Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

spageciai ar  makaronai su  tunu  musu  irgi vienas  is daznu penktadienio patiekalu... as tai  sirtake spagecius su tunu  valgau :D  pakepu ant aliejaus svoguna ir suverciu  tuno  konservu.  valgom su naminiu pompadazu  arba be jo :D  ai, dar aisku surio uztarkuoju ir  pakaitinu

Atsakyti

Hi, grįžau..

Nu tikrai prisibendravau. Ir reikalų patvarkiau, dar gyvas velnias jų liko :oh: 

nu ir ką papasakot... kad Lace barbie pink siūlų nusipirko :wink: 

Kad ginė sakė, jog klimaksui dar anksti :D 

kad vėl esu graži blondė :flirt2: 

Ir kad reik eit kažką su juoduliu daryt, bo ššš ten gaunas. Ar palaukt kol pilnatis praeis ir nuomonė pasikeis :D​ 

Atsakyti

Ai, aš Restar su pietum tai visia ne rodiklis :D bet kitų idėjos, pvz plovo, man visai padėjo :bigsmile: 

šIandien tai raugintų kopūstų sriuba +lašiša pomidorų ir špinatų padaže

Atsakyti

Aš irgi šiandien beveik graži, bet jeigu ryte buvau nelaiminga, per pietus gana normali, tai dabar žiauriai piktėju. Po kirpyklos prikritę darbų rytdienai, kuriuos jau reikia paleisti, tai reikia dirbti dabar vietoj mezgimo. Ir ne tai, kad buvau kirpykloj, nepadariau, bet kokią 19 val gaunu žinutę, kad ryt jau reikia kažką paleisti. O aš pusę dienos nuo ankstaus ryto būsiu užimta renginy... Tai ir siuntu, nes mezgimui laiko mažai liks, kadangi ir atsigulti ne  po vidurnakčio reikia.

Atsakyti

Pasitrumpinau savo kašmyriuką, dabar jau vaizdelis tenkina. Ir likau be mezginio ir be idėjos. Kad siūlų neturiu tai sakyt turbūt nereikia :D Gal ką sugalvosiu iki savaitgalio. Nes planų jokių, galėsiu megzt po skiepo :) 

Restar, nu ko tu nervuojiesi. Lygtai apsivilkti nebūtų kuo :4u:​ 

Atsakyti

Tai ne dėl apsivilkimo. Dėl bent kokio malonumo sau apturėjimo :).

Atsakyti

O tai siūlų atsiradimas ne malonumas? Dar tokių fainų..

Trumpas pliurpt su manim :rolleyes: 

kIrpėjos kedenamos garbanos...

Nors man kuo daugiau darbų, dar tokių ne itin norimų, tai tuo labiau pamegzt norisi

Atsakyti

Katuk, ape viską tu taikliai. Nu ir apie tai, kad VIS TIEK pamegzt norisi :). Paardžiau 2 kartus šiandien. Turiu įtarimą, kad dėl to, jog pirmą kartą iš telefono mezgu, nesu atsispausdinus, tai vis pabėga man eilutės...

Atsakyti

Restar, aš kai mezgu raštą iš telefono, pasidarau ekrano nuotrauką, pasididinu megzdama ir šone dedu taškus, kad žinočiau, kurią eilė baigiau. 

Aš vakar is pietus padariau, ir pamiegojau, ir pamezgiau. Baigiu sumegzt išardytą siūlą. Ne tiek daug liko. 

Atsakyti

Qqte, kaip gamini spagečius su tunu?

Man iš tuno ir makaronų tik šalta mišrainė gaunasi  :rolleyes:​ 

pagal šitą receptą, tik ančiuvių nebededu dažniausia nes nenusiperku vis, anksčiau dėdavau tik nepasakyčiau kad labai skirtumas yra

Nu ir citrinos žievelės netarkuoju, per daug terlionės, nededu ir nereik :)

Alyvuoges dedu žalias ir dar kaparėlių, man regis knygos recepte jie buvo :) Paprikų nededu. Nu žodžiu Beatos receptas pagal mane

Atsakyti

https://www.beatosvi...a-ir-alyvuogem/

recepto tai neidejau :)

jei ką 1 Beatos knygoj yra

Atsakyti

Labukas,

Savaitgalis ant nosies, ir dar saulė Kaune šviečia  :D Ko nesidžiaugt?  :D 

Kažkokia užvargusi jaučiausi pastarosiomis dienomis. Tai vienas iš darbo namie privalumų, vietoje pietų darymo, pietų miegas. Valandą tik hop ir vėl žvali :)  Nors jau taip pabodę namie sėdėt..

Bandysiu sėsti prie savo megztuko šiandien. Ryte apsimėčiau namus vietoje mankštos. Už ką labai save mintyse gyriau. A išvažiuoja į sporto stovyklą savaitgaliui, tai priduosiu vaiką ir keliausiu prie virbalų.

Ryt vedu savo paauglę antakius tvarkyti pirmą kartą. Jau taip stūmiau šitą reikalą tolyn, taip stūmiau, bet nebėra kur.. Pas maniškę gana vešlūs antakiai, ir man  gražūs be jokių korekcijų. Gaila. Ypač, kai pačiai tie antakiai retėja. Tik pavyko susitart, kad be varnos sparnų apsieisime, tik patobulins formą  :D 

Nu tai tiek patransliavimų. Kokie pas jus planai, planeliai?

Atsakyti