Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, eik į lauką pasivaikščioti, deguonies tau trūksta :)​ 

Atsakyti

Aš langus plačiai atsidarau :D​ 

Atsakyti

Rimtai neini į lauką pasivaikščioti? Labai rekomenduojama sergant.

Atsakyti

Restar  :4u: ligoniui. Visai palengvėja, kai kokia eilinė liga išsiryškina :D

Beje, mano greitieji testai, du, irgi buvo neigiami. Vienas prieš pat PGR.

Na ką, eilinė diena tremty. Ką čia nuveikus :hmm:  kam protą paknist.  :D

:D. Neknisk man proto su covidu :).

Tai gyd paskambino 11 val, nulėkėm crb pasidarėm - nedidelis, gerklė, anot jos, nieko blogo nerodo labai. Tai bandom šaudyt - gal paslėptas sinusitas, pasidaryt nosies daubų rentgeną ir pas LOR... Užregistruot gal užregistruosiu, bet taip nesinori nei lgų ieškot, nei be reikalo po įstaigas trankytis, kai aiškių jokių simptomų tai nėra.

Liniuka, Katukas sąžiningai izoliuojasi :). Deguonies ir per atvirą langą galima prisileist. O šiaip nu liga tokia, pateisinamas silpnumas. Man pora dienų buvo, kai virbalų pakelt negalėjau.  Pamenu savo mąstymą tas dienas. Sėdžiu ant sofos, noriu į tūliką ir svarstau - jeigu sugebėsiu apsiaut tapkes, tai nepakelsiu kojų nuo žemės... Tai basom nušliaužiau, kojų beveik nekeldama...

Atsakyti

Izoliuotis ir savam kieme galima :D  Bent jau man tai liepė būti lauke ir vaikščioti, kad plaučiai dirbtų. Na bet gal man kitos rekomendacijos, nes buvo kiti simptomai :)​ 

Atsakyti

Restar, mano vyrui panašiai buvo :D  su kojų rankų pakėlimu. Sakė, reikėjo ilgai save įkalbinėt ranką pakelti puodeliui paimt.

man gal greičiau toks mieguistumas, ne silpnumas. Tai visai 100 proc nesiečiau su kovidu.

Išeiti gal būtų gerai, bet nelabai traukia-šalta ir niūru už to lango. O ir bijau, kad 1aukšto gyventojai išsibėgios kaip tarakonai mane pamatę :D  čia juokas labiau, jeigu ką.

visokuas tvarkas tvarkeles darau, kiek rankos pasiekia. Popierius patvarkiau, rūbus parūšiavau...

Atsakyti

Linuka, gal ir gydytojų skirtingos rekomendacijos :). Šiaip judėjimas grynam ore visada gerai, bet būna būsenų, kai nei nosies kišt nesinori. Nors bent jau man, prisivertus iškišti, būna faina pakvėpuoti :).

Mano brolis savo vienkiemyje išvis jokių karantinų/zoliacijų nejuto :)

Atsakyti

Man tai po koronos iš  vis kam nors prisiversti sunku buvo ir dar tebėra, nors gal jau kiek mažiau.

Atsakyti

Ne, nu gražiai gražu, vos tik susinervinu dėl vaikų sveikatos, ima ir man temperatūra kilti... 37. Jausmo užtenka, kad kiltų noras pasimatuoti... Nu kas per čiūdai, dar man to nebūdavo. Ir sąnarius ima skaudėt.

Einu žiūrėt serialų su mezginiu, tai užsimiršiu ir būsiu sveika. Na, ne be ciberžolės pagalbos :). Ai, nemegsiu šiandien jau matyt, tik siūsiu visą plaaaaaaačią apačią.

Atsakyti

Aš šiandien tai šalu tai kaistu.Žodžiu irgi pasimatavau vakarop kai pašilus pasijutau. 37.3 parodė. Bet žinant mano termometrą..nuvariau ir nusipirkau naują. Tas 37 rodo. Pagal ciklo laiką kaip ir norma man, visad antroj pusėj daugiau pakyla. 

Ko gero išdimiegot reikia

Atsakyti

Nesirkite :4u: 

Aš kadangi paskutinę savaitę matuojuos du kart dienoj :D  tai maniškė daugiau 36,5 nepakyla. Šiandien ryte buvo 36.  :blink:  šaltoka vienok.

bet kardigano nugarą tik dabar  baigiau. Nesiskuba kažkaip. O galėtų.

Klausiau Kurpienės apie emocinį valgymą. Toks  liūdesėlis. Nu nes suprantu, kad kovydas visas mano maisto emocijas sugriaužė :cry2:​ 

Atsakyti

Katuk nu tai ir normalu palėtėjęs pulsas, pažemėjus temperatūra..kur tau megsis

O šiaip gal tau čia ir ne covido o palėtėjusios skydliaukės pasekmės..ne viskas gi nuo viruso...

Va Kerpena sako kad prisiverst niekam negali po ligos. Bet iki ligos juk irgi tas pats buvo  :hmm:​ 

Atsakyti