Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba,

O ką jūs darot su virtomis krevetėmis su kiautais? Aš kartais pamatau akciją, bet neperku, nes nežinau ką su jomis daryt. Ar ten jau valgyt galima?

Kalmarus reikės galvoje užsisaugoti, nes INST matau, kaip ten čepsi nuo jų, bet nedrįstu pirkti. Keisti padarai atrodo, bent jau ant prekystalio  :) Gal pabandysiu.

Aš sekmadienį einu į virtualios realybės filmą "Angelų takais". Labai laukiu, nes girdėjau labai gerus atsiliepimus. Tai pasidalinsiu, kas ir kaip.

O šiaip savaitgalį turiu daržininko planą, mokymosi planą, namų šeimininkės planą, na ir būtų gerai kažką lygiomis akimis pradėt, kad neiškrist iš konteksto susitikime  :D Gal kišenėtąją  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 12 lapkričio 2021 - 09:09

Labas rytas.

Mano kolegė sirgo du kartus, maždaug pusmečio  ar penkių mėn, atstumu, čia dar iki skiepų.

Aš irgi dar kosčiu vis. Kartais atrodo jau ilgai nebekosčiu, gal jau praėjo, o paskui žiūrėk vėl ištinka. Bet man kosulys visada silpna vieta buvo, stūgaudavau ilgai nuo bet kokio viruso. Ir  balsas toks ne atsistato iki galo, tai pakimęs, tai atšoka tas pakimimas, krenkšiu, vis tas jausmas kad žemiau gerklės kažkas įstrigę.

Atsakyti

Egloshe, būtinai pasidalink  :4u: . Man vis po akim pasitaiko rekama, bet kai kaina kandžiojasi, jeigu eiti visa šeima, tai kažkaip lengvai ir pamirštu. bet galėčiau bent su panom menininkėm nueit :).

Vėl aš tų kalmarų noriu :B , praeitą kartą savo Iki neradau. Reikia palėkt dabar neužilgo pažiūrėt. Nors valgytume, matyt, tik mes su vyru. 

Atsakyti
Aš šiandien ryte supratau, kad jau ateinantį savaitgalį susitikimas. O naujo mezginio nebaigsiu tikrai. Per sunki savaitė darbe. Ir ši, ir būsima. Iš miego režimo visai iškritus. Grįžtu, autopilotu padarau valgyt. Užmiegu kokią vakare 7, prabundu 9, tada vėl užmiegu kokią 2, o 7 val žadintuvą noriu išmest.
Kiek bandau temt iki vakaro, tai atsitinka dar blogiau, nes kažkada 8 užmigau, tai naktį prabudus iki 4 kyną skaičiau.
Savaitgalį planuoju pamegzt ir nieko neveikt. Nors ryte vedant į darželį Emilis užsimanė autobusu pasivažinėt. Gal reikės savaitgalį susiorganizuot iki senamiesčio, jei orai leis.
Atsakyti

Egloshke, dauguma krevečių yr virtos, su kiautais ar be. Anksčiau tas su kiautais kaip saulėgrąžas lukštendavom :D  t.y. pasidedi bliūdą, padažiuko ir valgai. Dabar dažnai nulukštenu, palieku tik uodegytę, sako ne taip išdžiūsta tada, ir pakepinu su česnakiuku ant sviestuko.Tada į salotas ar net kaip pagrindinį. Arba į kokią sriubą, tailandietišką pvz.

Bet šiaip išpindėję esam visiškai, ir tų mažųjų net nebeperkam, imam tik dideles :D 

graži visai diena buvo, net lauke buvau :rolleyes: 

Atsakyti

Nėra Minsko Iki jokių kalmarų čiuptuvų..... Liniuka, kur tu perki, gal kokioj labai krūtoj Iki? Iš tų nervų paėmiau 2 kg jautienos faršo, virsiu chebrai čili sriubą. Ir tik dabar prisiminiau, kad ketinau pirkti vištienos ir daryti ją kiniškai. Bet pakilnojau ir neatsiminiau, kam aš jos norėjau... Ot galvelė... Ir temperatūra vėl 37 ir man, ir vaikui. Galvą skauda. Durnystė kažkokia. Visą dieną buvo gerai, net minties jokios apie blogą savijautą... 

Atsakyti

Restar, o čili sriuba bus tikrai čili? Pramuštų gal visus jūsų užsikišusius kanalus :D  nu tuos, kvėpavimo.

Nesirkit, ką :4u:​ 

Atsakyti

Restar, šįkart pirkau Pilaitėje, praeitą kartą Gabijos iki. Bet man rodos tik vakar ta akcija buvo.

Va mano baisuoklis prieš maudynes :D

Priedas  Screenshot_20211112_181632.jpg   339,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Uj koks baisuoklis

Mezgu pagaliau, užsisakėm į namus maisto, tingėjom kur eit abu. 

Atsakyti

Restar, o čili sriuba bus tikrai čili? Pramuštų gal visus jūsų užsikišusius kanalus :D  nu tuos, kvėpavimo.

Nesirkit, ką :4u:​ 

Bus aštroka, bet kad visi valgyt galėtų. Bet, žinok, mūsų kvėpavimo kanalai nei pas nieką neužsikišę :).  Ir rentgenas nieko gi neparodė.

Kiniška vištiena vakarienei visgi įvyko, gerai kai šalia namo Aibė ir geras vaikas po ranka :). Greitas ir visiems patinkantis patiekalas.

Atsakyti

Restar, koks tavo kinietiškos vištienos receptas?

Atsakyti

Oi, paprastas. Gabaliukais vištiena (pora pakuočių vidinės filė) , česnako patarkuoju, imbiero, citrinos, sojos padažo, druskos, aliejaus, dar kokių prieskonių pagal skonį. Pasimarinuoja, kol kaičiu ryžius (visiems labiausiai birūs basmati patinka). Tada į maišiuką krakmolo pora šaukštų ar daugiau. Į ten - vištieną, maišelyje gerai apsivolioja ir dedu į įkaitusį aliejų, dalimis. Į apkeptą vištieną suverčiu naminio Uncle Ben's, 1 didelį arba 2 mažesnius stiklainius. Įpilu šiek tiek vandens, jei trūksta ar sojos padažo, ragauju. Ir pakaitinu viską kartu kelias minutes. Vienas iš greitesnių maistų. Ale šiemet nedarė naminio Uncle bens, nebuvo atliekamų cukinijų. Tai nežinau, kiek pernykščių užteks.

Šiandien kažkodėl klausau tetos Olios blevyzgas vietoj serialo. Užsimaniau netyčia. 

Atsakyti