Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Planas kažkaip praeiti auto TA ir važiuot pasikoliot dėl indų Žanoj. Užsakyti dar rugpjūtį, žadėta spalį, o jau lapkritis baigiasi ir tyla. Tiksliau skambinau, tai pasibėdavojo, kad darbuotoja išėjo ir nieko nežino, bet paieškos ir perskambins. Tai jau  tris savaites skambina :bash:   o indų pusė supirkta, reik tik dalies, ką aš darysiu su tuo nepilnu komplektu.

Tai tiek ir užteks šiandien :D 

nA, pamezgimas vakarop, kas be ko.

Atsakyti
Man dvi dienos dviejų vaikų gimtadienis suplanuotas.
Tai ta proga šiandien namų tvarkymas (tikiuosi, grįžus po darbo jau rasiu daugmaž tvarkingą butą- vyras bus visiems darbus paskirstęs ir pats prasisukęs) ir valgio pasiruošiamieji darbai. Pvz., svogūnų kepimai prie silkės. Balius vaikų, o kos jie žais boulingą, tol su gimine bendrausim prie stalo.
Atsakyti

Aš priduosiu vaiką sesės vyrui-vešis i kaimą visus vaikus

Pas mane atvažiuos sesė, pavakarosim, rytoj su ja pas draugę į pirtelę suplanavę. Draugė irgi mezga, žadėjo perimt mano nesėkmingus šokoladinius, jai patinka šiurkštūs siūlai (o aš į tą vietą kašmyriuko jau gavau, ir dar spalva gražesnė, tamsesnė, labiau kavos juodos)

Per piet sulaksčiau iki murestos, nusipirkau kažkokį sesės užrekomenduotą purškiklį orkaitei ir gartraukio grotelėms (namų šveitimas tęsiasi)

Skalbyklė su patalyne prasisuko kelis kart, dabar džiovyklė sukasi.

Kas dar-kepa karka, tarp darbų kokią eilikę pamezgu

Atsakyti

Qqutei propeleris visom kryptim sukasi - spritna labai :). Aš tai palėtėjus, vis kažką užmirštu, nedadarau. Šiandien per paskaitą vos neužmigau. Aišku, prieš pat 12 pusryčiavau - porą storų sumuštinių su duona ir kumpiu... Nežinau, kas šiandien nugalės, ar mezginys, ar pagaliau miegas. Šįryt užsistačiau žadintuvą 6.30, tai gerai, kad vyro skambėjo 6,40. Aš, aišku, visiškai negirdėjau nei vieno, kai paprastai prieš visus žadintuvus pabundu. Gerai, kad vyras girdėjo, tai kol ritosi per mane, sugebėjau pabusti. Gerai, kad eiti į dušą ryte nebuvo suplanuota, nes vakarykštė šukuosena dar laikėsi, nenorėjau gadint :).

Atsakyti

nu vakar buvau nespritna, nuėjau užtat miegot 10 val, tai šian propeleris atsigavo :)

Atsakyti
Aš šią savaitę reabilitacijoj 8 val turiu būt kas antrą dieną rytais. Tai irgi keliuosi sunkiai, bet žinau, kad neturiu, kur dingt.
Atsakyti

Šiandien tinginiauju. Visą savaitę ariau, tai esu užsitarnavus dieną pasimuliuot nuo darbo. Kad nepirkt siūlų (woolis vėl prabangių už pigiau užsivežė) prisipirkau masažų su blackfriday nuolaida. Bet, įtariu, kad siūlų pirkimo neišvengsiu. Dukra kalėdoms grįžta ir užsiprašė megztinio. Tokios spalvos merino neturiu, o kašmyrinio gaila megzt, nes nepasitikiu jos skalbimo sugebėjimais. :) Sumes viską į vieną skalbyklę ir liks megztinis katinui. :)

Atsakyti

tai kad merinas skalbyklėj labiau traukiasi ir veliasi nei kašmyras :hmm:

Atsakyti

Qqte, tikrai? Aš kai turiu blogos patirties tik su kašmyru, tai įsivaizdavau, kad merinas neturi tokios savybės.

Atsakyti

nu tik tas superwash nesitraukia kur kaip guminis, bet spėju tokio nenori megzt :)

aš tai kašmyrus visus skalbyklėj skalbiu išjungus šildymą ir nei viens nesusitraukė, o su merinu visaip buna

Atsakyti

Nu va, vėl planus reikia keist :) Bus vakaras su internetinėm siūlų parduotuvėm.

Atsakyti
Aga, aš taip vieną savo merino mezginį, kur Ristina mezgė, perleidus esu Kacumotos merginai. Labai jau susitraukė po skalbimo biggrin.gif
Atsakyti