Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar-nu tikrai susireikšminus persona. Bet iš kitos pusės, o gal tu ne vardą, o adresą suklydai?

Pasakojau kažkada, kaip MB norėjo persiųst vienai pažįstamai kitos pažįstamos laišką su prierašu "blondinė" ir padarė repley all :D  t.y. ir blondinė gavo.

Arba kaip darbe, norėdama atkriepti dėmesį į esmę laiške parašiau didžiosiom raidėm vieną žodį. Tai buvo persiųsta su komentarais, kokia aš nemandagi mano viršininkui ir kad parašys skundą apie mano nekompetenciją. Gerai, kad mano viršininkas niekada nesikiša į bobų razborkes :D nors aš tada irgi labai lakoniškai atsakiau tik apie darbo reikalus ir tik tai, ko man iš jos reik.

Taigi, ne visad gali išvengti susireikšminusių asmenų, bet visada gali pati nenusireikšminti.

Kapseika-o čia ta pati draugė mašiną sudaužė? Sveikiju su atostogom. Man tai niekad nekyla mintis tuoj pat kur nors dingti, kai jos ištinka :D​ 

Atsakyti

Ingriduška, nu labai fainai girdėti, bet kartu, biški jaučiuos lyg avansu komplimentą gavus, nes nu būna tai visko, tik jūs nematot😊 O atsiribot, sunku, bet aš tokia realistė, kai didžiosios aistros atslūgo, kaip ir aišku, nu ką tu ten teisybę rasi, kiekvienas turi teisę į laimę ir meilę, o ir kam reikalingas toks, kuriam tu nemiela... Svarbu, kad garbingai išeitų. Jei pats nesusipras, kas tai - garbingai, kad profesionalai neleistų apgauti. Tas irgi jau suorganizuota. 

Kaip Restar sako, dabar galiu pabūti drauge, moteriškai išeit į parduotuves ar kur pavalgyt. Aha, Katuk, ta pati. Teisybę sako liaudis, bėda po vieną nevaikšto.

Ir dėkui už sveikinimus, šiaip ir aš ne iš tų spontaniškųjų, bet žinau jei ne aš, tai niekas kitas. Mb nusiunčiau porą nuorodų, reiktų tik pirštu bakstelt tas. Tai ateina atsakymas, jei kas patinka ir imk, bus gerai. Tai va niežti kailis imt ir kažką padaryti. Radau vieną variantą, bet online nebegali užsakyti, reik skambinti, buvau 38 eilėje 👀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 09 spalio 2020 - 15:28

Taigi, ne visad gali išvengti susireikšminusių asmenų, bet visada gali pati nenusireikšminti.

Aukso žodžiai  :super: . Nesumaišiau aš adreso. Nukopijuotą tekstą dėjau :D, o prieš tai buvo kitas vardas, pamiršau pakeisti :). Labiau už viską gyvenime nekenčiu mašinalių pasikartojančių veiksmų daryti... Pagalcvojau, o kas gi tas mezgimas? :D. Tai darbe, turėjau omeny.

Kapseika, iš to, ką prieš tai buvai rašiusi apie ją, tai nenustebino... Nusialinusi tavo tavo draugė nuo išgyvenimų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 spalio 2020 - 15:33

Restar, džiaugiuos, kad tavo aplinkoje tos bangos aprimo. Linkiu, kad viskas taip ir liktų! 

Atsakyti

Ech gavau savo babiną merino..nu ir ne tas merinas kokio norėjau. Galvojau bus kaip rogutinis kažkas tokio o čia labiau į tvidą panašu. Iš dvigubp storokas iš viengubo plonokas..ir turiu nuojautą kad kanda bet pirma išplausiu mėginuką.

Gerai Nitė su Lace sakė, reikėjo eit iki mados garažo pačiai o ne internetu užsakinėt  :(​ 

Atsakyti

Ech gavau savo babiną merino..nu ir ne tas merinas kokio norėjau. Galvojau bus kaip rogutinis kažkas tokio o čia labiau į tvidą panašu. Iš dvigubp storokas iš viengubo plonokas..ir turiu nuojautą kad kanda bet pirma išplausiu mėginuką.

Gerai Nitė su Lace sakė, reikėjo eit iki mados garažo pačiai o ne internetu užsakinėt  :(​ 

O jei imt tą babiną ir žygiuot su ją į MG - gal apkeis į ką nors tinkamesnio :hmm:

Atsakyti

Pirma palauksiu kas su mėginuku bus. Vandenin įkišau tai papuro pasipūtė. Jei nekąs išdžiūvęs tada bus stora ilga suknia.

Jei kąs turbūt nešiu. O tai dar laimė stulpeliu mano užmanymas, tai neskersuoja o lygiai mezgant ko gero skersuotų

Atsakyti

Qqute, o spalva kokia?

Kapseika - bangos nurimo, bet ratilai vis dar sklinda... Išsidraskyta neblogai buvo.

Atsakyti

Restar grietinėlės.

Drakius sako ar tu durnaa grąžint taigi kardiganas koks iš jo išeis ir kiekis tinkamas :) o suknelei dar nusipirksiu kitokių. Tik tiek kad su baltais merinais problematiška :)

Atsakyti

Aš tokių psl matyt neseku kur bujoja tokia liaudis :) ant mano sienos neadekvatūs irgi nesilanko :)

Paskutinis įstrigęs atvejis - fotografijos temoj įdėtas nacisto portretas. Prierašas "Karo tema. Blogis.". O dievai, kiek buvo pasibaisėjusių, įsižeidusių ir žydų kaulus vartančių, kaltinančių nacizmo šlovinimu ir propagavimu. Rėkė (didžiosiomis), keikė ir šalint iš grupės siūlė, o jei ne, grasino patys išeiti. Bet juokingiausia, kad šitie keikiantys ir visur negatyvą įžiūrintys save laiko labai teisingais, geraširdžiais ir tolerantiškais, tik niekaip negali praleisti progos kitus pamokyt gyventi  :D 

Atsakyti

Oo Tereza šitie tai tokie patys kaip tie kur apie rasizmą rėkauja. Čia ta pati sekta kurvpatys muša patys rėkia...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 spalio 2020 - 18:38

Qqut, o ką daugiau tas gyvulys gali sakyt  :lol:

Pas mano siūlus žvilgtelk, merinų turi naujų, tik nežinau kaip spalvos. 

Atsakyti