Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Skamba tai skaniai...

Aš vakar gavau krevečių.... jei ne vaizdas, tai nežinočiau visai ką valgiau...

Turbūt man ir mėsą dabar galima būtų  prakišt :lol:​ 

Atsakyti

Jaučiuosi nusiskriaudus, kad nepatyriau tokio keisto beskonybės jausmo, kai sirgau :D​ 

Atsakyti

Tai gal tu ir nesirgai išvis :D 

Paprašiau šiandien kavą cinamonu pabarstyt ir žinot ką-jaučiau, ir kvapą ir skonį :bigsmile:  tolimą tokį, bet jaučiau. Ir šokoladas milkos kažkuo kvepia, tik nesuprantu, kuo

Atsakyti

Kartais ir aš taip pagalvoju :D​ 

Atsakyti

sveikos ,

Katuk, yra besimptomių nešiotojų , ir nemažai, ypač tarp skiepytų. Todėl, norint sumažinti ligos plitimą, mano manymu, būtų tikslinga visus testuoti, kas turi kontaktus.. Dabar testuojami tik neskiepyti, bet tie jau kai serga, tai dažniausiai vis tiek  kažkoke simptomai būna.. 

man sunkiausia kokių dietų laikytis, tai, kad gaminti nemėgstu. o dar gamintis sau atskirai  :oh: 

Jei ką tai iki šiandien kalmarų čiuptuvams, kurie apsimeta aštuonkojais akcija. Po 5 eur kg. Oi bus rytoj skanūs pietūs :wub:​ 

Liniuka, kaip ruoši tuos čiuptuvus?

Atsakyti

Apverdu kokį pusvalandį, tada supjaustau ir apkepu ant sviesto su daug česnako. Garnyrui orkaitėje iškepu daržovių, bulvių. 

Mane paskutiniu metu irgi maistas užpuolė  :B Viskas taip skanu, o ypač kas saldu :B Jau reikia kaip nors susiimti, nes ir džinsai susitraukė, ir spuogai užpuolė. Kol kas nesiseka :B​ 

Atsakyti

Labas, 

Galiu pritart, kad įpročiai tikrai nesusiformuoja nei per 3 savaites, nei per 3 mėnesius, o gal ir metus 😀

Bandyta daug kartų💪

Kvapo /skonio ir aš nebuvau praradus. 

O sesės šeima iki šiol visi kosėja po Covido, jau daugiau kaip mėnuo praėjo, o mažiukui vėl tempa pakilo😕

Darbe pas mus ir tiekėjų įmonėse tarp skiepytų įsisuko Covidas. Biškį neramu. 

Reik susigalvot, ką megzt. 

Atsakyti

Bijau, kad ir aš kosėsiu ilgai....

Kažkaip iš pradžių nekosėjau, pradėjau gal 3ią dieną tik, retai. Po savaitės nustojau, o vakar vėl pradėjo kutent, šiandien dar labiau... ir nesuprantu, ar čia naują ratą sukt pradėjau :hmm:​  ar čia liekamieji reiškiniai

Atsakyti

Liekamieji turbūt. Man irgi taip buvo, tik ne su kosuliu, o su dusuliu. Šeimos gydytoja net antibų išrašė, nes galvojo gal koks bakterinis uždegimas prasidėjo. Bet tyrimai nieko nerodė, tiesiog reikėjo išsivaikščiot. Pulmonologė sakė apie 3 mėnesius trunka atsistatymas po tokio normalesnio sirgimo.

Aplinkui daug sergančių skiepytų, o kaip su antrą kartą sergančiais? Žinot tokių? Aš tai dabar galvoju, kad nei vieno nežinau, nors jau yra nemažai sirgusių anksčiau. Turbūt visgi persirgus stipresnis imunitetas susiformuoja nei po skiepų. Laikom čiūrikus :D 

Per naktį apsisprendžiau apsimażint cukraus ir miltų. Apsimažint, o ne atsisakyti, nes gi prasideda mandarinų ir persimonų sezonas, o aš prieš juos bejėgė. Nu bent tortus iš raciono išimsiu :D O tai paskutiniu metu vos ne kasdien :B​ 

Atsakyti

Liniuka, gali būti, kad persirgę, jeigu serga, tai patys to nelabai pastebi? Jau mane Katukas baigia įtikinti, kad gal reikia sūnui PGR padaryt. Rentgenas sinusito nerodo.

Vakar įdomumo dėlei vyrui temperatūrą tikrinau, nes įtartinas atrodė - 36.9. Termometras gyvsidabrinis, tai pasitikiu.

O tai tu tuos tortus pirkdavai kasdien? Nes būna, kad darbe gimtadieniai, tai suprantu. O šiaip... Matyt didelė šeima saugo nuo saldumynų piktnaudžiavimo:arba per brangu visiems pripirkt, o vienas sau neleidi, arba tiesiog, kai daliniesi, tai vis tiek visiems nedaug išeina, net nemažą pyragą išsikepus :)

Atsakyti

Labas rytas

Liniuka žinok žinau ir antrą kart sergančių ir ne vieną.

Bet va sako jei persergj ir dar pasiskiepyji tai superimunitetas gaunasi :D

Vakar tvarkiausi visą vakarą paskui nagus tvarkiausi taip ir nepamezgiau. O dabar darban bent pusdieniui važiuoju..Vakare vaikui i kavinę pažadėjau..vėl nepamegsiu

Atsakyti

Labai jau derlingas sezonas pasitaikė, daug gimtadienių, svečių, šiaip penktadienių su skanukais. Darbe irgi vis kokia proga kas nors pyragą atneša. Vakar šventėm tarptautinę kokybės dieną, vėl tortas :B Per geras gyvenimas ryškiai :B​ 

Atsakyti