Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, kaip baigsi, pasiųsk man tą tvarkymosi ūpą :ax: Koks reikalingas būtų, o pamiršta apsilankyt.

Labas rytas.

Atsakyti

Kerpena mielai pasidalinčiau, nu dar truputį tik..nes pamegst irgi norisi :D

Atsakyti

Labas rytas,

man iš ryto tvarkymosi bangelė buvo :). Dar nespėjus paskutiniam vaikui išeiti į mokyklą puoliau siurbti, grindų paplauti, iš vaikų kambario kampų surinkau nešvarias kojines ir rūbų radau (šiaip patys atneša iki skalbinių krepšio, bet rinkau skalbyklę, liko vietos, tai apžiūrėjau pakampes dar :) ), viena skalbyklė jau baigė ciklą. Ir velniava - visos baltos kojinės tapo mėlynos kažkodėl, negi kokia rašalo kapsulė atsidūrė skalbyklėj, nes iki šiol niekas nedažė, naujų rūbų neatsirado. Gal yra koks būdas bent kiek atbalint jas?

Atsakyti

Neturim baltų kojinių. Nepatarsiu. Šiaip, sako muilas su tulžim dėmes gerai išima. Užmerk pusdieniui pritarkavus jo gausiai.

Turiu savo tik pilkų šiek tiek. 

Užvakar kineziterapeutė davė velnių, kad nesportuoju. Šiandien bandė sumotyvuot, kaip aš gerai jaučiuosi (turiu jaustis) po mankštos. Žodžiu, bet kokiu atveju reikia judėt, nes sunku taisyklingai rankų pratimus daryt nekeliant pečių. 

Prasimezgiau vakar mėginuką iš Liniukos pilkos babinos +savo pilko siūlo. Patinka. 

Atsakyti

Labas rytas,

Dulkių ir pas mane daug. Kai buvo katinas, buvo dar daugiau. Aš rytą pradedu klodama savo vaikų lovas. Anksčiau principingai nenusileisdavau, o dabar noriu laikyt duris atidarytas, kad šviesos namie daugiau būtų. Bet negaliu pakęsti neklotų lovų  :B Tai dar ir aptvarkau, apžiūriu kas ir kaip..

Kojines pabalint su kokiu balikliu siūlyčiau. Aš turiu kažkokį Amway su soda, bet ir maximoje galima kažką rasti balinančio, tas pats Ace. Mano Adomas labai mėgėjas tas kapsules visur palikinėti, tai aš irgi tik pamatau, kur nukritusią ir jau man fantazija įsijungia, kas būtų, jeigu būtų  :) 

Sportas yra gerai. Po savaitgalinio pamezgimo ant kietos kėdutės, labai jaučiu savo nugarytę. Užsiėmimus lankau 2x savaitėje ir stengiuosi nepraleisti. Tik, kad mano tie užsiėmimai pensininkų lygio ir už nemažą palyginti kainą. Vakar pasakojau vyrui, kaip per mankštą man pulsas max iki 120 sukyla. Tai jis sako, kad jo toks - vaikštant normaliu tempu.  :D Reikėtų kažką intensyviau/rimčiau pasieškoti. Bet šiti užsiėmimai man patinka, nes šalia namų.

Nieko nemezgiau, galvoju prisėsti ir pasibandyti savaitgalį. Gal apskritai išvengsiu tų trumpintų eilių  :unsure: Megsiu 4,5 virbalais, tai jei ką, biškį pamegsiu atgal. Vokiškas trumpintas eiles peržiūrėjau, nieko sudėtingo. Ačiū, Katuk. Belieka tik paploti iš susižavėjimo, kaip žmonės mato ir 3D, ir iš viršaus, ir iš apačios  :D Neduota man tai  :D 

Atsakyti

Visus pratimus kuriuos man rodė, galiu daryt namie (tik valios trūksta). Reikia kilimėlio, vietoj gumų- 40-50 denų senų pėdkelnių, vietoj kamuolio- pagalvėlės. Hantelius turiu. Youtubėj daug pratimų.

Aš visada taip- pradedu daryt, praeina skausmai ir metu. Pati kalta. 

Prie namų yra sporto klubas, kasdien skirtingos grupinės treniruotės. Mokestis už kartus. Galėčiau eit 2 ar 3 ar 4 kart per savaitę. Pagal savo finansus. Reikės prisikaupt. Lengviau susimotyvuočisu sportuot bent pradžioj. 

Atsakyti

Su Katuku susimatėm 🥰 kavagėris įvyko. Lauknešėlis į Vln įduotas.

Emilio pgr neigiamas. Tempos neturi, antibai suveike. 

Tikiuosi siandien pamegzt :) 

Atsakyti

aš užbaigiau vieną rankovę, naują sau užbaigimo būdą adata pamėginau, visai patiko, tik gal galėtų būt tampriau, nu bet užtat nesuplėšysiu apsirengdama

tvardausi, kad neičiau kuopt kokio kampo, nes nugarą dar nuo vakar jaučiu :)

Atsakyti

Labas chebryte, LT dalis pervažiuota, oras buvo man palankus, ačiū jam už tai.

Kava buvo laaabai skani ir net kvepėjo :D  gal ir kompanija čia kalta.

Turiu visokių mezgėjiškų reikalų Vln, gal vilnietės nori irgi kavagėrio? Bet galiu kol kas tik ryt ir poryt, gal dar kitą savaitę antrad, bet nesu tikra.

Dulkės-kažkokia telepatija :D  kaip tik užvakar galvojau temoj klausimą iškelt  kaip su jom kovot, nes užkniso juodai. Išnaikint jų neįmanoma, surinkt irgi, siurblys nepaima, šlapia šluota tik suvelia, o jau visokie neprieinami kampukai tai išvis ežiukų buveinė :D  kažkodėl jaunystėj tokių problemų nepamenu, gal vistik dėl plastiko visame kame, t.y. grindys, baldai, tekstilė vien sintetika. Oro valytuvo pernai norėjau, bet taip ir neįsigijau. Bet norėjau kartu su drėkintuvu dėl statinio krūvio žiemą, viskas įsielektrindavo bute. Jie pagal plotą, tai svarsčiau ar verta vienam kambariukui imt, ar bus naudos. Na, ir dėl vyro alergijos, tai matyt ir dulkėms būtų kažkoks poveikis, neskraidytų ore

Atsakyti

Pas M. klasėj antras teigiamas. Testuoja dabar juos kas antrą dieną, bet į izoliaciją neišvarė. Abu susirgę neskiepyti.

Reikia eiti tą mėlyną nutįsusį taisyti, bet taip nėr ūpo. O ypač visus suslapstytus galiukus ir siūles išoperuot.

Atsakyti

Aš šiandien Niumai demonstravau pernykštį pyniuotą su taip ir nepataisytu kaklu :D  nes irgi bais tingiu. Tai nešioju kaip yr ir apsimetu, kad taip ir reik

Bet užtat dar vakar nuardžiau juodžio atnarą, nes nepatiko ji man :D  o ten buvo ką veikt, kol užbaigimą adata išoperavau

Atsakyti

Su Lace susiderinom ryt 15.30 Akropoly pagert kavos. Jei kas nori, prašom jungtis, konkrečią vietą klausti į mesengerį :D​ 

Atsakyti