Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena kad lyg buvai ir dar prūde maudeisi :hmm:

Atsakyti

Ale širdis džiaugiasi kad va pas mane gulėjo gulėjo be naudos o tu ėmei ir va taip puikiai sunaudojai

O iš kelių siūliukų? per vidurį tai net galva neišneša kas per raštas, taip sudėtingai atrodo :didis:

Atsakyti

qqte, ten tas raštas megztas  mozaic knitting būdu. Kažkokį susigeneravau iš Pattern generator. http://laurakogler.n...MosaicKnitting/

O su siūlukais tai buvo taip. Kadangi tavo buvo po 4 kamuoliukus sudėta, o aš įsivaizdavau, kad siūlai vienodo storio, tai ir susivijau abejus po 4 siūliukus nieko negalvodama. Bet po to,  kai pradėjau megzti, tai pasirodė, kad vis tik  rudas daug plonesnis. Reikėjo jį iš 5 dėti, arba kitą iš 3. Tai ten viršuje, kol nedaug rudo buvo  pamezgiau, bet supratau, kad jei toliau megsiu didelį gabalą, bus gerokai skystesnis. Tai nupirkau ir pridėjau dar vieną siūlą, kuris šiek tiek kito atspalvio, bet praktiškai nesimato, kai sudėjau. :)

Atsakyti
geras, aš irgi galvojau kad jie vieno storio :)
Atsakyti

Kerpena, buvus buvus tu Aukštadvaryje :). Nieko miegojimui vežtis nereikia.

O jau diddarbis, kaip visada verčiantis išsižioti žmogaus fantazija, kruopštumu. Man grynai toks jau ne rankų darbo, o fabrikinis, nes siūlas lygus ir numegzta lygutėliai ♥, o tos detalytės dar - uch ir vau. O tai šita pikčiurnėlė nusisavino megztinį? Galvojau, kad vyresnėlė gal :). Čia jau pagal ją turėtų tau būt itin didelis įvertinimas :).

Aplankiau dantistę, pasikalbėjom maloniai, nueisiu po poros savaičių pasiremontuot išgruvusios plombos. O dėl ko ėjau, nes užsirašiau, nepasikęsdama skausmų, tai ten nieko nerado. Ne pirmas kartas, kai mane mistiniai dantų skausmai iština. panešiojus kapą naktim, susitvarkė... Bet kitąsyk dar rentgeną padarys, dabar mažai laiko man buvo skirta.

Atsakyti

Tai ir aš nustebau, kad panoro to megztinio, netgi atrodė, kad šyptelėjo.

Vyresniajai nesiūliau, nes jos nebuvo, bet ji irgi tokia nekūda, tai matyt jai nebūtų gerai.

Atsakyti

Labai gražus megztinis! Nu tikrai, mielai tokį nešiočiau.

A ant savęs neparodysi? Įdomu kas ten netinka. Gal.kaip teta Olia sako-įsiuvų reiktų kitokioms formoms?

Restar-žymekliai man padeda skaičiuoti eiles :mirksiukas:  t.y. reik pvz pridėt kas 6 eilės. Juodam siūle ir dar rokiam rašte atsirinkt, kurioj eilėj ten pridėjau, sudėtingoka, tai paukšt į akytę toj eilėj žymeklį ir jau skaičiuoju nuo jo. Ir simetrijai padeda, pvz antros puselės.  Taip pat ir nuo krašto kiekvieną kart atsiskaičiuot pvz kuri ten 100 oji eilė, daug ilgiau trunka, nei pvz kas 10tą eilę perkelt žymeklį. Gi vienu prisėdimu viso gabalo nenumezgi, tai sugrįžus po paros, ar po savaitės :D  daug lengviau atsiskaičiuot ir atsirinkt, kur ir ką darei.

Atsakyti

katuk, kažkaip šonai pasikelia į viršų, net rankas nuleidus ir kai ta rašto juosta tai matosi, kaip įlinkusi. ir nugaroj tokia lyg kupra darosi. Matyt vis tik platesnis turėtų būti.

O įsiuvai yra išmegzti, man tinkamoje vietoje - dukrai jų gal nelabai reikia, bet nesimato.

Atsakyti

Labas, sekta  :wub: 

Dėkavoju už sveikinimus ir linkėjimus! Diena tokia keista, tik dabar užėjau temon paskaityti. Kažkaip tekina, bėgina, buvau darbe su visokiomis dramomis ir reikalais, buvau anglų kalbos pamokose online 2 valandas iš eilės (šiemet jamu abiejų lygių grupių užsiėmimus  :laugh: tai yra ką veikti), daug visokių malonių (ir nevisai) skambučių, žinučių, naujienų... Vakarienei vyras užsakė sushi. Turiu šampės šaldytuve, tik nežinau, ar benoriu  :unsure: Ai, va ištiesiau kojas prieš teliką, kalsiu Netflix ir bus gerai  :P 

Vėl nemezgu. Rankovės. Bus begalybinės, matyt  :B​ 

Atsakyti
Šilinge, su tavo diena smile.gif Laisvesnių minučių mezginiui ir sau ;)

Mano mažius prisikvietė vaikų į gimtadienį (vakare sužinojau), į namus ir baisiai įsižeidė, kai pasakiau, kad švęs daržely, o ne namuose biggrin.gif Gerai, kad auklėtoja tramdė jį vis ir sakė, pirmiau mamos paklausk ar tikrai bus tas gimtadienis namie ir pakvietimus tada atsinet reikia. Žodžiu, dramos.
Buvau pas šeimos gyd. Nusiuntė kardogramai (dėl to ir ėjau). Permušimai. Bet iš manęs jau pusė daktaro. Kokius gėriau- padvigubino dozę ir plius panangino išrašė. Dar kraują patikrins. Paprašiau dar pas LOR. Nepatinka, kas nosies viduj vyksta. Seselė, sako, netikiu, kad vyras sirgo, o tu ne. Sakau, gal ir sirgau, prieš jį tada. Bet su testais nepagavau. O antikūnius pasidarysiu gruodį ir bus aišku - nuo liepos mėn teoriškai jų turėtų būt likę nedaug, o po naujo persirgimo- daug.
Sesers teigiamas. Grįžo pe kelionės.
Einu dar darbus darytis, nes ne viską spėjau.
Atsakyti

Labas vakaras,

Keepena, aš net foto turiu su tavim Aukštadvary :D

Megztukas wow!!!😍 labai fainas. Modelis jo irgi. 

Restar, prašausi į ekipažą, jei dar telpu☺️

Atsakyti

Vis daugiau ir daugiau iš to Aukštadvario pirties prisimenu. :)

Atsakyti