Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, Smagus buvo savaitgalis. Pilnas moteriško jaukumo, su pajuokavimais ir padejavimais, ir tylos pauzėmis, kai girdėti tik virbalų skimbčiojimas. Kitą kartą gal ryšiuosi ir pirtį išmėginti. O katinukas labai mielai dalino ir priėmė dėmesį, ir net tik :D Vakar buvau pasišovusi kopijuoti Restar ir pradėti oversize megztuką. Pažiūrėjau siūlus, kuriuos buvau numačiusi, truputį per ploni ir truputį per mažai. Tai tą mintį kol kas atidėjau į šoną. Tada galvoju, reikia Kerpenos trumpintas eiles pabandyti, bet vakar jau sunkiai besigalvojo, tai taip ir likau nieko nepešusi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 22 lapkričio 2021 - 08:59

Sveikos, vakar kilo spaudimas man dėl neapsisprendimo, ką pradėti konkrečiai. O kai jau apsisrprendžau, reikėjo čia ir dabar pradėt, negalėjau gaišt, o smegenų aktyvumas buvo menkas, tik agesyvumas didelis, net savo nekaltą vyrą apstaugiau :). Nulėkiau pas jį su skaičiais - jeigu megztinio gauge 24 akys, o mano 22, tai ką iš ko padalint, kad gaučiau, kiek man akių užsimest, nes nenoriu galvot :D. Tas bandė aiškintis, ką aš noriu padaryt, o aš ėmiau rėkaut, kad noriu megztinį nusimegzt ir nenoriu diskutuot su juo apie mezgimq, o noriu tik skaičiaus  :lol: . Tikrai žinau, kad pati neteisi, bet tikrai norėjau tik tikslaus atsakymo į klausimą ir nieko daugiau :). Kai pasakė ką iš ko padaugint ir ką padalint, tada jau nusiraminau. Pradėjau. Tada dvyniai linksminosi šalia teliko, o aš niekaip susikaupt elementariam raštui negalėjau. Vis mezgiau, tai pirmyn, tai atgal, nes kažkas kažkur ne ten sumegzta, ne ten pridėta, lieka neteisingas skaičius akių, atėjus iki eilės galo... Paskui išvis supratau, kad miegodama mezgu, tai ryžausi padėti. Nuėjau po 12... O dabar ryte matau, kad padėtas mezginys su nebaigtom keliom akim iki eilės galo (mezgimas ne apvalus) ir sunku prisiminti, kas čia per geniali mintis ištiko. Ko gero, kad matyčiau, kad vėl akys nesueina ir vėl tą eilę atgal varyt...

Dukros megztinis išdžiūvo, akys palygėjo, labai man jis patinka ir spalva pažiūrėt labai mano akiim graži. Bet pasižiūrėjau foto, tai baisia nuliūdau, nes savo mintyse aš vis dar 25 metų, o vaizdelis baisiau už baisų ir ta spalva prie veido labai ne kažką, ech... Tai lūdna pasidarė, kad jau joks svajonių mezginys nepadarys manęs jaunos ir gražios. Beje, nesijaučiau graži ir būdama  25, bet dabar tai atrodo, kad  buvau tikra durnė ir mielai sugrįžčiau atgal :D.

Atsakyti

Restar, kažkoks visai linksmas tavo postas, nors ir ne apie linksmus dalykus :D 

Ka gi nenorėtų būti jaunas ir gražus...

Man tai tose su megztuku fotkėse visai neatrodai kažkokia kitokia nei visad. Neaiškinsiu, jog jauna :D  nu ne. Bet kad jau te  baisi kažkokia, tai irgi ne.  Toj kur lauke su katiniuku išvis labai miela.

O megztukas, jei rimtai, tai toks labai kasdieniškas, ir spalva ir forma. Jei norisi kažkokio kito efekto , reikia kažką paryškinti. Va čia tai faktas, kad su amžium prarandam ryškumą :D  tai ar lūpytes, ar akytes, galų gale antakius nusipiešt :D plaukus pasiryškint.. skrybėlę užsidėt :D  galų gale pozą išlaužt, galvytę kilstelt, kojytę mestelt....

kalba ta, kuri visą rytą nesugeba užpakalio pakelt ir eit darbus dirbt :B​ 

Atsakyti

laaabs

aš vakar grįžau ir mezgiau mezgiau mezgiau kai paturbinta

atskyriau rankoves suknelei tik nesu tikra gal nežtenka dar rankovėm pločio ir reglano linijai ilgio

būčiau namie paardyčiau kad jau toks noras kilo :)

