rudo merino su kašmyru
tiesa tas rudumas ne visai toks negu norėjau, bet kitaip grėsė babina kašmyro iš woolyy..nu tai pataupiau
Yra prie kai kurių bibliotekų jau, neseniai atsidarė: https://www.vcb.lt/knygomatai/. Užsisakiau internetu ir greit nulėkiau pasiimti. Būčiau negalėjus dieną, būčiau nulėkus naktį be kamščių .
Nėra blogo oro, tik bloga apranga
Pas mus vėsu, bet ramu, tai taip smagiaj pasivaikščiojau. Apsiginklavusi prištinėm, šiltom kojinėm ir kaklašildžiu iki ausų (nepatiko kepurės vaizdas )
Laukiu, gal dar kas pasisakys mano mezgimo planų klausimu bet šiaip jau svajoju apie antrą
tik reiks daug paruošiamųjų darbų. Modelis kaip ir aiškus, bet vat piešinuką tai teks piešt.
Man tai tobulai tinka 3 bibliotekos. Kai turiu laiko, tai net pėsčia pasivaikščioti galiu. Gaila, kad Užupio bibliotekos neliko, į tą išvis būdavo smagu eiti, kol dičkis mažas buvo. O naujuose rajonuose bibliotekos ir neatsiranda . Naujausia Pilaitėje, kiek žinau.
Katuk, man antras gražiausias.
Šiandien mane policija iš ryto išgąsdino. Skambina, sako:
- Ieškom jūsų brolio.
Pirma mintis - kas nutiko? Vakar kalbėjom, viskas buvo gerai. Gyvena jis vienas.
Pasirodo troleibuse pametė piniginę, žmonės rado, perdavė vairuotojui, kuris paskambino policijai. Policija per giminystės ryšį surado. Brolis sakė, kad net su visais pinigais atidavė. Galima tikėti žmonių sąžiningumu.
Mano mažius įsijungė šildymą. Ir taip stiprokai- 38,6 nuo vakar. Parsivežiau iš mamos, nors planavo palaikyt šią savaitę. Greičiausiai ausies uždegimas, bet gyd liepė pgr daryt. Arba į klinikas vežt, nes karščiuojančių poliklinikos nepriima apžiūrai be neigiamų pgr.
Na bet padarėm vaikui šventę namie. Pūtė 6tą žvakę, valgėm tortą, gavo dovanų. Dar vaistų ir tuoj eis miegot. O aš gal ir kokią eilę pamegsiu. Nusimato bent pora dienų darbo iš namų. Paskui (jei neigiamas) vėl į ofisą. Paliksiu vyrus bendraut.