Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su Lace susiderinom ryt 15.30 Akropoly pagert kavos. Jei kas nori, prašom jungtis, konkrečią vietą klausti į mesengerį :D​ 

O negalit Šiaurės miestely susiderint :ax: būsiu ten nuo 16 iki 18 val.

Atsakyti

Gražus tas pyniuotis :) o, kaip ir sakiau, dabar madingi visokio stiliaus megztukai. Ir kaklai. Nebent dėl savęs norisi daugiau patogumo. 

Atsakyti

Nite, pagailėk manęęęęs :D  aš ryt nuo ryto iki to laiko jau 4 pasimatymus suplanavau. Nusibendraut taip galima, ypač po ilgos tylos

Atsakyti

Nite, pagailėk manęęęęs :D  aš ryt nuo ryto iki to laiko jau 4 pasimatymus suplanavau. Nusibendraut taip galima, ypač po ilgos tylos

Ne tai ne - viena gersiu kavą  :P ir nekalbėsiu su niekuo  :B​ 

Atsakyti

Nite, pasisiūlyčiau su tavim ką nors pagert arba bent pašnekėt, bet kad tuo metu kirpykloj būsiu... O iki jos pabandysiu su Katuku tarp jos ir mano kirpyklos spėt sulakstyt :).

Šiandien prisidirbau su tom kojinėm kaip paskutinė idiotė. Prisipirkau priemonių balinimau, kad mažai nepasirodytų. Mirkiau,. Tada nsuprendžiau pavirt. Ir palikau... O tada puodas bėgo, užliejo viryklę ir bėgo toliau - užliejo  orkaitę, dar ir ant grindų pribėgo...  Įdomu, ar atsistatys ta orkaitė, nes jau buvo panašiai ir reikėjo keisti valdymo panelę :(... Geriau būčiau ramia širdim iš metus tas kojines, nes dabar jau daug kainavo, o dar gali ir daugiau sukainuot :(.

Pasižiūrėjau - pilnatis.... Ta ta proga dar ir už teisybę pakovojau - paskambinau auklėtojai ir apskundžiau prancūzų mokytoją. Nežinau, ar bus iš to naudos, bet bent būsiu ką nors padarius. Nes per 3 metus laba mažai pasistūmėjo su vadovėliu, parašė šiandien kontrolinį, nors dienyne įrašyta, kad bus penktadienį. O vakar dukra grįžo beveik 7 val ir ruošėsi lietuvių atsiskaitymui ir chemijai, nebeturėjo jėgų prancūzų kažką mokytis, nes buvo įrašyta kartojimas. Bet, tipo, parašė šiandien, o penktadienį paleis. Jau ir dukra nenori, kad paleidinėtų, o aš juo labiau. Nes man ta korepetitorę reikia samdyt, o mokykloj nieko neišmoko. Tai pasiputojau. Auklėtoja sakė, kad perduos pavaduotojai.

Atsakyti

Jau man su šituo dabar mezgamu megztuku, tai vieni ardymai per žioplumus naktinius... Mezgu dešinį petį ir bemegzdama suprantu, kad beveik visą vakar numegztą kairį reikės ardyti.Nes nepamačiau vieno dalyko ir negaliu taip palikt, bus nevienodi :(. Man dar taip nėra buvę, tiesą sakant, kad tiek mažai numezgus, sugebėčiau tiek nesąmonių pridaryt. Bet net keista, kad ramiai reaguoju. Visgi gerai, kad ne pusę ar visą megztuką. Bet, kaip sakant, dar ne vakaras, dar galiu save nustebint...

Atsakyti

Sveikos,

tyla šiandien. katuks gyvai bendrauja matyt su visa sekta ir ne sekta po truputį :) Norėčiau ir aš, bet darbo metu tai nelabai galiu sau leist į Akropolį važiuot :) Nors ir namie dirbu.

Energijos tvarkymam šiandien nėr, tiksliau niekam jos nėr, kažkokia nulėpus, gal kad ilgiau pamiegojau vaiką palydėjus.

Turiu pusantros rankovės , gal baigsiu šiandien antrą ir galima bus toliau žemyn važiuot

Labai patinka kol kas kas gaunasi :) Dėl to jau mintyse ir golfukų priplanavau stulpeliu :)

Atsakyti

Qqutė greitamezgė. 

Aš irgi ateinu ir nenoriu 3čio  posto iš eilės rašyti.

Gavau siūlų per Katuką, sėdžiu kirpykloj su dažais. Gražiai Katukui žydras megztinis tinka. 

Kojinės pasidarė pusėtinai baltos, vyras orkaitę išardė, panelę nuo pamuilių išplovė - veikia. Bet šiandien kita pilnaties banga sunervino. Noriu tik pamegzt ir atsistatyt pusiausvyrą. Prieš mezgant, aišku, reiks išsiardyt. Dar ir mėginukai iš naujų siūlų rūpi. O valgymo gaminime krizė. 2 vakarus buvo burgeriai, kurių neliečia. Nežinau, kuo užkišt šiandien. 

Atsakyti

aš pirmadieniui ir plaukų ir antakių dažymui užsirašiau :)

valgymai-vakar vaikui plovo padariau, liko šiandienai dar, nes gi ką tik grįžo iš mokyklos kažkokiais aplinkkeliais. Susitaikė su tuo draugu savo tai vėl prasidėjo ganymaisi po parduotuves :oh:. Nu ir kai žlkiumbia parėjęs negerai ir kai valkiojasi man nepatinka.

Vakarienei dar irgi yra spagečių su tunu, o aš kopūstų su šonkauliais turiu

Atsakyti

Aš šnd irgi planuoju plovą gamint, su vištiena. Maximoj kaip tik šlaunelių mėsai buvo akcija. 

Atsakyti

Aš priviriau kopūstienės, jei kam neužteks, tai ant šaldytuvo spynos nėra.

Atsakyti

Qqte, kaip gamini spagečius su tunu?

Man iš tuno ir makaronų tik šalta mišrainė gaunasi  :rolleyes:​ 

Atsakyti