Nėra. Bet jei gerai suprantu, tai kūno dalis po pažastimi mezgama ratu, o nuo pažastų į viršų pirmyn atgal.
Ale ir radai baisų, Liniuka . Greičiausiai pirmyn atgal megzdama kitaip kabina akis ir persuka. Čia jau mezgėjos improvizacija, aprašyme tikrai ne taip
.
Man tai bėda su teta Olia, vėl mečiau klausyt, nes smagiau bezobidnai filmus žiūrėt. O jeigu kokius rimtesnius video žiūrėt ir megzt tuo pačiu metu, tai kas iš to - paskui vis tiek neatsimenu. Pokovidinės smegenys... va, apie Avantiūrą jau gal 2 kartus žiūrėjau. ir nemezgiau iškart, tai vėl reikės žiūrėt iš naujo, atėjus mano žalios moheros laikui. Nors jau beveik ir išmylėt spėjau. Mano norai lepia tolyn į priekį, palikdami užpakaly senesnius norus . Yra kai kurie aprašymai, kurie tokie nuostabūs atrodė ir pirkau, nemezgiau iškart, o dabar abejoju, ar noriu megzt, ar ne. Pvz., šitas: https://www.ravelry....y/cozy-and-lazy. Nu gal ir megsiu dar kada, bet šiuo metu man kažkokie laisvesni ir minimalistiniai labiau patinka, be raštų. Nors gal greit jų pasiilgsiu po plynių lygaus mezgimo :)/
Ale ir radai baisų, Liniuka . Greičiausiai pirmyn atgal megzdama kitaip kabina akis ir persuka. Čia jau mezgėjos improvizacija, aprašyme tikrai ne taip
.
Man tai bėda su teta Olia, vėl mečiau klausyt, nes smagiau bezobidnai filmus žiūrėt. O jeigu kokius rimtesnius video žiūrėt ir megzt tuo pačiu metu, tai kas iš to - paskui vis tiek neatsimenu. Pokovidinės smegenys... va, apie Avantiūrą jau gal 2 kartus žiūrėjau. ir nemezgiau iškart, tai vėl reikės žiūrėt iš naujo, atėjus mano žalios moheros laikui. Nors jau beveik ir išmylėt spėjau. Mano norai lepia tolyn į priekį, palikdami užpakaly senesnius norus . Yra kai kurie aprašymai, kurie tokie nuostabūs atrodė ir pirkau, nemezgiau iškart, o dabar abejoju, ar noriu megzt, ar ne. Pvz., šitas: https://www.ravelry....y/cozy-and-lazy. Nu gal ir megsiu dar kada, bet šiuo metu man kažkokie laisvesni ir minimalistiniai labiau patinka, be raštų. Nors gal greit jų pasiilgsiu po plynių lygaus mezgimo :)/
Jūs tetos Olgos klausot, o aš kitą Olgą - Stepmother.queen seku. Tai anot jos, eiliškumas yra viena didžiausių mezgėjos nuodėmių Negali vadintis patyrusia mezgėja, jei skiriasi gerų ir blogų eilių laisvumas. Arba akies pasisukimas. Aš tai pastebejau, kad man nuo siūlo priklauso ir kartais irgi matosi eilutės. Restar, gražus tas Cozy and lazy
Nu jau vien kad karaliene pasivadino, neklausyčiau
Nu nes taip jau yr, kad eiliškumas atsiranda. Tai prigimtis , o mes prieš prigimtį neinam.
Aha, ir akies pasisukimas dar gi nuo to, kaip akį kabini, priklauso. Yr gi ten klasika/bobutės kabinimas. Pvz teta Olia siūlo atnarą, kai yr 1/1 stulpelis kabinti tik klasikiniu būdu, kad išvengti tų išsivarčiusių akių.
Liniuka, yra įdėtas kamaraitės failuose . Įdėsiu ir tą nr 11.
Bet mezga ta karalienė tiesiog preciziškai
https://instagram.co...edium=copy_link
Kokie fainūs karininkai
Screenshot_20211108_125422.jpg 738,38KB
0 Parsiųsta kartų
Beje, Restar, apie tą tetos Olios klausymą
Aš jos šiaip neklausau įrašų, tik kai yr reikalas. Tada nemezgu, rašausi ar paišausi iškart modelį. Arba skaičiuoju kartu su ja. Dar skaitau jos klausimų/atsakymų rubriką, ten dažnai būna įdomybių naudingų.
O tų visų jos pablevyzgojimų penktadienio tai neklausau
O laisvi modeliai pas mane jau kokie 2 metai karaliauja tai netrukdo raštus megzt. Tik iš to laisvumo vis per didelius nusimezgu
Katuk, tai va, kad reikia klausyti, skaičiuoti, konspektuoti. Bet tai neišklausęs, nežinai, ar norėsi megzti, taip ir išeina ne 1, o 2-3 kartus tą patį klausyt. O kur tu jos klausimus-atsakymus klausai? Nes mačiau kažką Instagrame, ale tai kaip mane biesina, pradedi kažką, ten apie bile ką biškį, tai net nebandau pradėt, ypač, kai pamatai, kad valandą ar daugiau tos šnekos.
Liniuka, o tu tą savo karalienę irgi Instagrame klausai? Aš tik dabar neseniai išvis pradėjau daugiau instagramą žiūrėti, iš nuobodulio, kai čia niekas neparašo ar FB nieko nebėra įdomaus. Tai kai gavau visokių pasiūlymų... Bet ne iki galo susigaudau, kaip ten kur ką patogiai susidėt ir rast.
Tetos Olios aš daugiau skaitau, o ne klausau klausimų/atsakymų sesijos būna storiuose. Ir dar kai kurie prisegti jos profily. Dar kažko naudingo būna postuose.
Apie tą karalienę (man kažkokia prieštaravimo diena nepriimkite piktai)
Screenshot_20211108-131519_Instagram.jpg 136,33KB
0 Parsiųsta kartų
Bandžiau megzti taip kaip ji čia liepia daryti visada! Itališkai pririnkau mažesniais virbalais, pamezgiau tą "poląją", tada kelias eiles, perėjU prie didesnių virbalų.... fig, viską išardžiau, nes per daug sutraukta gavos. Tai tipo mano rankos kreivos??? Ar jos griežtumas "visada" visai netinkamas. Mano teta Olia visad liepia megztis mėginukus visais numatomais raštais, nes viskas labai individualu, ir siūlas, ir rankos, ir modelis
Katuk, ne šiaip karalienė ji, o ta kur piktoji pamotė man patinka ir kaip ji mezga ir kaip apie mezgimą rašo/kalba
Oi, tai tikrai negali būt vieno nepamainomo mokytojo. Čia jau fanatizmu kvepia.
Skaitau ir mokausi ir iš kitų, ir pamotę karalienę užfolowinau