Šilinge su tavo diena
Sveikos
O manes niekas nedžiugina.Tiesiog.Ir nieko nelaukiu.Nors kai ryte kolegei pasiguodžiau tai sake-meluoji.Bent dviejų dalykų vistiek lauki: algos ir mėnesinių.
Vakar dar toks nesupratimas ištiko,dukrytė i mano megztinius įsisuko ir vakar sako- duok dar.Atsidarau spinta,o tu megztiniu visai nedaug.tai ka as veikiu? Sau meluoju kad mezgu.
Kacumota nu tai va bus proga megzt daugiau.
Aš savaitgalį visą maišą atitempiau brolio mergaitei. Sakiau rinkis ką nori. Net nežinau ką išsirinko, neatsimenu ką ten sukroviau net, bet dar nemažai liko. skoniai mūsų sutampa dydžiai irgi labai panašūs o dar ir vertina tai smagu
Sveikos
O manes niekas nedžiugina.Tiesiog.Ir nieko nelaukiu.Nors kai ryte kolegei pasiguodžiau tai sake-meluoji.Bent dviejų dalykų vistiek lauki: algos ir mėnesinių.
Vakar dar toks nesupratimas ištiko,dukrytė i mano megztinius įsisuko ir vakar sako- duok dar.Atsidarau spinta,o tu megztiniu visai nedaug.tai ka as veikiu? Sau meluoju kad mezgu.
Nu, ponia, aš žinau, ko verta laukti, ir tu žinai .
Kacumota nu tai va bus proga megzt daugiau.
Aš savaitgalį visą maišą atitempiau brolio mergaitei. Sakiau rinkis ką nori. Net nežinau ką išsirinko, neatsimenu ką ten sukroviau net, bet dar nemažai liko. skoniai mūsų sutampa dydžiai irgi labai panašūs o dar ir vertina tai smagu
Pirtin vežti teks . Tiesa, gaila, kad tavo dydžio coliukės šįkart pirty nebus - Žuviuko, nebent kas pasikeitė...
Aš savo juodo didelio priekį ir nugarą baigiau. Susiuvau. Kaklą apmezgiau. Liko rankovės bet kažko nepatinka. Labai jau ilgas atrodo. Arba reikia dar ilgesnio ir bus suknia. Bet sunkus, žemyn tempia ir visai neatrodo toks platus kaiip galvojau. Nu gal rankovės vaizdą pagerins...o ne tai bus lašinys ant kasdien. Tikrai jau neardysiu
Hm, kaimynė be kompleksų
Reiktų atrast, kažkur yra sektos įžadai gal tokiu būdu galima būtų atkalbėt.
Aš dar vis svarstau dėl pirties. Labai man visi planai nesusidėlioja. O ir vyrui pagaliau pasakiau.... tai kaip ir tikėjausi, visas pasišiaušė, pareiškė, kad esu neprotinga, ir jau kelias dienas vaikšto įsižeidęs. Anytai 29 nuplanuota akių vokų operacija, ji labai nori, kad aš su ja važiuočiau, tai vyras iškart pareiškė, kad aš užvešiu jai viruso. Ir dar tai reiškia, kad palikčiau jį vieną bent dviem savaitėm.
Bet pagrindinis stabdis, tai šiaip asmeninė sveikata. Nežinau, kaip mano imunitetas atlaikys visas aplinkybes. Nemaniau, kad sunkiai sirgau, bet kažkodėl toks vaizdas, jog visos organizmo sistemos išsiderino, ne visai suprantu jų siunčiamus signalus ir nežinau, ko tikėtis.
Bet žinau, kad nenuvykus paskui gailėsiuos.
Šilingei, linkėjimai ir sveikijimai
kuo daugiau laiko sau ir savo maloniems užsiėmimams (ir mažiau laiko darbui
)
Juodasis mezginys juda. Ateities mezginiai ne
Restar tai kad liko tokie..pati nenešiočiau ir kitiem nesiūlau. Tiesa yr dalytė iš pudrinės šilkalpakės. Man rankovės siauros, sesers dukra sako bobiškas ( nu jai ta gėlė ant nugaros nepatinka) ir rudas heywardas iš tvido va tuos negėda atiduot bet ten irho rankovės ankštokos.
Katuk kaip netolima praeitis rodo iš ten kur esat parsivežt viruso nesudėtinga net niekur neinant
Katuk kaip netolima praeitis rodo iš ten kur esat parsivežt viruso nesudėtinga net niekur neinant
Jo, aš tą patį vyrui sakiau
Bet taip pat akivaizdu, kad tikimybė smarkiai padidėja esant ilgalaikiam kontaktui.
Katuk, tu sveikatinkis ir atvažiuok. Jau padarei teisingą žingsnį - iš anksto perspėjai vyrą. Tai negi veltui bus tas užsiraukimas dabar . Reikia dabar tau po šito būtinai kompensacijos sektinės
. Aš vieną kartą gal kažkur nebuvau, tai laba gailėjausi. Ir laužiausi važuoti pas Niumą kugelio kepti - oi, kaip džiaugiausi, kad atvažiavau, ne tas žodis. Man tai tokia geros nuotaikos bomba, kur ilgam pataiso nuotaiką, taigi ir sveikatą.
Oi, sektos įžadai - ničnieko nepamenu, būtų įdomu paskaityti .
Qqute, jeigu mezginys sveria, tai ir nutempia visą plotį, nieko nepadarysi. Aš va dar dairausi orinuką megzti, dukra HM kažką panašaus čiupinėjo : https://www.ravelry....lavender-breeze. Siūlų turiu (dėčiau 3 siūlus kažkokios moheros iš 9 gijos, dar Šilingės parūpintos), bet jeigu nepatiks, ką turiu (tokia murzinoka pelenų rožė), tai biškį trūksta dar vieno pūkuoto sūlo kitai spalvai -smėlinei . Ašku, šitu receptu labiau pasitikėčiau, bet negi dabar viską pirkaliosiu: https://www.ravelry.com/patterns/library/cardigan-no-4 .
aha neardysiu
patikėjot? jau ardau trumpinu iki tiek kiek man įprasta
Restar, aš mezgu tokį, tik ne reglanu. Na, kaip Cardigan no 4. Kažkodėl nusprendžiau, kad nuleisti pečiai bus smagiau jaunimui. Tai to skaičiavimo ten toks mizeris. Kas kelintą eilę pridėt akių nuleistai rankovės linijai, kas kelintą eilę kaklo iškirptę nuimt ir kiek trumpintų eilių pečių linijai. Tokia elementari matematika turint mėginuką.
Aišku, ne faktas, kad klientei tiks galutinis rezultatas todėl kartais visai verta nupirkti gatavą megztuką. Net jei tai sintetika. Nes neesant alergijos, tai vieni pliusai-greit džiūsta, po sezono gali išmest (jokio sąžinės priekaištų išėjus iš mados) ir vaikas laimingas.