Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, aišku, kad telpi :). Nuardžiau pirštinės dalį, paėmiau plonesnis virbalų, tai nemažinau akių. 

Atsakyti

Kerpena, labai gražus megztukas :wub: 

Gal raugo gali į pirtį paimti man? :rolleyes: 

Oi kaip pavargau šiandien visą dieną iki 19 val. mokymuose. Veda du anglai, mala kaip užsukti, reikia klausytis įsitempus, o temos sunkios apie farmą :B 

Katuk, jei kartais važiuotum, turėčiau prašymą kai ko parvežt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Gal raugo gali į pirtį paimti man? :rolleyes:

Galiu.

Atsakyti

Liniuka, tai prašyk nepriklausomai nuo pirties. Grįšiu po savaitės tikrai.

Atsakyti

Sveikos,

diena prasidėjo nekažkaip... Visų pirma, tai vakar užsikrapščiau su pirštine ir gulti nuėjau prieš 1, tai savaime aišku, ryte sunku keltis, net lyg galvą skaudėjo (dičkis dėl tos priežasties ir iš namų neišėjo :( ). O tada turėjau mažesnį (kol kas :) ) brolį vežti kraujo priduot. Prikėliau, liepiau greit valgyt... Aha, o kai pavalgė, tai prisiminiau, kad nevalgius reikia tą kraują duoti.... Kaip susinervinau, nes gi praleido pirmą pamoką be reikalo, o dabar dar teks ir kitą dieną praleisti. Nebūtų taip skausminga, jeigu ne vakar matematikos kontrolinio rezultatas :(. Mokėsi nemažai, buvo konsultacija, atseit suprato, o rezultatas su pastabam dienyne, ko nemoka, išmušė iš vėžių... Liūdna, nes neišeina nesirgti už savo vaiką. Jau buvo pagerėjimas  - 3 devynetai iš eilės, viltis geresnio vidurkio, ir vėl bac - 4. O prieš tai vakarą dvynė sesė kėlė dramas dėl matematikos, kad nemoka ir dėl matematikos nuo tilto šoks. Abiejų rezultatai vienodi, ir to, kas "moka", ir tos, kuri nemoka :(. Suprantu, kad gyvenimo smulkmenos tie pažymiai, bet jėgų atima susitvarkyt ir su savo, ir su vaikų emocijom, palaikyt, toliau tikėt, padėt, skatint mokytis... O dar ir pirštinė nervina :). Ar tik neardysiu vėl. Kaip ne kaip, sau norisi beveik tobulų. O aki kuri eigoje, tai nu kažkaip tolokai nuo to gaunasi :).

Atsakyti
Sveikos, ką tik pagalvojau, kad labai noriu į pirtį smile.gif Turbūt, kad per daug sunkios savaitės darbe.
Atsakyti

Restar :4u:

o tai kokius tyrimus turėjo daryt kad nevalgius? Nes bendrą tai ir valgius galima, cukrus, cholesterolis tai jo nevalgius, gal dar hormonai kokie

Atsakyti

Vakar ir mano vaikui buvo emocinga diena

ta proga nužliumbėm abu-ne dėl pažymių-dėl draugų

susipyko per savo tiesumą su geriausiu draugu (ir vieninteliu kaip supratau). Baisi tragedija nes ir taip palaikymo jam trūksta mokykloj, dar tas "draugas" visokiais žodžiais pasiuntinėjo

Tiesa paskui vakare lyg jau ir taikėsi, bet rezultatas pamokų ruošimas nuo 6 iki 9.30 o užduota visai nedaug..Ir guost neišeina kad visas gyvenimas prieš akis, kad užaugsi ir tikrų draugų rasi, aš mokykloj populiari irgi nebuvau, bet ją baigus va kiek turiu vien jūsų :wub:

Bet taigi amžius toks-draugai visas pasaulis darosi vaikui

Atsakyti

Išsamius kažkokius :). Net skambinau į kliniką klaust, ar dėl vieno sumuštinio (iš tiesų, tai poros :D) negalima daryti, sakė NE, tik gurkšnelį vandens galima :). Tai ir pati noriu ne bele kokių, o tikslių rezultatų. Ai, čia menka bėda iš tiesų, bet tokių smulkmenukių kai pasikaupia, tai nedaug trūksta iki savivertės krizelės :).

O draugystės krizes su pana vis išklausau. Aišku, kad persiimu nuotaikom, nes svarbu ta draugystė. Kai čia neišskiraimos draugės, čia jau visai nebereikalinga maniškė. Man tai atrodo, kad ja tik naudojasi ta "geriausia draugė", nes kai tik atsiranda kažkas kito, maniškės staiga nebereikia. Ir nori tik pati išsipasakot, o išklausyti - ne. Bet kad ir kaip sunku, kiekvienas savo kelią turi praeiti ir bus tų draugų. Iš mokyklos man tikrai jų nelikę :(. Suprantu, kad toku atveju geriausia, ką galiu padaryti - išklausyti ir palaikyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 lapkričio 2021 - 11:29

Gal kam teko kur tokus kojinių blokatorius rasti? : https://www.instagra...tv/CWVg3IRACDM/. Nes čia gal būtų tai, ko man reikia. nenoriu pasikraut daiktais, o tie, kuriuos esu mačiusi, tai vis tam tikriems dydžiams skirti. O jų diapazonas pas mane vis dar platokas. Tai va šitie visai patiktų, jaučiu.

Atsakyti

https://aliexpress.r...0fc3dd602a44529

https://www.facebook...46755520372525/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 lapkričio 2021 - 13:47

Oj mamos... nesvarbu kokio amžiaus, bus tų visokių reikalų ilgai, ir pažymiai ir draugai..džiaukitės, kad pasakoja, kad dalinasi. Ir dažnai net patarimų ar sprendimų jokių nereikia, tik padejuot kartu. Ir aišku, kad galvojam, kad mūsų vaikai tai angelėliai, ir draugaut moka, ir išklauso... ir nustembam, kai netyčia sužinom, jog visai ne tokie :D 

Aš asmeniškai nepasakyčiau,jog labai draugauju su mokykliniais ar studijų draugais, bet bendraujam, susitinkam, neturiu kažkokių tai nuoskaudų, kaip ir lūkesčių.

Mano dukros iš mokyklos turi labai gerų draugių, ir net ne iš paskutinės mokyklos (iš viso teko palankyti 6)

Žiauriai blogai šiandien miegojau, nei sveikatos, nei nuotaikos...bet bent nagus pasigražinau, vyšnaitės :wub:​ 

Atsakyti