Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš žiūriu dabar Call the Midwife..  Toks gėrio iš šviesos pilnas.

O kokia faina man pagalbos gimdyvėms sistema. :wub: Kad dabar taip būtų.

Ir jau visai netoli pabaigos mano keistas megztukas, kurį vis ardyt norėjau. Žiūrėsim,  ar bus ten bent kiek nešiojamas daiktas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 lapkričio 2021 - 23:20

Labas rytas, 

Angelų takais aš buvau dukart ir dar eičiau🥰

Ir visą šeimyną nusiunčiau, vaikai irgi sužavėti. Galėtų ilgesnis būt :D

Paskaičiau kitoj grupėj apie kalmarus, kad šuniukam atitenka, tai biškį baisu bandyt👀

Bet ten gal kitokie, ne kaip Liniukos gražuolis🤔

Atsakyti

Aš tai nežinau, kas ten gali nesigaut. Nebent būti kietas pervirus arba nedavirus. Bet skonio tas negadina.

Visokių reikalų prisiplanavau šiandien ir pati ant savęs pykstu, kam tiek :D Dar reikia važiuot į kokį akropolį, M. visos kelnės trumpos, tarp bato ir kelnių sprindis plikos kojos :B Jai tai sakė nešalta :D​ 

Atsakyti

Tai va, pagalvojau, kad apie skirtingus dalykus kalba, nes vaizdinės medžiagos nebuvo. 

Tas sprindis gal net madinga gali būt🤔😀

Atsakyti

Tai madinga ir visai gražu. Šiltuoju metų laiku :D Išsirinko ilgus platėjančiais galais, sakė dar geriau :D​ 

Atsakyti

Aha, dabar mada ilgi platėjantys. Mqno dukra labai tokių ieškojo, tai arba per ilgi qrba per platūs :D​ Tokia trumpa eilinė beryšiška fotosesija įvyko. Siūlas -šilkomoheris iš MG+kašmyras su linu iš Karaliaučiaus pardės. Svorio nepasvėriau :D bet pagal likutį apie 150 gr turėtų būt. Modelis-Fortune iš PetiteKnit. Turbūt dėl lino sudėtyje kaklas toks priplotas. Gerokai patyso po skalbimo, bet rankovės gal net ir geriau tokio ilgio, bet vat pats galėtų būt ir trumpesnis. Priedas  received_233261672207746.jpeg   53,75KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_702471060711435.jpeg   41,07KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_193645646271421.jpeg   36,07KB   0 Parsiųsta kartų

šita išplaukus, bet maždaug matosi ilgis

Priedas  received_2601686406643448.jpeg   40,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katukai, mano žakardinio panašios rankovės, tik benešiojant išsitampė atnaros, nes vis tampau aukštyn.

Šiaip, linksmas, smagios spalvos megztinukas.

Aš saviškį išskalbiau su virbalais. Greičiausiai truks siūlo, pagal gramus. Bet čia tikiuosi, Gadget pagelbės, nes likutį abiems mums pirko. Kitas reikslas- ar nereikėjo dydžiu laisvesnio... šilkas, kaip ir kašmyras (bent mano tas melsvas), mėgsta prisiglaust labiau, nei norisi. Nejau ir vėl nešiot kaip liemenę tektų... Gal ryt bus išdžiūvęs, tada spręsiu toliau, kà daryt. 

Atsakyti

labas rytas, 

Koks mažas Katuks gražiai mėlyname simpatiškame megztelyje  :wub: 

Kaip kinta spalvų norėjimas- niekad nebūčiau tokio mėlynumo rūbo norėjus, o dabar jau kuris laikas labai traukia..

Atsakyti
Išardžiau beveik visą kūną. Iki pažastų. Atsikvėpiau. Ir vėl iš naujo su kitokiu platinimu. Nepaėjo pagal receptą. Darysiu pagal save. 
Atsakyti

Niuma, tai tu gi jau tokia patyrusi pagal save megzti - ko vėl susigundei receptu?

Katuk - graž, gaivi spalva ir noriu pamatyt gyvai :). Nes foto labai jau pusėtinos, į blogesnę pusę, tai, bijau, kad gadina megztuką :).O kaklas tai toks biškį atvipęs čia pagal modelį ir turi būt?

Man gali pritrūkti moheros dukros megztiniui. Nepilnai rankovei. Nu... Jeigu kokios pirtininkės iš Wooly užsakinėsit šią savaitę, tai paprašyčiau man biškį gramų paimt :).

Atsakyti

Restar, čia siūlo mrilumas- prigludimas pavedė. Kol matavausi eigoje, atrodė ok. Bet kadangi su šilku, linkęs priglust- reikia viso platesnio. 

Tarp kitko, dėkui už receptą kinietiškos vištienos. 3 su padažu, 2 - tik pakepta. Visi pavalgė ir sotūs. Kėdainių konservai analogą pradėjo gamint uncle bens, net užsidėję reklamą, kad naujiena.

Dar vakar padariau naminių ledų. Pirmą kartą. Dedam tarp vaflių: išplakam riebią grietinėlę ir įmaišom kondensuotą pieną. Instoj receptą užmačiau. O kadangi maximoj kondensuotui pienui akcija, tai vaikai dar ir tinginio pasidarė. Mėgaujamės :) 

Atsakyti

Restar, va originalas. Kaklas toks purus turėjo būt, pas mane susiplojo ir atsistojo :D  man patinka toks atvipęs, bet norėjau puresnio. Rašiau gi, kad nepateisino vilčių po skalbimo. Šiaip, didelių priekaištų jam neturiu, tik suprantu, kad man negalima prabangaus siūlo, nes pradanginu visą prabangumą :D

Fortune10_d0a10aef-c173-4327-ba95-17b535

Pakeliavau :rolleyes:  turiu kelias dienas galutiniam sprendimui. Kol kas nesijaučiu labai puikiai sveikatos prasme, tai dar smarkiai abejoju dėl greitų kelionių.

Beje, Kauno Megoj tai kažkokia apgultis, baisiai daug žmonių. Gal ruošiasi naujam karantinui :hmm:

Atsakyti