Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ramintas :4u:. Gal pagerės dar visiems iki šeštadienio, bent jau vyrui. Jeigu labai nori...

Aš vakar savo mėlyno tvidinio rankoves atardžiau (oi, kaip sunku buvo atkrapštyt gerai sukištus galiukus)  ir numezgiau ilgesnes. O ten toks special užbaigimas, su trumpintom eilėm. Džiaugiuosi. Kacumota - ar įveikei tas rankoves?

Mano trūkstami siūlai jau Vilniuje, kaip būtų gerai gauti šiandien, tai užbaigčiau dukrai megztinį ir išmaudyčiau. Galėčiau atsivežt parodyt. Jei ryt, tai jau nespėtų išdžiūt.

Atsakyti

O tiesiog kamemberas? Ne lygis :D

Man tai  geras lygis :)

Atsakyti
Vakar Gytis pradėjo vakare kosėt, o jų auklėtoja serga (kažkuo, neinformuoja). Bet nei naktį, nei ryte nekosėjo. Tikiuosi, niekas mano planų nepakeis..... Nes nu... verkčiau.

Merginos, daromės greituosiu dėl savo ramybės prieš pirtį?
O iš viso, yra dar nesirgusių? Aš (arba neužfiksavau), qqtė, o dar kas?

Nusileidau šiandien kraują, - gydytoja prirašė kalną tyrimų. Ryt jau žinosiu atsakymus, o ryt pas LOR Dar eisiu. Tai noriu jau kraujo atsakymus turėt. Pavasarį daug pasidariau mokamų, turėsiu su kuo palyginti.
Atsakyti

Qqtė užtat šviežiai paskiepyta :D 

Kažkaip po savo greitųjų aš jais visiškai nepasitikiu.

Vis dar nesu nusprendusi, ką darau :B 

Apie postkovidus man dabar aktualu. Nu nes toks vaizdas, kad visos sistemos išsiderino. Oda patapo kaip popierius, sausutėlė, plona kažkokia, ner prisiliest skausminga. Na, kad stabdis esu, tai nieko naujo, ta ir anksčiau buvo stebima :D  dingo MM :sad: net nežinau, ką galvot,  :nestuke  tikimybė nulinė, gal jau klimaksas :hmm:  nors iki tol buvo labai stabilu. O dar vakar manikiūristė ( jaunesnė už mane gerokai) sakė, buvo tas pats, teko dirbtinai iššaukti, ir jos draugei taip.pat. Sakė skydliaukė parėjo irgi, būtent persirgus...

Tai va, Niuma, labai man įdomu, kokie tavo rodikliai, ar tik nebūsi ir tu persirgus.

Pati planuoju irgi kažką pasitirt, bent jau pas ginę reiktų staigiai

Mezgim ffronte kankinuosi su atnara, visai nesuprantu, ką darau :D  nes atnara ilga, o virbalai trumpi, dar ten sugalvojau apdailint...

Atsakyti

Laba,

Aš pasidarysiu greitąjį testą iš maximos. Ne problema. Esu pasiskiepijusi. Antikūnus jau rašiau anksčiau.

Kerpenos megztukas mane su ža vė jo, ir vėl aš pasikartosiu, Kerpena, tu turi autentišką savo mezgimo braižą  :) Eina atpažinti tavo mezginius iš spalvų pasirinkimo ir pačio stiliaus, tokio niekam nebandančio įtikt  :) 

O kada mes renkamės? Aš noriu važiuoti šviesoje. Pasidarysiu tinginio, mėsos salotas padarysiu, kurios ir skanios, ir sočios. Galvoju kibinukų nusipirkt šviežių ir įsidėt bulijono. Gal dar kokios užtepėlės susimaišysiu. Valgyt tai man mažiausiai reikia  :D Vanduo, arbata, kava ir gal vynas koks  :ax: Tai patalų imt nereikia - teisingai? Ką dar pasiimt? Su pirtim nežinau, ar pavyks, gal neužpuls raudonoji armija, nors aš ir šiaip ne didelė mėgėja.

Qqute, paskaičiau tavo berniuko meliodramas, tai mano A pasakojimą grįžęs iš mokyklos pradeda nuo blogų dalykų... Eina pas psichologę, nes mergaitės mat jį erzina, nors irgi siekia draugystės berniuko, kuris nekreipia į jį dėmesio ir aš labai džiaugiuosi dėl to, kad jie nedraugauja. Jaučiu, kad vaikui trūksta dėmesio. Bet kai jis grįžta namo, tai lenda prie kompo arba žaidžia telefonu, o jei aš jį kviečiu ateit bendraut, tai moja ranka arba greitai nusimuilina. Aš esu Eglė, aš nekenčiu telefonų  :laugh:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Kerpena, ir aš raugo norėčiau  :ax:​ Gal atgaivinsiu duonos kepimo tradiciją.

