Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu gal kokie hormoniniai reikalai arba long covid. Nemanau, kad yra koks gydymas, net ir išsityrus - Liniuka gi praėjo tuos kelius.

Va, radau straipsnį kaip tik man :). Mano vyras Delfi Plius prenumeruoja, tai prieinu prie pliusinio turinio :)https://www.delfi.lt...592995#cxrecs_s. Išsisaugojau, susiradau 4, kuriuos norėsiu pažiūrėti, šiam mezgimo šaltajam sezonui per akis man bus :).

Atsakyti

Neatmeskime ir again covid :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Neatmeskim, bet teoriškai, nes šiaip testuojasi mokykloje. Nustebčiau, jegu jam šeimoje vieninteliam kas 2-3 sav beveik besimptomis kovidas (tik temperatūra + galvos skausmas) kartotųsi.

Patiko straipsnis: https://www.lrt.lt/n...oninio-liudesio .

Kažkoks geras jausmas, kai diena ne niūri, o saulėta. Gal išeisiu pasivaikščiot bent trumpam ratukui po miškelį.

Atsakyti

Tęsiant vakarykštę temą, apie sekamąsias ir jų pateikiamą info, pas tetą Olią insta radau šiandien štai tokius patarimus:

Ar tau reikalingas toks daiktas- tipo mova/apykaklė.

Koks jos dydis, ir kuo galima pasinaudoti dėliojant modelį, iš jos resursų.

Kam reikalingas atskirų raštų mėginukas. Konkrečiai, pusiau angliškas raštas mezgamas kartu su 1/1 rašto atnara pvz, kad skiriasi aukštis ir kaip tą pataisyti.

Nesakau, kad čia kažkas tokio labai naudingo, ar net kažkas naujo. Tiesiog gatavuose receptuose to nerasi.

Atsakyti

o klausykit aš biški prie tundu bet nemoku peržiūrėti tų storių

jei konkrečiai tai pvz atsidarius kokius eilinius klausimus nespėju perskaityt atsakymų ir pasikeičia. ar yr koks būdas sustabdyt ar jau čia tiesiog greičiau skaityt mokytis?

Atsakyti

Laikyk pirštą prispaudus prie ekrano ir kol neatleisi, kitas storis nepasikeis.

Atsakyti

paklausus radau jau kompe, o telefone nežinojau, ačiū :)

Atsakyti

Įdomumo dėlei net irgi instagramą įsijungiau. Kažkada ten netyčia paskyrą susikūriau sumaišiusi ikonėles su pinterest telefone. Tyrėjau kompe pintereste kažkokių raštų prisisaugojus ir prireikė kažkur, gal pas tėvus. kadangi buvau jungusis su facebook, ten irgi paspaudžiau tą patį, bet kažkas buvo ne taip, ne iš karto prisijungė, kažkokių ten vardų ėmė klausinėt. Tik po kiek laiko suvokiau, kad visai ne ten prisijungiau :hihihi:

Nu tai va  - net nežinau kur ten tie storiai instagrame.

Ir šiaip nesuprantu kuo jis nuo FB skiriasi.

Atsakyti

O kam čia tuos skirtumus nagrinėt :D 

Tiesiog soc tinklas eilinis ir tiek. To pačio FB produktas :D 

Pvz rusams labiau insta patinka. Gal FB ne iškart leidmus gavo toj teritorijoj, nežinau, bet FB mažai rasi RF gyventojų

Storiai būna viršuje eilutėj sudėlioti. Tavo folowintų ir reklamos. Dar gali rasti paspaudus ant profilio fotkės. Nes savo, o kitų.  Kartais išmeta ir juostoj storių eilutę. Anksčiau ateidavo net pranešimas kažkuriuo ten metu, kad eik pažiūrėt, tai iškart į storius įmesdavo.

Bet šiandieniniai mano patarimai ne storiuose, o poste.

Atsakyti

Kvapo praradimo pliusas:

Mažiau maisto.

Nes jokio malonumo nėr, o sotumo jausmas ateina iškart po kelių kąsnių.

Skonio kaip ir nepraradau. Turbūt. Nes jaučiu tiesiog sūrumą, rūgštumą, kartumą, saldumą, o ne specifinį produkto skonį.

Atsakyti

o klausykit aš biški prie tundu bet nemoku peržiūrėti tų storių

jei konkrečiai tai pvz atsidarius kokius eilinius klausimus nespėju perskaityt atsakymų ir pasikeičia. ar yr koks būdas sustabdyt ar jau čia tiesiog greičiau skaityt mokytis?

Nu gerai, kad aš ne viena tundra :). Bet man vis tiek Instagramas toks labiau skrolinimui, kai neturi, ką veikt įdomiau, o ne atsakymų ieškojimai. Storiai FB - tiesiog kažkokia momentinė nuotaika, vaizdelis, kuris nori, kad būtų laikinas. Kodėl Insta staiga ten kažko rimčiau ieškoti taip nepatogiai... Bet jeigu Katukas teisus, tada įveda aiškumo.

Atsakyti

Aš tai ten tiesioginius eterius žiuriu, o storius butent tuos ilgalaikius kur atsakymai i klausimus. Čia konkrečiai tetos Olgos, jei ką dėl jos ir instagraman prisijungiau, iki tol youtube buvau atradusi.

O šiaip tai kaip kam patinka kur informacijos ieškot, nebūtina gi visiem vienodais šaltiniais naudotis, yra kam užtenka to ką žino, arba pvz iš gatavų receptų megzt, yra kas ir kursus lanko, arba kartu mezga su kokia mokytoja :) Ir būtų keista jei visiem viskas vienodai patiktų ir tiktų :)

Atsakyti