bet tai aš labai aiškiai matau eiliškumą pas šitą "karalienę"
Taigi treneris nebūtinai žaidžia
Bet gal kampas toks, kitose fotkėse to megztinio nesimato eiliškumo
nu bet jei jo nėra tai fotkėj neatsiras
mane tiesiog erzina tokie kategoriški pareiškimai kad va negali jokiom sąlygom niekad to būt kitaip tu ne mezgėja
ir net nesvarbu kad pas mane dažniausia jo ir nebūna arba tiek kad pati dėmesio nekreipiu o policijos nebijau
ale vistiek erzina
tada pradedu ieškot kur prisiknist prie pareiškėjo ir randu
Man tai šitas gražus, bet toks perdaug tvarkingai visas iščiustytas kaip man: ir siūlas lygus, ir modelis toks tvarkingas, ir numegzimas tobulas. Labiau patinka visokie meniškesni . Nu nes čia niekam net į galvą nešaus, kad rankų darbo
.
Vyro ES Covid pasas galioja po 1 skiepo. Kaip suprantu, tai jis jau be galutinės galiojimo datos.
Man tai šitas gražus, bet toks perdaug tvarkingai visas iščiustytas kaip man: ir siūlas lygus, ir modelis toks tvarkingas, ir numegzimas tobulas. Labiau patinka visokie meniškesni . Nu nes čia niekam net į galvą nešaus, kad rankų darbo
.
Vyro ES Covid pasas galioja po 1 skiepo. Kaip suprantu, tai jis jau be galutinės galiojimo datos.
Oj, tai aš nenumegsiu taip tvarkingai
O šiaip pasikartosiu-siūlas turi įtakos daug kam. Akių lygumui taip pat. Čia merinas, o jis turi tokią savybę būti lyyygus
Man jame patiko mini razinkos, t.y. juostos prieky ir kitur, bei rankogaliai ten pas ją insta daug jo išpildymų, su įvairiom variacijom.
man rankogaliai irgi labai patiko o taip tai nuobodokas sakyčiau nors paprasti reglanai ar dar kokie nenuobodūs visai
gal kad siūlas nepūkuotas :)bet va rankogalius galima imt domėn kada vietoj kokios razinkos
Rankogaliam reik siūlo, kuris laiko formą, kitaip nebus to grožio
Šita labiau karalienė
Screenshot_20211108_195038_com.instagram.android.jpg 125,8KB
0 Parsiųsta kartų
nu koks klausimas, toks ir atsakymas, tokia ir nuotrauka.
Šiaip daug jos sekėjų ją iš tikro karaliene laiko.
Generole gal labiau
Aš penktadienių eterius pažiūrau kartais nu tai būn sutampa nuomonės o būn nervyja tas toks pasikėlimas
Tiesa dažniau ne mezgimo klausimais
Ai, aš pati sprendžiu, ko klausyt ir ką skaityt, tai ir nenervina. O kai labai nervina, tai išjungiu