Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai va tų storių aš ir nesuprantu, kaip ten juos žiūrėti. Ar tas pats, kas FB jie? tai tada greit išnyksta? Žodžiu, sunku man suprast, kodėl kažką į storius, kažką į postus deda.

Man tai itališkas pririnkimas/ar užbaigimas, kaip ten besutrauktum, vis tiek linkęs išlaisvėti. Šiaip gražu, bet ne visur man tinka, ypač, jeigu laisvas reikalas, tai visai norisi stabilizuoti senu geru užbaigimu, kuri nei tudy nei siudy nepasiduoda :).

Atsakyti

Oi, tai tikrai negali būt vieno nepamainomo mokytojo. Čia jau fanatizmu kvepia.

Skaitau ir mokausi ir iš kitų, ir pamotę karalienę užfolowinau :D​ 

Tai ir aš ne iš vieno 'mokausi', o galiausiai darau taip, kaip man labiausiai patinka  :D 

Iš esmės vadovaujuosi principu - cia mano mezginys - kaip noriu, taip ir mezgu  :smartass: ne, mezginių policija neateis  :lol:​ 

Atsakyti

Pas policiją policija nevaikšto  :lol:​ .

Atsakyti

Restar, skaitau aš ją instagrame. Ar turi ji kokius pasakojimus, tai net nežinau. Ir tikrai man pas ją ne viskas patinka, pvz. ji labai pasinešus ant visokių nestandartų, kaip pabėgusios akys ar ale kandžių išgraužtos skylės. Man totalus briedas. Bet šiaip jos mezginiai man vieni gražiausių toj visoj mezginių jūroj. O kad pasikėlus tai faktas :) Gal čia Olgų firminis bruožas :D 

Storius dabar dauguma naudoja. Greičiau, visas vienoj vietoj. Aišku jie dingsta po paros, bet kai kuriuos perkelia į highlightus.

Atsakyti

Pas policiją policija nevaikšto  :lol:​ .

Yra dar kitas posakis: zaraza zarazu neberiot :D​ 

Atsakyti

Bet tai iš tų klausimų pas Olią, supranti kiek daug tokių, kurios priima viską griežtai, arba išvis nesupranta, kas tas mezgimas yr :D 

Pvz, kokio nr virbalais megzti konkretų siūlą (įvardija net ne sudėtį, o pavadinimą). Koks megztinio plotis turi būti  centimetrais (nenurodo kokiam dydžiui net). Ir t.t. ir pan.

Atsakyti

Nu vat instagrame man tekstai sunkiai skaitosi, nepatogu, ten paveiksliukus iš esmės praskrolinu, kam iš esmės, matyt, instagramas ir skirtas. Užtat ir nesuprantu, kaip ten ką galima vertingo rast. Tundravota aš.

Suėdėm su vyru litrą brolio raugintų kopūstų nuo praeito ketvirtadienio, dabar laukiam nesulaukiam, kada savi išrugs :).

Mane ima nerimas, kas darosi Baltarusijos Lenkijos pasieny... Čia iki karo vos ne vienas žingsnis... Ale kad jau turim beprotį kaimynystėj tai turim, kažkoks košmaras....

Atsakyti

Tai laimei, kad pas lenkus nuėjo, o ne pas mus. Vis ne LT epicentras bus. Bet kad kvepia kariniu konfliktu tai faktas...

Atsakyti

Kažkaip stengiaus neskaityt žinių portalų, net nežinojau. Baisu :ohmy: 

Atsakyti

man tai mama iš kart visas žinias sutelefonuoja, praktiškiai galėčiau ne žiniu portalų nei pačių žinių nežiūrėt :)

tiesa gerų nepranešinėja tik blogas :D

Atsakyti

Mane corona "pasodino" ant žinių, kaip ant adatos :). Iki to, pažiūrėdavau kokį delfį max 1 kartą per mėnesį. Dabar kasdien po kelis kartus pasitikrinu delfi, 15.min, lrt.lt... Ir suprantu, kad nesąmonė, kaip gi anksčiau gyvenau be to, bet nebegaliu sustot. O be to, ir keičiasi ta situacija, kad negali nežinot. Pvz., kad planuoja įvesti reikalavimą nešioti tik medicinines kaukes/respiratorius. Nors man jau nėra aktualu, prisipirkę kaukių užtektinai. Bet kokie kiti reikalavimai ar pan. Iš ko tada man sužinot? kartais manęs kolegė paklausia koncentruotų žinių, kad pačiai skaityt nereikėtų :).

Man tai kažkaip atrodo, kad nebus čia taip, kad tik į Lenkiją žygiuoja... O kai tie neįleis, kas tada bus?

Atsakyti

Restar, bus kažkas, bet turbūt mes nelabai tą galim įtakot. Yra atsakingi asmenys, tegul jie ir sprendžia. Paprašys mūsų kokios nors pagalbos, pvz šakėm pamojuot, eisim, o iki tol galim tik laukti.

Norėsiu kada nors greitai tokio :rolleyes:

Priedas  Screenshot_20211108-160337_Instagram.jpg   736,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti