Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal kam teko kur tokus kojinių blokatorius rasti? : https://www.instagra...tv/CWVg3IRACDM/. Nes čia gal būtų tai, ko man reikia. nenoriu pasikraut daiktais, o tie, kuriuos esu mačiusi, tai vis tam tikriems dydžiams skirti. O jų diapazonas pas mane vis dar platokas. Tai va šitie visai patiktų, jaučiu.

https://aliexpress.r...1387#0#233228#3

Atsakyti

O kas nors siuntėtės iš ali po liepos 1? Kaip ten tie mokesčiai?

Atsakyti

Aha, man irgi tas klausmas rūpi. Aš neužsisakinėjau. Sūnus, nežinodamas kažką užsisakė, detalyčių kažkokių, aš pagąsdinau jį dėl mokesčių, ebt viskas gerai baigėsi, gavo iš Estijos sandėlio. Bet man ta baimė tąsytis paskui, ne tiek dėl mokesčių, kiek dėl kažkokių deklaravimų, tai sutaupo laiko (nieko nebenaršau ten), vietos (neprisiperku niekučių) ir pinigų. 

Atsakyti

kai  perki, priskaiciuoja  kinieciai ir  mokescius . nieko nebereik  moket... nu  nebent  jei  rodo kad nepriskaiciuoti iskart,  tada  jau reiks  lt  deklaruot . siunciausi  gal 3 siuntas po  liepos :D dazniausiai  buna is LV

Atsakyti

Tai jei gerai supratau, toj paskutinėj nuorodoj, blokatorius keli eurai, o siuntimas 4 su centais :D​  iš čekų.

Atsakyti

katuk, is ceku tai ir taip nera mokesciu.  ne trecioji salis :D o jei renkantis is kinijos, tai blokatorius 3,36,  siuntimas 1,75. o kai jau ruosiesi  pervedinet  pinigelius, dar prisipliusuoja  mokesciai... ir gaunasi

€ 5,49
VAT included in your Order
Atsakyti

Ai, nu maždaug aišku. Gal nuo buvimo šalies priklauso, nes man net neleido rinktis jokių kinų. Vien tik EU šalys. Pvs iš Spain, siuntimas ~ 25 eurai :D pigiausias buvo iš čekų.

Atsakyti

Aš Viliui užsakiau Kalėdom dovaną. Laukiu kaip bus. Buvo pasirinkimai arba iš kinijos, 3 eur pristatymas ir gruodžio pradžia. Arba iš Ispanijos. 15 eur pristatymas ir havimas ar sausį, ar vasarį.

Vyrui kai iš Anglijos pirkom, paštas priskaičiuoja pvm nuo vertės ir deklaravimo mokesčius. Susimoki atsiimda.

Atsakyti

Sveikos, apie kokį maistą, pasiimti į pirtį, galvot? Turiu kelias dienas mažiau intensyvias, galiu pasiruošti iš anksto. Kokius šašlykus ar žuvį grilinat?

Atsakyti

Sveikos, apie kokį maistą, pasiimti į pirtį, galvot? Turiu kelias dienas mažiau intensyvias, galiu pasiruošti iš anksto. Kokius šašlykus ar žuvį grilinat?

Atsakyti

Kadangi vyrų nebūna, tai nėr kam grilint :D 

Dažniausiai imam ką nors gatavo, vieną ar du patiekaliukus, nepersistengiant. Dažniausiai vistiek to maisto būna per daug. Ką pati mėgsti pakramtyt, pagert kompanijoj ir tiek. Na ir pusryčiai iš likučių+kava, arbata

Atsakyti

Maistai- užkandžiai, mišrainės, salotos, desertai - kas ką. Ilga vakarienė ir pusryčiai :) Vis tiek dažniausiai visko lieka.

Be karštų. Dėl sveikumo lygio nediskutuojam :) 

Aš planuoju kokių mėsyčių suktinukų po nedaug- šalia kioskelis, kur perkuosi. Jei penktadienį bus ūkininkų turgelis prie darbo, paimsiu lašinukų ar rūkytą dešrą. Ir turbūt pupelių-sūrio mišrainę pagaminsiu. 

Atsakyti