Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu kažką biškį įsivaizduoju...

Šiaip geras momentas, reik prisimint :umn:​ 

Atsakyti

Uj man kaip ir užtenka po 1 akį paapsisukinėt gal stačiai nesigauna bet užsiapvalina pakankamai. Su tais sumezginęjimais sudėtinhai atfodo

Atsakyti

Labas rytas,

Ingridukui sveikinimai :4u:  :4u:  :4u: Ir toliau skleisk savo moterišką grožį ir šilumą  :)

Katuk, bandau nusimegzti oversize megztuką, nuleistais pečiais ir platesniu kaklu. Kerpenos megztuką matavausi, man labai patogus buvo, bet ten apykaklė arčiau kaklo, mano planuose ji platesnė, bet ne gili. Nu minčių turiu (ačiū pasidalinusioms), nesupratau pirtyje kam 10 akių daugiau reikėjo priekiui, dabar paaiškėjo  :)  Pasiieškosiu tų trumpintų akių video ir bandysiu meistraut.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 23 lapkričio 2021 - 09:01

Kažkodėl galvoju, kad būtent laiveliui tas Kerpenos metodas labai gerai būtų. Nu nes pats  kaklas yra 3D :D  tai va tiems šonams kaklo. Kad mezginio gautųs toks a la kvadratas žiūrint iš viršaus. O jei pailginant eilę, tai jau trapecija :D 

Egloshke, aš labiau mėgstu vokiškajį būdą trumpintų eilių apsisukimo, nei su siūlo apsukimais :ax:  kadangi aš laisvai mezgu, taip mažesnė skylė gaunas apsisukimo vietoj

Atsakyti

Ai nu, kažkurią LT dalį reiktų su pirmu sniegu sveikint :D 

dukra foto iš Vilniaus rajono atsiuntė. Balta balta kur dairais...

Ir dar Ingriduskai šiandien  siunčiam diiiiideliausius meškius :dovana:  kurie apkabina į savo minkštą glėbį ir myluoja myluoja :D  su pusjibiliejum :happybday:​ 

Atsakyti

Ingriduška, žydėk, švytėk, džiakis gyvenimu, - taip ir toliau 🥳

Katukai, daug kur balta bslta kur dairais. Naktį -6 buvo. 

Atsakyti

labas

Ingriduška su Tavo dienele, kad liūdesys išsisklaidytų, turi viską ko reikia laimei-mėgaukis :birthday2:

Atsakyti

Ingriduska, su gimtadieniu!. :birthday2: :dovana:

Rytas pasitiko baltuma už lango.

O aš  praktiškai pramiegojau. Buvau nubudus kiek per anksti. O po to nesupratau - negirdėjau žadintuvo, ar išjungiau ir neprisimenu. Bet nubudau  be 13 minučių aštuntą. Patikrinau  - žadintuvas įprastai nustatytas ir įjungtas.

Atsakyti

Ingriduškai, mūsų linksmuolei, šnekorėlei, svajoklei, žavuolei, šeimininkėlei, dūšelei VALIO, VALIO, VALIO! Linkiu, kad tavo kelyje būtų kuo didesnis procentas fainų, nuoširdžių, geranoriškų ir palaikančių žmonių, o visi kiti praeitų pro šalį. Kad būtum sveika, kad patirtum kuo mažiau streso ir kad išsipildytų tavo didžioji svajonė! (Na, ir kad susiorganizuotume mezgėjų meet'ą LV Nidoje, kad ir su palapinėmis kada :).

Šiandien buvau grįžusi į normalumą - gyvą renginį turėjom. Dėl to ir nuotaika pakili. Ir dar yra tam priežasčių. Ir apie mezgimą svajoju :).

Atsakyti

Sveikos,

Šiandiwn su nuotaika kur kas geriau

Ačiū mano dūśelės už sveikinimus.

Visas jus apkabinu

Ir taip norėčiau susidaužt taurėmis šampės, kad uchhhh

Atsakyti

Tipo, nori taures padaužyt? :D 

Nusipirkau dqr siūlų :B  nu visai paprastų, vilnos, žalios ir raudonos, kojines kalėdines megsiu :D  jei spėsiu :D​ 

Atsakyti

Labas

Vakar įsisukau tvarkos daryt, taip ir nepamezgiau, o planavau vieną rankovę baigt

Šiandien irgi dar ūpas tvarkymui neprapuolęs, reiktų spintą persižiūrėt ta proga.

Klausimas ar niekas neturit elektrinio oro valytuvo?Vis pasidairau, sakau, gal dulkių mažiau būtų, nes košmaras kažkoks.Aišku mezgimas prie to irgi nemažai prisideda...

Atsakyti