Sveikos,
Ilgiausių metų mūsų partizanei! Šilinge - aūūū, mano fėja
. Kad tavo augalai klestėtų ir kūrybos šaltiniai neišsektų, ir kad laiko visiems malonumams užtektų
.
Niuma
. Apmaudu...Neorganizuota labai. Bent Antakalnio poliklnika visada paskambina, jeigu gydytoja serga ar pan, pasiūlo kito vizito datą. Bet tu čia gal jau ligoninėj, o ten jau būna prasčiau, matyt.
Dėkui, kad vis pasiūlai ką nors. Bet tau turbūt įstrigo mano storo siūlo paieškos, bet storam sūlui aš modelį turiu, kurį noriu megzti - štą patį, kur ir dukrai, man labai patinka jo mažos detalytės: https://www.ravelry....y/sweater-no-11, tik siūlų neturiu
. O modelio ieškau savo Antarktikai iš Woolly, ten siūlas subtilus, blizgus, pūkuotas, tai ir modelio lengvučio, truputuką elegantiško noriu. Nors tiktų gal ir bet koks elementariiausias.
Vakar tik mėginukus mezgiau dukrų megztiniams ir pradėjau tą dvigubą pirštinę. Mezgama iš 2 kamuoliukų siūlų: ar būtų mezgama 2 spalvom, ar 1 - vis tiek reikia 2 kamuolukų ir keičiant siūlus reikia vis užmesti siūlą vieną ant kito ta pačią kryptim. O tai reiškia, kad siūlai nuolat susisuka, tai man po pusės eilutės jau reikia atsukinėt. Tai sugaišau laiko daug, pasistūmėjau gal pora cm... O blogiausia, kad turbūt reikės ardyti, nes per platoka man atrodo.Tai arba mažesnį virbalą imt, arba mažint 4 akim. Gaila laiko, kai norų tiek daug.
Atrodo, bręsta poreikis Mados garažą aplankyt, pagaliau norisi ką nors gyvai pačiupinėt. Gal kas į kompaniją?
Beje, bajeris. Vakar kaimynė, ne ta geroji, o kita, paskambino, gal turiu žalių siūlų kojinėms pailginti. Aš ir žali vilnoniai siūlai... Pažadėjau paieškoti, nes lyg stovėjo akyse kažkoks kamuoliukas iš kadaise, bet tai kur jį atknist po visus podėlius...Žadėjo ateit savaitgalį. Sakau: neateik, nes varysiu į pirtį su draugėm megzėjom. Tai ji užsimanė kartu, sakė, kad jeigu atsirastų laisva vieta, tai ji mielai važiuotų. Aš iš to šoko nesugalvojau ką normaliai pasakyt, tai pasakiau, kad turbūt tau būtų nefaina su svetimais žmonėm. O ji: "Oi, man tai su bet kokia kompanija faina". Taip ir likau apšalus, na, bet pavyko atfutbolinti. Neatsistebiu, kaip būna tokių žmonių. Ir tikrai, ji jaustųsi labai puikiai, prisirinktų idėjų, siūlų, mezginių, jeigu būtų atliekamų, be menkiausio konfūzo. Jau savim ji pasirūpina drąsiai visur, visur prilįs, viską sužinos, gaus ir pan. Kartais pavydžiu, kad taip nesugebu, bet labai sunku man ją suprasti...