Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

bet tai aš labai aiškiai matau eiliškumą pas šitą "karalienę"

Atsakyti

Taigi treneris nebūtinai žaidžia :D 

Bet gal kampas toks, kitose fotkėse to megztinio nesimato eiliškumo

Atsakyti

nu bet jei jo nėra tai fotkėj neatsiras

mane tiesiog erzina tokie kategoriški pareiškimai kad va negali jokiom sąlygom niekad to būt kitaip tu ne mezgėja

ir net nesvarbu kad pas mane dažniausia jo ir nebūna :D arba tiek kad pati dėmesio nekreipiu o policijos nebijau :)

ale vistiek erzina

tada pradedu ieškot kur prisiknist prie pareiškėjo :) ir randu

Atsakyti

Man tai šitas gražus, bet toks perdaug tvarkingai visas iščiustytas kaip man: ir siūlas lygus, ir modelis toks tvarkingas, ir numegzimas tobulas. Labiau patinka visokie meniškesni :). Nu nes čia niekam net į galvą nešaus, kad rankų darbo :).

Vyro ES Covid pasas galioja po 1 skiepo. Kaip suprantu, tai jis jau be galutinės galiojimo datos.

Atsakyti

Man tai šitas gražus, bet toks perdaug tvarkingai visas iščiustytas kaip man: ir siūlas lygus, ir modelis toks tvarkingas, ir numegzimas tobulas. Labiau patinka visokie meniškesni :). Nu nes čia niekam net į galvą nešaus, kad rankų darbo :).

Vyro ES Covid pasas galioja po 1 skiepo. Kaip suprantu, tai jis jau be galutinės galiojimo datos.

Atsakyti

Oj, tai aš nenumegsiu taip tvarkingai :D 

O šiaip pasikartosiu-siūlas turi įtakos daug kam. Akių lygumui taip pat. Čia merinas, o jis turi tokią savybę būti lyyygus

Man jame patiko mini razinkos, t.y. juostos prieky ir kitur, bei rankogaliai :wub:  ten pas ją insta daug jo išpildymų, su įvairiom variacijom.

Atsakyti

man rankogaliai irgi labai patiko o taip tai nuobodokas sakyčiau :) nors paprasti reglanai ar dar kokie nenuobodūs visai :) gal kad siūlas nepūkuotas :)bet va rankogalius galima imt domėn kada vietoj kokios razinkos

Atsakyti

Rankogaliam reik siūlo, kuris laiko formą, kitaip nebus to grožio

Atsakyti

Šita labiau karalienė :D

Priedas  Screenshot_20211108_195038_com.instagram.android.jpg   125,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

:D 

nu koks klausimas, toks ir atsakymas, tokia ir nuotrauka.

Šiaip daug jos sekėjų ją iš tikro karaliene laiko.

Atsakyti

Generole gal labiau :D

Aš penktadienių eterius pažiūrau kartais nu tai būn sutampa nuomonės o būn nervyja tas toks pasikėlimas

Tiesa dažniau ne mezgimo klausimais

Atsakyti

Ai, aš pati sprendžiu, ko klausyt ir ką skaityt, tai ir nenervina. O kai labai nervina, tai išjungiu :D 

Atsakyti