Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Atmintis mano ir be kovido ne fontanai :D 

Nors jei taip stebėt smarkiai, tai kažkaip kitaip, toks visiškai tuščias lapas būna. Net negaliu pasakyt, ar galvojau išvis apie tai. Bet geriausiai, kad visai tas nejaudina. "Ai, pamiršau, gerai, užsirašysiu".  Kai anksčiau pergyvendavau, analizuodavau, kodėl pamiršau, kaip pamiršau, kaip čia taip gavosi. Toks vaizdas, kad rimtai kažkokie neuronai nunyko :D  pas mane kovidukas plaučius aplenkė, bet užtat įsikrapštė galvon ir uodegon :D veidą vis dar skaudena....uoslė gal po truputį grįžta, kai kurie kvapai yra. Bet juokiuosi vyrui, kad būtent visokių šlykščių kvapų tai nė pro kur. Nei prakaito, nei tuliko, anei šiukšlinės. Aną dieną radau šaldytuvo stalčiuj papuvusių daržovių. Kvapas nulinis. Visai.

Atsakyti

Nu yra tame privalumų, kad blogų kvapų nejauti, Katuk  :D Tik dėl savo kvapų turbūt labiausiai nervinčiausi.

Mano atmintis irgi ne fontanai, gal ir skiepas kažkiek paardo ją?.. Nors aš apskritai ne iš tų žmonių, kurie labai gerai atsimena ir labai gerai žino, kad gerai ir tiksliai atsimena. Visada labiau prie abejojančių būnu  :D 

Atsakyti

Įdomumo dėlei peržiūrėjau savo mezginius, ką vežčiausi. Gavosi tokia tiksli metinė ataskaita-12 rūbelių :D ai, nu vienas ant virbalų, vienas laukia išardymo, neįskaičiuotos visokios kojinės, šalikai ir dukros kašmyrai :rolleyes: deja, mano didžiojo kruopštdarbio gyvai nepamatytumėt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katuk, mano mm po sirgimo irgi buvo sutrikę (35/27/25), bet vėl viskas grįžo į savo vėžes kas 30.

Atsakyti

Katukai, gal ir persirgau prieš vyrą.  Antikūnius gruodį darysiu. Vis tiek turi būti 4-6 savaitės praėję.

Aga, vyno irgi planuoju pasiimt. 

Mezginių kažkiek.

Rankšluostį lyg vežiausi savo. 

Mano dičkis apie viską tyli. Vidurinis apie viską kalba/skundžiasi ir jam amžinai kažkas nutinka. 

Suprantu labiau dičkį. 

Mažius šiaip šustras :D Taip pat stipriai džiaugiasi, taip pat stipriai liūdi dėl kažkokių dienos įvykių. 

Atsakyti

mano vaikis pasakojasi

anksčiau vyrui daugiau pasipasakodavo, dabar man jau sakosi...aš džiaugiuosi kad pasakojasi aišku

tai klausykit ko mes ten primegsim su tiek vyno :D

o neatsimenat kamščiatraukis yr?

Atsakyti

Mano ciklas irgi sutriko po koronos. Tuo laiku, kai jau turėjo būti, buvo tik nežymus - pora dienų pabūna, vėl dingsta vėl atsiranda. Galvojau, kad klimaksas, nes jau ir amžius toks. Bet po 12 dienų normaliai atvažiavo.

Pavasarį  iš sesers girdėjau kažką apie ypač gausias mmm po koronos. Detalių neklausinėjau, nes per mamą tos žinios atėjo.

Tai kaip suprantu daug kam būna.

Atminties sutrikimais mano jauna, trisdešimtmetė kolegė skundėsi.  Apie save sunku pasakyt, kaip ir katukui, nes ir taip  visko būna, bet kad pamiršau su online susitikimus dėl darbo, tai faktas.

Va nenoras gyvent, tai labai pūmėjęs.

Raugo sąrašą darausi, tikiuosi čia atmintis nepaves. :) Jei dar kam reikia sakykit iki rytojaus, nes rytoj jau kepsiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 lapkričio 2021 - 14:12

Oj, koks juokas mano virtuvėj

Gamnu čia tokią sriubą. Reik pankolio, ai galvoju apseisiu ir be jo. Bet lyg pamenu, kad turėjau sėklų, nu prieskonių. Randu kažką panašaus, uostau uostau, nesuprantu, jis ar ne jis. Net pakramtau, nu nesuprantu. Ir tada prisimenu..... jog nei uoslės nei skonio neturiu :lol:​ 

Atsakyti

Dėl atminties kolegė irgi skundžiasi. 

Atsakyti

Kerpena, pas tave ruginis ar kvietinis raugas?

Atsakyti

Katuko juokelis  :lol:​ . 

Atsakyti

Mano receptas pusiau ruginių, pusiau kvietinių miltų.  Aš kartais dedu kiek daugiau ruginių. Nors kolegė sakė bandė vien iš ruginių, tai kažkas ten nesigavo.

Atsakyti