Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai mečiau iliuziją, kad galiu česnakų užsiauginti sau. Net jeigu ir užaugt sugebėtų tie keli, kuriems vietos rasčiau kur tarp braškių, tai jie neišgelbėtų manęs. Tai paprasčiau nesinervuot, nelenkt nugaros be reikalo ir nusipirkt. Dar anyta sugeba pripirkt ir įduot. Daug mes jų naudojam tų česnakų.

Šiandien kai visi buvo išėję, tai tokia ilga ir rami diena. net keista. ir dirbt seniai nebenoriu, noriu lėkt kokius mėginukus prasimegzt ar pirštines pasipaišyt.

Atsakyti

Man česnakai geriausiai auganti daržovė, visada sodinu visą lysvę. Valgom irgi daug, tai savų užtenka iki žiemos vidurio. 

Pavargau šiandien, visą dieną ant kojų. Bet dar varysiu į sportą. Dasibaigt :D 

Nuo rytojaus 3 dienos intensyvių mokymų. Gerais prieškarantininiais laikais šiandien jau UK sėdėčiau...

Atsakyti

Mano česnakai dekoratyviniai  :D Tai svogūno galvos, kai kurios kumščio dydžio. Tai molyje iškast duobutę yra reikalų  :D Valgomus ir aš perkuosi. Bet va užsimaniau, nes man jų žiedynai labai gražūs. Bet jau ačiū, nebekartosiu  :oh: 

Atsakyti

Man česnakai geriausiai auganti daržovė, visada sodinu visą lysvę. Valgom irgi daug, tai savų užtenka iki žiemos vidurio. 

Pavargau šiandien, visą dieną ant kojų. Bet dar varysiu į sportą. Dasibaigt :D 

Nuo rytojaus 3 dienos intensyvių mokymų. Gerais prieškarantininiais laikais šiandien jau UK sėdėčiau...

Atsakyti

Tai apie skirtingus česnakus pašnekėjom :). Dekoratyviniai patinka, nors turiu tik senovinių, buvusios šeimininkės. Noriu susitvarkyt darželius, persidaryt kažkaip, bet užtenka tik pagalvot ir noras praeina. Ypač dėl nugaros. Nu gal pavasarį pavyks susikaupt ir prisiverst.

Liniuka, jeigu pas mane augtų, irgi auginčiau. 3 metų nesėkmingų bandymų pakako. 

Atsakyti

Restar, paprastas, dailus, tik rankoves psilgint reikia:

https://www.instagram.com/p/CWTxFnpNkyY/?utm_medium=copy_link 

Atsakyti

Nuvežiau vyrą klinikas prieš 7. (Planinė ortopedinė operacija).

Nesenai parsivežiau- chirurgas išėjo iš darbo. Informuot niekam nereikia... po savaitės vėl konsultacija pas kitą. 

Atsakyti

Labas,

Niuma, o tai klausei, kodėl niekas neinformavo?

Atsakyti

Sveikos,

Ilgiausių metų mūsų partizanei! Šilinge - aūūū, mano fėja :). Kad tavo augalai klestėtų ir kūrybos šaltiniai neišsektų, ir kad laiko visiems malonumams užtektų  :4u:  :4u:  :4u: .

Niuma  :4u: . Apmaudu...Neorganizuota labai. Bent Antakalnio poliklnika visada paskambina, jeigu gydytoja serga ar pan, pasiūlo kito vizito datą. Bet tu čia gal jau ligoninėj, o ten jau būna prasčiau, matyt.

Dėkui, kad vis pasiūlai ką nors. Bet tau turbūt įstrigo mano storo siūlo paieškos, bet storam sūlui aš modelį turiu, kurį noriu megzti - štą patį, kur ir dukrai, man labai patinka jo mažos detalytės: https://www.ravelry....y/sweater-no-11, tik siūlų neturiu :).  O modelio ieškau savo Antarktikai iš Woolly, ten siūlas subtilus, blizgus, pūkuotas, tai ir modelio lengvučio, truputuką elegantiško noriu. Nors tiktų gal ir bet koks elementariiausias.

