Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu žiūrėk katuk dabar žiūriu telike diskusiją, keli šneka protingai o viens mano akim nesąmones. Tai jei išjungsiu tai negirdėsiu ir tų kur patinka.

Tas pats ir čia- klausau klausau tos tetos, galva palinksiu dar ir bac nu išmeta kokią mintį kur nepatinka. Tai neišjunginėju. Tų kur visai nepatinka tai visad išjungiu :)

Atsakyti

Ai, vistiek visko išgirsti neįmanoma.  

Atsakyti

Galima stengtis taigi :D

Man galvoskausmis kokio ilgio turi būt detalė megztinio. Niekad pailgintų nemezgiau ir pasimatuot nein. Kai prisidedu tą gabalą prie savęs nesuoprantu nieko

Atsakyti

Dėk prie kokio nors gatavo daikto. Net jei be tokio ilgio, bet pagal jį gali matuot.

Gi sau mezgi?

Atsakyti

Nu tai dedu dedu bet vistiek vaizdas kitas

Jo sau

Reikia paieškot vasarini turiu toki platesni ilgesni, nors vistiek dar trumpokas

Tas raštas i visas puses kraipos zaraza.

Tavo juodulys dukrai kaip juda? Kas ten bus- kardiganas ar megztukas užsivelkamas?

Atsakyti

Grįžom iš kino trise. Realiai, ir iš darbo tik dabar grįžau, nes kieme tik į vyro mašiną persėdau. 

Buvo abi mamos gimtadieniui padovanoję pinigų, tai nusipirkau sau plaukų džiovintuvą ir virtuvines svarstykles.

Mamos būsimo jubiliejaus proga- Viliui padėjau išsirinkt džinsus su maikute, marškius pats paėmė pirmus, gražius ir dydis tiko. Šiaip, tai nuėjom į Sinsėjų, kur planavau nebrangiai apipirkt, o Megoj tik moteriški rūbai. Vyriški- tik internetu. Gerai, kad šalia buvo H&M. Į 40 eur tilpau.

Dėl mezgimo aš dažnai laisvamanė- koreguoju receptus pagal save :) ypač nuo viršaus ratu. Dabar pvz permečiau 8 akis į priekį daugiau, nei nugaroj, o teoriškai turi būti vienodas skaičius. Negaliu taip- banguoja, jau antram mezginy tas pats.

Dėl Katuko minėtos atnaros, gana dažnai rašo, kad mažesniais virbalais reikia megzt. Bet darau įvairiai. 

Atsakyti

Kardiganas.

Mezgu dalimis, nuo apačios. Nugaroj tuoj pažastis pasieksiu. Nuleisti pečiai. 

Puikusis merinas iš MG. Spyruokliuoja, bet ne pliurzė.

Atsakyti

Va prašom, net su informatyviu vaizdu :D

Priedas  received_1187660845091714.jpeg   319,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Qqtė, gerai Katuks sako, dėk prie gatavo panašaus ilgio. Svarbu, kad nesibaigtų plačiausioj klubų vietoj.

Atsakyti

taigi neturiu panašaus ilgio :D

jei turėčiau tai klausimų net nebūtų :)

Atsakyti

Svarbu, kad nesibaigtų plačiausioj klubų vietoj.

Prašau pakomentuoti, kodėl. Čia, matyt, tetų ir pamočių išmintis, kurios aš nežinau. Būtų gerai žnoti argumentus. Ar gal tai ne absoliuti tiesa, o priklauso nuo klubų - nori sutrumpėti ar pailgėti ir pan.? Ir kaip turi būti?

Atsakyti

Restar čia ne tetos o gana sena išmintis-jei rūbas baigiasi plačiausioj klubų vietoj jis pabrėžia tą vietą ir vizualiai gali platint. Tas pats su midi sijonais-jei baigsis storiausioj blauzdų vietoj irgi atrodys storesnės kojos :)

Bet čia jaučiu aktualu labiau tokioms figūroms kaip mano-kriaušytėms neaukštoms, kurios nenori visos užpakalio platumo atrodyt

Ir dar-turiu pora kardiganų kaip tyčia toj vietoj besibaigiančių ir nieko-man vaizdas veidrody su jais patinka, matyt yra ir išimčių ;)

Atsakyti