Atsakyti

Katuk, sirgau balandį, o gegužę ir taip buvo be proto daug darbo, kaip visada, nespėjau net susivokti, bet birželį suvokiau, kad mm nebuvo gegužę. Nurašiau ant klimakso. Nors irgi viskas labai reguliaru buvo. Bet čia visai neseniai paskaičiau, kad ir po skepo, ir po sirgimo daliai moterų pagenda mm režimas. Tai mane nuramino. Ginė tai nekreipė dėmesio, tarsi neišgrdo, kai toks amžius  (mano), tai nežinau, ko tu ten lėksi. Niekas garsiai apie tuos moterų dalykus nekalba. Ciklas lieka pakitęs ir toliau, bet daugiau mažiau reguliarus. Kitko nepamenu jau - pagrindinis liekamasis reiškinys - suprastėjus atmintis išlieka :(.  Endokrinologė sakė, kad yra ne vieną atvejį turėjus, kai skydliaukė pašėlsta nuo skiepo. Gal ir sirgimas gali turėti įtakos. Teko koreguoti dozę po sirgimo. Prieš tai jau ilgą laiką buvo stabilumas. 

Planuok atvažiuoti  :4u: , pati žinai, kad nagus graušiesi neatvažiavus :).

Atsakyti

Na, pas ginę ir šiaip seniai buvau, o ir tyrimas pagal programą "kaba" nuo pavasario. Tai būtų proga.

O ir būtų tada rimta priežastis atvažiuot :topsecret: vyrui užliūliuot, taip sakant. Dar kokį svarbų reikalą reiktų susigalvot 

Egloshkei maisto nereik, bet patiekalų kiek prisigalvojo :D​ 

Atsakyti

Restar,oi ne.

Mezgimas kaip šventė,o kasdien gi nešventi.Va vakar jau beveik miegodama iveikiau 10 eilučių.Tai jau neblogai 

Tai užtai ir nėra ką mergaitei rengtis

Atsakyti

O, tai tada labai SVARI priežastis atvaryt, Katuk. Būtina pas ginę :).

Egloshke, kiek tavo vyrukui? Manau, kad mamos dėmesys negali pakeisti to kito dėmesio poreikio paaugliukui. Bet, žnok, labai gerai, kad jis tau pasakoja, kas jam blogai. Išklausymas - tai labai daug, ką gali padaryti. Kai maniškis dičkis nieko nepasakojo (ir nepasakoja), tai prisigyvenama iki depresijų.

Susitariam, KADA RENKAMĖS. Gal orientuojamės į 14 val? Tarp 14 ir 15? Ir kur, kas su manim važiuoja. Bet čia galim privačiai visos susirašyt. 

Ką dar pasiimti be maisto/gėrimų:

-maudymukai

-kepurė pirčiai

-šliopkės/kroksai

-kas prisimena, ar ten yra rankšluosčiai, ar savo vežamės?

-mezginiai/siūlai/mėginukai

-pinigų, jeigu atidavinėsim grynais ir Aukštadvario turgeliui :D

-asmens higienos priemonės :)

Atsakyti
Katuk, nieko išskyrus atminties suprastėjimą, man nepasireiškė.

Restar, abejoju, kad per dvi dienas vyras pavirs į žmogų, jau trečia diena su vaistais leidžiamais, nei pro kur. Net neįsivaizduoju kaip iki gydytojos nulėks.
Atsakyti

Sveikos

Testą darytis galiu, nors pirmadienį gavau sustiprinančią dozę.

Persirgus bent jau simptomine forma nesu.

Maisto dar nesugalvojau, ką nors sugalvosiu.

Apie mmm tai viena draugė sakė jai po skiepo irgi dingo. Nu o man atvirkščiai  :D 

Galvojau kad armija atvažiuos savaitgalį, pagal mano skaičiavimus. Bet sekančią dieną po skiepo pasirodė. Keliom dienom anksčiau, kas yr gerai. Nors man kai kurie ciklai ir be skiepo patrumpėję kartais būna, tai gal skiepas ir ne prie ko.

Megztinio liko viena rankovė. Jei šiandien baigsiu bus kuo apsirengt. Jei ne...nu nuoga neatvažiuosiu :) bet naują mezginį labai norėčiau pradėt

Atsakyti