Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kam sakėt man apie akcijas... Mano drakius po prties visai suįžūlėjęs.  Visko nori, nori, nori. Ar taip seniai buvo negyvas/viskam abejingas? Bet jau turiu projektų, kurių per visus metus nesumegsiu, tai gal kito išpardavimo palūkėt.

Atsakyti

ką aš žinau ten tokios to woolio akcijos juokingos. pvz nuo 20 euru už 100 gr-kokio euro ar pusantro nuolaida...

Atsakyti

Jo Wooly nuolaidos tai juokingos...

Atsakyti

Tai vis geriau kokia nuolaida, negu jokios, jegu vis tiek perki :). Man ramu - mažiau pagundų.

Atsakyti

Šiandien rankdarbiauju kitaip: paruošiau vaikams saldainių dovanų, nes torto į boulingą neužsakinėjau, o klasiokų į namus nekviečiau. Užteks giminių.

Priedas  Screenshot_20211126-211315_Gallery.jpg   177,1KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20211126-211330_Gallery.jpg   156,87KB   0 Parsiųsta kartų

O čia liniukos pusvilnės siūlas su mano merinu/šilku. Planuoju liemenę. Bandysiu atkartot Kerpenos nuleistų pečių viršų lygiom dalim, o po krūtine- kažkurį raštą 

Priedas  Screenshot_20211126-211346_Gallery.jpg   713,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Visą dieną lūžinėjau ir vakare. Tai spėkit, ar miegu :). Pristojo mano daugelis su savo kalėdiniais norais, tai nei pamezgiau normaliau, nei ką pažiūrėjau. Surizikavau pirkt iš Aliexpress. Jau geriau susimokėt, o ne prarast pinigus visiškai neaiškiose parduotuvėse - norėjo poros premier lygos futbolo marškinėlių :)

Atsakyti

Labas rytas

Ptamerkiau akis - koks rūkas tirštas!  Kaip pienas. Atsisėdau lovoje, akis prasikrapščiau ir pamačiau, kad žiemą per naktį atėjo. :)

Atsakyti

Galvoju megzti Cozy and lazy. Bandau skaityt receptą ir turbūt pirmas kartas, kai absoliučiai neįsivaizduoju, kaip čia kas mezgama :B Nemėgstu megzti tiesiog aklai pagal aprašymą, vis tiek norisi bent orientuotis, kuri kūno dalis mezgama :B O jūs suprantat kas čia po ko?

Priedas  Screenshot_20211127_100536_com.google.android.apps.docs.jpg   131,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kaip suprantu čia nuo viršaus contingous metodu mezgama, pridėjimai pečiams ir trikampiam kaklui

Atsakyti

Liniuka, rodyk pirmą puslapį ir megztinio priekį.

1 puslapy gal yra bendras aprašymas, kokiu būdu  mezgamas kūrinys.

Kur tas lace piešinukas yra pačiam mezginy? 

Nes man rodos lace pattern čia teisiog, ne eigoj. Jo eiga toliau, kartu su rankovėm.

Kadangi yra po to sujungimas į ratą, tai greičiausiai čia bus apykaklė :hmm: 

Atsakyti

Aš irgi tingiu ieškot pilno aprašymo, bet paprastai būna trumpai aprašyta pradžioj, kas po ko. Pritariu Qqutės spėjimų. 

Liniuka, parodyk ir čia savo naują gražuolį, gal turi foto iš arčiau, kaip tas grožis atrodo, tie blizgučiai? 

Atsakyti

Nesimato viso siūlo grožio fotkėse.

Priedas  Screenshot_20211127_132255.jpg   124,86KB   0 Parsiųsta kartų

Šito irgi, bet kašmyro meilumas neišpasakytas :wub:

Priedas  Screenshot_20211127_132930.jpg   395,01KB   0 Parsiųsta kartų

O tą receptą geriau įsižiūrėjus į nuotrauką lyg ir supratau. Nugaros raštas prasideda vėliau, jau išformavus rankovių liniją, tai gal ir sueina galai.

https://www.ravelry....y/cozy-and-lazy

Atsakyti