išvis neverta susireikšminimo. Na, o kaip elgtis - tų žmonių sąžinės reikalas. Kiekvienam už savu griekus ar gerus darbus bus atseikėta dar šiam arba anam pasauly...

Atsakyti

Oi Ingriduk, atkeis, bet žvengiu iš tavo raudonų dantų😁 Aš taip esu su šokoladine burna gėdą apturėjus. Užlekiau kada tai pati viena, be vaikų, pas italą, pasiėmiau du rutuliukus šokoladinių ledų ir su tokiu pasimėgavimu sukirtau, žiū, kad vėluoju mažosios iš daržo pasiimti, nulekiu, prie pat darželio su viena, su kita motka šnekteliu, visa kaip ant sparnų grįštu namo, žvilgt į veidrodį - visi įkalčiai ant veido likę🙈

O šiaip preitą savaitgalį jau pažadejau sau, viskas, nebesprendžiu svetimų problemų, nes nu visos tos makalynes taip emociškai įtraukė, kad ėmiau naktimis nemiegoti. Ir net pavyko atsiriboti, bet užtat fiziškai teko padirbėti, drauge sudaužė mašiną, tai rytais dariau 40 km. lankstą, kad į darbą nuvešti, nu tai - nukniauktas miego laikas... O dabar jau viskas. Atostogos. Visa savaitė. Ir užsimaniau, kur nors ištrūkti, jau net matau save kur Danijos pajūry, bet tokių kaip aš - daug, nes nu beveik viskas rezervuota, arba ne tai ko norėčiau. Vaikai išvis nori į Olandiją, bet ten su ta Corona velniava. O išvažiuot noriu jau ryt😁

O šiaip tai labos, šimts metų... Net mezgiau nedaug, bet pati save nustebinau, kad tokiu neramiu metu ėmiausi to, kas man visad galvos skausmas buvo.

Priedas  received_337578110680991.jpeg   60,14KB   0 Parsiųsta kartų

Bus mažei. Išsirinko tą margą siūlą, pamezgiau vieną, taip nykiai dėliojasi, tai pamaišiau su juodu. Vaikas įsimylėjo, sako geriau nebūna. 

Atsakyti

Kapseika, kaip gražu ♥. 

Aš gana greit pavargau nuo svetimų emocinių problemų ir supratau, kad jų neišspręsiu. Galiu pabūti šalia, kai esu prašoma. Viskas. Na, ir daugmaž išsisprendė kol kas mano aplinkoj, neįvyko skyrybos.

O Užkalnis moka ir visai neerzinti. Jau esu vieną labai teisingą jo straipsnį skaičiusi lyg koronos tema, kur viskam pritariau, užtat kartais pasižiūriu, gal vėl perliuką parašė, tai šįkart tikrai teisingas perliukas: https://www.delfi.lt...i.d?id=85434017psichinės sveikatos tema. Darbe renginių ciklą kaip tik organizuojam šia tematika. Viršija rekordus pirmas renginys apie depresiją ir stresą darbe ....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 spalio 2020 - 14:46

Kapseika, vat tu man esi stiliaus ikona.

Savo stiliaus.

Jis man jaukus, fainas, tau tinkantis.

Visada kai galvoju kas yra stilinga, tu sąraše pirmais numeriais.

O dėl bėdų svetimų, linkiu kad pavyktų atsiriboti. Tai tikrai išsinkia, bet man pačiai dažniau nepavyksta, nei pavyksta.

Atsakyti