Nu kažką biškį įsivaizduoju...
Šiaip geras momentas, reik prisimint
Labas rytas,
Ingridukui sveikinimai
Ir toliau skleisk savo moterišką grožį ir šilumą
Katuk, bandau nusimegzti oversize megztuką, nuleistais pečiais ir platesniu kaklu. Kerpenos megztuką matavausi, man labai patogus buvo, bet ten apykaklė arčiau kaklo, mano planuose ji platesnė, bet ne gili. Nu minčių turiu (ačiū pasidalinusioms), nesupratau pirtyje kam 10 akių daugiau reikėjo priekiui, dabar paaiškėjo Pasiieškosiu tų trumpintų akių video ir bandysiu meistraut.
Kažkodėl galvoju, kad būtent laiveliui tas Kerpenos metodas labai gerai būtų. Nu nes pats kaklas yra 3D tai va tiems šonams kaklo. Kad mezginio gautųs toks a la kvadratas žiūrint iš viršaus. O jei pailginant eilę, tai jau trapecija
Egloshke, aš labiau mėgstu vokiškajį būdą trumpintų eilių apsisukimo, nei su siūlo apsukimais kadangi aš laisvai mezgu, taip mažesnė skylė gaunas apsisukimo vietoj
Ingriduska, su gimtadieniu!.
Rytas pasitiko baltuma už lango.
O aš praktiškai pramiegojau. Buvau nubudus kiek per anksti. O po to nesupratau - negirdėjau žadintuvo, ar išjungiau ir neprisimenu. Bet nubudau be 13 minučių aštuntą. Patikrinau - žadintuvas įprastai nustatytas ir įjungtas.
Ingriduškai, mūsų linksmuolei, šnekorėlei, svajoklei, žavuolei, šeimininkėlei, dūšelei VALIO, VALIO, VALIO! Linkiu, kad tavo kelyje būtų kuo didesnis procentas fainų, nuoširdžių, geranoriškų ir palaikančių žmonių, o visi kiti praeitų pro šalį. Kad būtum sveika, kad patirtum kuo mažiau streso ir kad išsipildytų tavo didžioji svajonė! (Na, ir kad susiorganizuotume mezgėjų meet'ą LV Nidoje, kad ir su palapinėmis kada .
Šiandien buvau grįžusi į normalumą - gyvą renginį turėjom. Dėl to ir nuotaika pakili. Ir dar yra tam priežasčių. Ir apie mezgimą svajoju .
Labas
Vakar įsisukau tvarkos daryt, taip ir nepamezgiau, o planavau vieną rankovę baigt
Šiandien irgi dar ūpas tvarkymui neprapuolęs, reiktų spintą persižiūrėt ta proga.
Klausimas ar niekas neturit elektrinio oro valytuvo?Vis pasidairau, sakau, gal dulkių mažiau būtų, nes košmaras kažkoks.Aišku mezgimas prie to irgi nemažai prisideda...