Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Orkaitė ten yra?

Atsakyti

Orkaitė ten yra

Šitas klausimas mane kasmet kamuoja, o nuvažiavus pamirštu :). Nebent kokiose foto yra. Irgi pagalvoju, kad vietoj užkandžių geriau kokį rimta patiekalą pasigamint. Ale... Gadget kažkada pusryčiams kiaušinių vežėsi :).

TU svarbiausia, Jurgitak, nepamiršk prigirbet mezginių, mėginukų čiupinimui ar kokių atliekamų siūlų, kurių norėtum atsikratyt :).

Aš dar nesugalvojus, ką pasiimt. Gal silkutės. Apie kokias salotas dar galvoju. Ir ką saldaus. Ai, alyvuogių.  Jeigu Kerpena savo duonytės atsiveš, tai aš tada nekepsiu.

Atsakyti

Dar neradau laiko pagalvoti apie maistą, ką vežtis. Labai jau intensyvi savaitė.

Orkaitė lyg ir yra, bet negarantuoju.

Atsakyti

Dar neradau laiko pagalvoti apie maistą, ką vežtis. Labai jau intensyvi savaitė.

Orkaitė lyg ir yra, bet negarantuoju.

Atsakyti

Dar neradau laiko pagalvoti apie maistą, ką vežtis. Labai jau intensyvi savaitė. Orkaitė lyg ir yra, bet negarantuoju.

Atsakyti

Dar neradau laiko pagalvoti apie maistą, ką vežtis. Labai jau intensyvi savaitė. Orkaitė lyg ir yra, bet negarantuoju.

Atsakyti

Nu ir pavariau :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Liniuka, intensyviai 🤣

Aš irgi nepamenu dėl orkaitės. Aišku, galima būtų paklaust, paskambinus. Spinteles ir kriauklę pamenu. Ir židinį, kuris ožiavosi arba mes nemokėjom dusitart. 

Atsakyti

Paguglinau. Orkaitės nėra. Mikrobangė ir kaitlentė yra.

Aš prie vyno mėgstu apkeptą Camamberą. Gal su dukra pavyks susitarti ir leis stalo grilių pasiimti, tada nereiks orkaitės.

Atsakyti

Nėra, kiek matau iš mūsų nuotraukų 2018 m. Spintelės už merginų :) 

Atsakyti

O tiesiog kamemberas? Ne lygis :D 

Atsakyti
Sveikos. Aš jau jums liūdnai pavydžiu. Taip apsidžiaugiau, kad išeiginės išpuola per pirtį, vėl susiruošiau Niumai laiškus rašyt, laisvos sėdynės klausti... Ir visai ne į planą abu mažiau serga, o vakar ir vyras nugara pasitempė, net su leidžiamais vaistais iš lovos vos išsiridena, tikrai ne jam pasirūpint vaikais. Na nelemta man pirty pasirodyt....
Atsakyti