Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, kaip tavo vyras?

Nei tetų, nei bobučių ten kokių. 

Tiesiog proporcijos. Jei akcentuosi  plačiausią vietą, o horizontalus brūkšnys tą ir daro, tai ir atrodysi plačiai.

Atsakyti

Qqte, kardiganai dar turi ir vertikalią liniją priekyje, dėl to ir.nėr pilnai to efekto platumo.

Atsakyti

matyt kad kažkur ten paslaptis

nu prisiduosiu-vėl pirkau siūlų ir aišku gi kašmyro :D

pasimezgiau vakar merino tamsiai grafitinio iš mados garažo mėginuką, suknelei skystoka nors metražas nėr didžiulis. Nu ir aišku pirma mintis i galvą šovus dėt kažką prie jo :) pirma pažiūrėjau rogutinio merino likučius-neužteks o ir spalva per šviesi pagal turimus, tie tamsesni, šviesint nenoriu

tai aišku ieškojau ieškojau ir tinkamų radau tik juodo kašmyro plonybinio :D

ai tas drakius...

Atsakyti

Ne nu visoms viskas tarsi savaime suprantama, o man tai ne...

Vyras gal gerai. Vakar valgė tą patį plovą jau, kuris sekmadienį išėjo atgal. O šiandien sakau - kas lūpoms, kad žaizdelės. Sako, kad sekmadienį buvo herpis. Tai visas vargšelis sekmadienį susisukęs lovos kampe tūnojo su telefonu, o aš ir nesupratau, galvojau, kad šiaip tinginiauja visą dieną, net pykau...

Šiandien paskaičiau dar apie pokovidines pasekmes, tai ar tik negali būti mano jaunajam ištįsėliui tokia pasėkmė, kaip vis pakylanti temperatūra nei iš šio, nei iš to. Paskauda galvą, toks kaip apsiblausęs, tempa 37.2. Ir daugiau nieko. Praeina, arba tiesiog nebematuojam, vėl užeina. Kabinuosi už to paaiškinimo, nes nei kokių ligų ieškot, nei ką, o neramu, nes neaišku ką gydyt. Tam kartui išgeria paracetamolio.

O kaip Katukų šeimyna? 

Nu, ką migrantai juda ir link Lietuvos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 lapkričio 2021 - 11:29

Restar, mano vyrui po skiepo juostinis herpis iišlindo. Ir kaip minėjau, gydytoja sakė, jog taip suveikia imunitetas-sukoncentruoja jėgas kovidui ir pameta kontrolę senoms tūnančioms organizme ligoms.

O šeimyma tai puikiai. Vyras mane paliko, jaučiasi gerai, nors yr likę dar to krenkštimo, slogos, kuri gal ir įprasta alerginė, nesuprasi. Man iš esmės irgi nieko nėr jau. Dukrai tai nieko daugiau apart slogos ir neišlindo.

Atsakyti

katuk o uoslė parėjo?

Atsakyti

Ai, o tavo mažajam gal paauglystė tiesiog? 

Atsakyti

Nu super. Taip aš prisiminiau, kaip tu apie savo vyrą rašei, pasakiau saviškiui. Išeis jau vaikai ryt į mokyklą, tai bus normaliau,  galima bus kuriam nors užsidaryti, nes dabar vėl visąlaik vyras namie, nes darbe neliko darbo vietos dėl remonto...

Atsakyti

katuk o uoslė parėjo?

Deja, ne. Neužuodžiam visi trys.

Atsakyti

Ar paauglystės skiriamasis bruožas temperatūra turi būti? 

Man vakar vėl parėjo rūkalų smarvė į nosį. Atsiguli kaip nosį į peleninę įbedęs ir taip pat atsikel. Va, šiuo metu lyg praėję kažkiek, bent ne tiek intensyviai bjauru, bet vakarop nesitikiu nieko gero.

Vakar baigiau 3čią sezoną tų telefonisčių serialo žiūrėt. Šitam serialu nejaučiu jokių malonių jausmų, jokio prisirišimo, tik smalsumą ir inerciją - reikia sužiūrėt iki galo. Bet visokios dramos ir vingiai užknisa. Ir visgi žiūrisi :).

Atsakyti

Tai man tada užsitęsus paauglystė :D​, nes vis nei iš šio nei iš to temperatūra atsiranda, savijauta bloga, o priežasčių nėra. Tai jau nebeimu į galvą.

Atsakyti

Kiekvienas organizmas individualiai reaguoja į neaiškius pokyčius. Pvz daugeliui moterų per ovuliaciją pakyla nežymiai temperatūra. Tai kodėl negalėtų būti ir vyrams, jų ten kokių tai hormonų persitvarkymo metu :hmm: 

Manau, kad temperatūra kyla dėl kažkokios kovos organizme. Vat kas su kuo ten kovoja, kartais aišku, o kartais ne. Apžiūra nepakenktų, jei neramu.

Atsakyti