Vakar tik mėginukus mezgiau dukrų megztiniams ir pradėjau tą dvigubą pirštinę. Mezgama iš 2 kamuoliukų siūlų: ar būtų mezgama 2 spalvom, ar  1 - vis tiek reikia 2 kamuolukų ir keičiant siūlus reikia vis užmesti siūlą vieną ant kito ta pačią kryptim. O tai reiškia, kad siūlai nuolat susisuka, tai man po pusės eilutės jau reikia atsukinėt. Tai sugaišau laiko daug, pasistūmėjau gal pora cm... O blogiausia, kad turbūt reikės ardyti, nes per platoka man atrodo.Tai arba mažesnį virbalą imt, arba mažint 4 akim. Gaila laiko, kai norų tiek daug.

Atrodo, bręsta poreikis Mados garažą aplankyt, pagaliau norisi ką nors gyvai pačiupinėt. Gal kas į kompaniją?

Beje, bajeris. Vakar kaimynė, ne ta geroji, o kita, paskambino, gal turiu žalių siūlų kojinėms pailginti. Aš ir žali vilnoniai siūlai... Pažadėjau paieškoti, nes lyg stovėjo akyse kažkoks kamuoliukas iš kadaise, bet tai kur jį atknist po visus podėlius...Žadėjo ateit savaitgalį. Sakau: neateik, nes varysiu į pirtį su draugėm megzėjom. Tai ji užsimanė kartu, sakė, kad jeigu atsirastų laisva vieta, tai ji mielai važiuotų. Aš iš to šoko nesugalvojau ką normaliai pasakyt, tai pasakiau, kad turbūt tau būtų nefaina su svetimais žmonėm. O ji: "Oi, man tai su bet kokia kompanija faina". Taip ir likau apšalus, na, bet pavyko atfutbolinti. Neatsistebiu, kaip būna tokių žmonių. Ir tikrai, ji jaustųsi labai puikiai, prisirinktų idėjų, siūlų, mezginių, jeigu būtų atliekamų, be menkiausio konfūzo. Jau savim ji pasirūpina drąsiai visur, visur prilįs, viską sužinos, gaus ir pan. Kartais pavydžiu, kad taip nesugebu, bet labai sunku man ją suprasti... 

Atsakyti

Labas,

Niuma, o tai klausei, kodėl niekas neinformavo?

Aš nebuvau. Vyras. Pats aiškinosi. Jos ten pačios pasimetę, nes ir konsultacijos neatšauktos, ir operacijos. Iš 3 chirurgų liko 2.

Tai elementariai- operacijos siuntimo lapely eilutė: negalėdami atvykti į operaciją, skambinkite telefonu: (telefonas nenurodytas).

Restar, aš retai mezgu aklai pagal modelį. Bet kuriuos turimus siūlus perskaičiuoju pagal receptą, o ne pagal receptą ieškau siūlų :) tai būna, kad vietoj 44 dydžio mezgu kokį 50, nes mano siūlai plonesni. 

Iš dalies, tavo kaimynę suprantu.

Be to,- blėsta sekta. Gali ir naujų žmonių įsiliet. Kas ateina, praktiškai ir išeina, neužsibūna. 

Atsakyti

Restar nagla kaimynė prajuokino :)

Tokiem žmonėm reik tiesiai šviesiai sakyt, nes užuolankų nesupras arba paprasčiausiai apsimeta kad nesupranta

Bet aš irgi nemoku vis mėginu diplomatiškai išsisukt :D

Sėdžiu darbe, neišsimiegojus visa ir laukiu,kol kolega dokumentus perskaitys.

Net megzt truputį noriu...bet miegot labiau( ranką skaudėjo po skiepo tai ir nedamigau)

Atsakyti

Niuma, aš irgi nemegzu aklai. Būna, kad vieną dydį pradedu, kitą baigiu ir daug kitų improvizacijų besimatuojant.  Tikrai kažką sugalvosiu ir pritaikysiu :).

O jau mano kaimynės sektoje nesitikėkit - internete ji nepliurpia, veltui laiko neleidžia, tik pasinaudoja viskuo, ko jai reikia. Be to - antivakserė, netiks į kompaniją :). Aš noriu bendrauti su savo draugėmis, o ne su kaimyne :). Tegu ji jau plakasi prie bet kokios kitos kompanijos, ar jai yra skirtumas. O man yra :).

Aš džiaugiuosi, kad yra ir sugrįžusių į sektą - Egloshke ♥. Ir džiaugiuosi, kad JurgitaK į pirtį atvažiuos pirmąsyk ♥. Kacumota dažniau pasisako ♥, o vakar ir mielą balsą galėjau išgirsti :).

Atsakyti