Restar nu...jo teisingai katukas sako,kas gi nenorėtų

mane nuotraukos irgi kitokią nei veidrodis rodo, nu bet ką....taikaisi, pasiryškini kažką

Beje pasižiūrėjus į katuko jakus kilo noras šokoladinės kišenėtos :)

spėkit ar šokoladiniai siūlai ne deficitas :)

Atsakyti

Katuk, rašiau ir kikenau, prisiminus savo vakarykščius išpuolius. Nu kaip ta nuotaika gali būti bloga po pirties :). Su vyru pasikalbėjau nepakeltu tonu, jis net nepamena, ko aš ten putojausi vakar. Na, matyt, esam radę kiekvienas savo išgyvenimo formulę - vienam reika pasiputot, kitam biškį negirdėt, ir abiem gerai :). O kad aš jums ne kitokia, nei visada, tai neguodžia :). Nes įsivaizduoji save kažkaip geriau, o kai pažiūri iš šalies - dėve, dėve... Bet vakar taigi neturėjau šukų ir neišsimiegojus buvau konkrečiai. Ir į kirpyklą laikas, ir į antakių dažyklą, o nesigražinau fotosesijai, nes norėjau tik megztuko foto, o ir Niuma man žadėtos gražinimosi pamokos nevedė, nes tingėjo, o ir aš noriu tik mokėt, o ne mokytis  :lol: . Žodžiu, saulutė šviečia, neišeina ilgai dramatizuotis, net suvokus savo nejaunėjimą :).

Ingrigai ilgiausių metų ilgiausių! Ir laiko mezgimui, ir sveikatos, ir noro su sekta susitikti :).

Atsakyti

Visos strėlės fotografams, jei fotkėse  atrdot nekaip :D 

Atsakyti

Ingriga, nežinau ar beužeina čia, bet linkėjimai :ploja2:  ir sveikijimai :happybday:  mes tave prisimenam! Nesvarbu, ar mezgi ar ne

Atsakyti
Ingriga, ilgiausių metų ilgiausiųųų. 4u.gif
Pasipasakok, kuo gyveni, ką mezgi?

Ir fotografams, ir apšvietimui biggrin.gif Prisiimu kaltes biggrin.gif
Restar, neaišku, kuri labiau tingėjom iš mudviejų vakar.

Mano šiandienos 6mečiui jubilijatui vakar 38,6 temperatūra vakare, bet mama jau neskambino ir nenervino manęs. Penktadienį vakare pas anytą - 38 buvo. Šiandien nekarštas. Vakar lyg ausį skaudėjo. Blogiausiu atveju, kažkurią dieną važiuosiu parsivežt ir pas gydytoją vesiu. Gali būt, kad nuo slogos į ausį metasi.

Papildyta:
O aš kiek šiandien velnių iš kineziterapeutės atsiėmiau, kad nesportuoju ax.gif Sakė, visai raumenų nėra, dėl to jie persitempę, kai jėgos trūksta ir viską skauda. Žodž, pasiuntė mane.... kasdien mankštintis. Bet elementariai rankas per šonus tiesiai taisyklingai pakelt nesugebu, nekeldama krūtinės ir pečių (kaip drugelį plasnojant).
Atsakyti

Ingriga sveikinimai  :birthday2:​ 

Atsakyti

Gal ma iš tų jakų kažką tokio :hmm:

Priedas  Screenshot_20211122-135336_Pinterest.jpg   702,75KB   0 Parsiųsta kartų

Arba tokio

Priedas  Screenshot_20211122-135846_Pinterest.jpg   423,58KB   0 Parsiųsta kartų

Ar va tokio ir tokio :D

Priedas  Screenshot_20211122-135920_Pinterest.jpg   608,57KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20211122-140015_Pinterest.jpg   669,33KB   0 Parsiųsta kartų

Ieškau iššūkių :D  nors kol eilė jam ateis, tai reiks.laukt kitos žiemos...

Atsakyti

katuk antras ir trečias :wub:

o aš buvau mados garaže :)

10 % nuolaida šiandien gimtadienio proga :)

Atsakyti

Nu vat  man irgi tie du arčiausiai

Ką pirkai?

Atsakyti