Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš Instoj daug nemokamų mezginių aprašymų užsisaugojus. Arba radus, kas patiko ir pirkausi. Dar visokias mini humoreskas paklausau rusiškas nuotaikai pasikelt. Dar visokių makiažo pamokų užsisaugojus. Bet ką žiūriu, tą ir rodo atitinkamai dažniau. 

Atsakyti

Aha, kaip ir FB  :D  arba Pinterestas. Seka mus visi, kas netingi.

Aš tai ten tokių gražių papuošalų paskutiniu metu matau.... bet pirkt nedrįstu. Kažkaip nežinau, kaip patikrint patikimumą.

O šiaip tai vis tikiuosi kada nors mest tą skrolinimą, arba bent jau sumažint iki minimumo. Laiko ėdikas tas internetas :B​ 

Atsakyti

Kaip tik gundausi kursais, prisiminus fainas ankstesnes patirtis MZ: https://mezgimozona....ny5ZMZrqqpAKZTk. Ir ne tai, kad negalėčiau pasigooglint ir susirast tos technikos. Ir kaina kandžiojasi biškį. Ale buvimas tarp mezgėjų, kitų jų mezginių pačiupinėjmas, laikas sau tarp siūlų... Ko dar bijau - tai tikrai nepareisiu be kokio spalvoto Zauberball kamuoliuko ar net ne vieno...

Dar su dalyvavau šiandien dukros prancūzų pamokoj su mezginiu pasislėpus. Kaip ir nieko naujo, bet geras pasikartojimas. Pati nebūčiau prisiminusi, kaip paaiškinti. O dabar jau galiu padėt pasitreniruot, viską atgaminusi.

Atsakyti

Kokia man graži ta daina :wub: Ir balsas, ir žodžiai, ir vaikinas :wub: 

https://youtu.be/cLLEUksNYPg

Atsakyti

Žodžių nesuprantu bet melodija ir vaikinas ir atlikimas gražūs  :wub:​ 

Atsakyti

Aha, kaip ir FB  :D  arba Pinterestas. Seka mus visi, kas netingi.

FB man vis tiek toks draugų, o ne pamokų psl. Žymiai rečiau kažkokias naujas pamokas ar pvz. mezginiis jame galiu pamatyt, apart mezgėjų grupių dalyvių.

Insta man toks daugiau kosmopolitiškesnis, įvairesnis, skirtingesnis, platesnis.

Pinterestu iš viso neįpratus naudotis. Kiek kartų bandžiau, bet ne pagal mane jis. 

Atsakyti

Aš pintereste paieškau kažkokių vaizdų derinių šukuosenų manikiūrų...

Atsakyti

Mano pintereste prisaugota kalnas idėjų, ir šiek tiek aprašymų, bet jau pati nebeatsimenu ko ten turiu :D  net kelios papkės-mezginiai, maistas, daržas, sportas....

Atsakyti

Man tai ko nors ieškant kažkuriuo metu vis išmesdavo daug nuotraukų iš pintersesto ir  pradėjo neleisti jų žiūrėti neprisijungus.

Esu irgi šiek tie išsisaugojus, bet ne per daugiausiai.

Atsikėliau, atrodė, kad lyja. Paskui dariausia kavą ir pro virtuvės langą pamačiau, kaip kaimynė įnirtingai mašiną gramdo. Tai išeina, kad pašalę?Pati dar nebuvau lauke.

Reikėtų dar aulinukus susirasti, nes jau kuris laikas pastebiu, kad žmonės vaikšto  jau išsitraukę, bet man dar gerai buvo ir su  paprastais rudeniniais batais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 lapkričio 2021 - 10:30

Naktį buvo pašalę, o ryte apie 8 pradėjo lyti. Oras veukt, bet aš vėl šiltai namuose dirbu :)​ 

Atsakyti

Sveikos,

su kojine klausau darbinio vebinaro. Nes megztiniui reikia užbaiginėti atnarą adata, o nespėjau pasikartot, kaip tai daroma. Gerai, kad budinti kojinė yra :).

DPD rūpinasi, kad daugiau žingsnių nueičiau :). Jau antrą sykį vietoj Užupio Rimi paštomato nuveža į Paupio paštomatą. Reiks nupėdint, nes vėl mylimo autoriaus (Uvės : ) knyga išversta nauja.

Sūnus liko namie su 37.4 temperatūra. Covid testas neigiamas. Paskambins gydytoja popiet. Ale, kai parašiau gerklę parodyt, tai ramiau pasidarė. Nes kaip ir yra priežastis. Negraži ta gerklė, tonzilės padidėję. O jis man vis sako, kad nejaučia gerklės skausmo... Nebūt mano vaikas. Aš imu jaust šiek tiek, kai jau visai negerai būna...

Atsakyti

Restar  :4u: ligoniui. Visai palengvėja, kai kokia eilinė liga išsiryškina :D 

Beje, mano greitieji testai, du, irgi buvo neigiami. Vienas prieš pat PGR.

Na ką, eilinė diena tremty. Ką čia nuveikus :hmm:  kam protą paknist.  :D 

Tamsuma, ribota erdvė, išeinantis kovidas-esu nugeibusi kaip lapas, energijos 0. Neturiu spaudimo matuoklio :D  tik pulsas-56 :blink:​ 

Atsakyti