Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar aš pirma eilėj prie nuvežimo  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Aš irgi mielai duočiausi nuvežama. :)

O pirtis kaip visada - maždaug nuo nuo šeštadienio popietės iki sekmadienio pietų?

Atsakyti

Qqte, ten buvo klausimas 'iš salės' apie siūlų mezgimo  tankius ir rekomenduojamus virbalų dydžius. Tai ji pakomentavo, kad niekada jai dydžiai neatitinka ir būten apie Dropsus kalbėjo, ir puna, ir air (man atrodo, kad juos).  Bet ir akcentavo, kad ji didesniais, nei 3-3,5 nelabai mezga. 

Atsakyti

https://www.instagra...edium=copy_linkva šito kažkiek klausiau. Man atrodo, tikrai mažiau nei pusę

Atsakyti

Jeigu daug bagažo, tai galiu vežti 4-5 be savęs, jeigu mažai, tai visas 6, kad tik būtų tiek :).

Aha, dėl laiko būtų gerai žinoti - Liniuka, primink. Mans varbu žinoti, ar dukrą 11 val dar galėsim nuvežti į pamoką, ar planuoti visuomeniniu.

Atsakyti

Daug bagažo, tai tipo mezginių :D  ant savęs viską, ant savęs

Labas

Restar, smagu skaityt apie naujai išmoktus dalykus, tik kad labai jau kukliai. 

Kaip tavo šeimynos sveikata?

Ai, ir kur nukišai tą ledinį siūlą? Neturi ji ką megzt. Taupai kažkam?

Man tai kažkoks smegenų rūkas, visose srityse. Bet vat mezgime tai akivaizdžiai, nes visai nepamenu ką planavau po šito juodulio  :hmm:  teks eit iš naujo galvot :D  dar laiko turiu, kokią savaitę, ar net daugiau

Nu ir lauke toks pat rūkas...

Atsakyti

Daug bagažo - tai mezginių, siūlų babinaičių, mėginukų, maisto, gėrimų, aprangos pasikeitimui :D (kiek pamenu, tai kai kas intensyviai persirengdavo :) ), pirties kepurių ir vsio takoje :). Man vien vyro kroksai kiek vietos užima :D.

Sveiki mes visi, visi išėjo į frontus. Aš niekada nesidomėjau savo moterišku ciklu ir temperatūra, bet kai Qqutė apie tai parašė, tai gal man prieš mm galėjo temperatūra kilti ir galvą paskaudenti? Nes nu nieko daugiau. Vaikinukui taip niekas ir neišlindo daugiau, praėjo. Nuvesiu kurią dieną pilno kraujo tyrimo, su gydytoja penktadienį sutarėm. O vizitą pas LOR šiandien atšaukiau. Nes nu kam vesti, kai niekuo nesiskundžia...

Ledinis siūlas niekur nedingo. Vis bandau kristalizuoti idėją, ko TIKRAI pati noriu ir nuo ko galiu nusižiūrėti, kad nereikėtų daug skaičiuoti :). Nėra taip, kad va paimi ir mezgi, deja... Čia jau mane vis ištinka kokių nors ypatingų siūlų prakeikimas. Kai jie tokie (mano akim) geri, kad negali megzti bet ko bet kaip, o nieko TOKIO ypatingo ir nesugebu sugalvot... Vilioja mane va šitas: https://www.ravelry....ary/ola-sweater. Kas patinka - negili trikampė iškirptė, nuleisti pečiai, mezgimas nuo viršaus, derintas kiauraraštis.  Nenoriu tokių plačių rankovių ir gal kito kiauraraščio norėčiau. Ir negi dabar aprašymą pirkt dėl to... Bet kaip būtų patogu nieko negalvot... O rankoves pasidaryt siauresns jau sugebėčiau ir pati :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 lapkričio 2021 - 12:06

Valandos nežinau, paprastai jei pamenu apie kokią 15 val. vietoj būdavom. 

Dėl važiavimo dar nežinau, aišku visom būry smagiau, bet laisvė ir nepriklausomybė irgi vertinga :D Dar pagalvosiu :) 

Aš tą ledinį/smėlinį mezgu ir bijau, kad gausis trumpokas :B Mezgu rankoves, o tada iki paskutinio metro kūną. Bus tiesos akimirka :D​ 

Atsakyti

Liniuka, kiek gramų/metrų turi?

Restar, o tai negali paimt kokį turimą receptą ir įmontuot kiauraraštį? Pvz Dillon, man rodos net kambarėly yra

https://www.ravelry....ibrary/dillon-2

Atsakyti

Dillon ir taip planuoju megzt. Tai viską galiu, bet kol nesu apsisprendus galutinai, tai kaip ir nieko negaliu :). reikia gi galvoj pirmiausia turėt aiškumą 100 proc.

Atsakyti

Aš su savo mašina važiuosiu, tai iš Fabijoniškių, Karoliniškių galiu 2-3 žmones paimti kartu.

Atsakyti

Sveikos,

Oi Katuko spalvos pasirinkimas nustebino, nu tikrai daug praleidusi aš čia. Bet pati spalva man graži. Esu turėjusi moheros megztuką, kuris žiauriai metė plauką, tai taip ir liko stovėt, paskui išmečiau. Užsidėjau gal kokius 3 kartus. Tie plaukai lįsdavo visur: ir į burną, ir į akis nu ir kiti šalia esantys rūbai apsiveldavo. Bet va esu Rowan mocherą bandžiusi, tai jau visai kitas reikalas :ax: 

Restar, kaip faina dėl kursų. Ten tokia jauki taparduotuvė ir joje esantys žmonės. Lauksime projektų su nauja technika.

Mano savatgalį uzurpavo česnakai, negalvojau, kad taip sunku bus duobutes jiems raust. Pas mus labai prastas dirvožemis, tikiuosi nesupus man ten viskas :oh: Skaičiau, kad penkis metus nieko nereikia judint, tai manau tiek ir užteks, daugiau nebesiryšiu.

Angelų takai man patiko. Spalvos, paveikslų fragmentai ir pati idėja. Bet, kad tai filmas, kurį pamatyti turi visas pasaulis.. Nu gal ne.. Nors aš iš tiesų nulėkiau visa įsitempusi nuo to sodinimo, tai gal trūko atsipalaidavimo. Dukrai patiko. Spalvos tai nerealios  :) Įdomu, kas Limit labiausiai sužavėjo. Nors šiaip neatsisakyčiau ir antrą kartą pasižiūrėt, bet be bilieto arba už mažesnę kainą  :D Nuobodu tikrai nebuvo - pralėkė lyg akimirka.

Oi kaip čia su tuo maistu savaitgaliniu, gal jau irgi reikia pradėt galvoti.. Aš tai galiu pažadėti draugystės tinginį atsivežti  :D 

Atsakyti