Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka visa apsikašmyrinusi, žiemai pasiruošusi ir pasipuošusi  :wub:. Tokios smėlinės spalvos sau norėjau, bet išsigandau, kad išnykusiu, tai pasirinkau šaltą spalvą. O tas juodas tai kažkas tokio, turėjau garbės pasimatuoti. Ir dar taiptaip fabričnai numegztas, jog nieks nepatikės, kad tavo rankų darbas :). Gal pameni siūlų nuorodą, jei dar tokių yra?

Aš kankinu skalbyklę ir džiovyklę, virtuvės paviršius ir keliais grindims šliaužiojau :). Dabar noriu valgyt ir laukiu, kol kas teiksis depozito maišus isnešt ir parnešt bandelių iš Rimi burgeriams ir bagetės sriubai. 

Atsakyti

Oi iki fabrično toli. Siūlas nedėkingas, išskabus nepasivelia, nepasipūkuoja ir nepaslepia kliauzų :B​ Siūlo tokio nebėra wooly, bet čia kašmyras su šilku, tik nežinau metražo.

Atsakyti

Liniuka, gražūs abudu :) ir šviesus toks delikačiai žvilgantis, neperkrautas žvyneliais.

Viena porciją svečių atlaikėm rytoj- antra :)

Priedas  received_856432291674005.jpeg   78,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Išgimdžiau idėją besėdint su Katuku, mezgu kašmyrą labai sunkiai nusakomos tamsiai pilkos su žaliu atspalviu spalvos. Bus gražu :wub:​ 

Atsakyti

Turėjau garbės pačiupinėt Liniukos gėrius :wub: :wub: gėrių gėriai rimtai. Nieko nesimatavau, nes pavargus kaip ciuuucikas. Ir prošvaisčių poilsiui nenusimato.

Nu gerai gerai, kavą su Liniuka užskaitau kaip poilsiuką :wub:

Atsakyti

Liniuka puikūs megztukai ir pati puszuikiai atrodai :wub:

Gal qqte siųstelėjo tvarkymosi mūzos lašelį? Nes šiandien pasitvarkiau kiek daugiau nei įprastai savaitgaliais. Bet dar namai oi kaip prašosi daug kur tvarkomi.

Atsakyti

Liniuka, tai ne Cozy and Lazy megsi?

man gražu, kad Niuma turi tiek entuziazmo pasistengti dėl vaikų. Aš gal jau pasenau... Namie išvis nieko nenoriu. 

Megztelėjau ir aš. Reikėtų pasimatuoti, ar nereikės ardyti, bet taip tingu kitus virbalus įsiverti...

Apsipirkau lietuviškos išgirtos kosmetikos Math Scientific. Gal teko kuriai naudoti? paėmiau sau adrėknimui ir durai prausiklį su kremu nuo aknės. -30 Black Friday. Brolio mergaitės gyrė.

Atsakyti

Pažiūrėjau to Cozy įgyvendinimus ir praėjo noras. O dar ir siūlas mano gal nevisai jam tinkamas. Bet modelis gražus, pasilieka norų sąraše.

Pas Niumą energijos viskam už du. Žaviuosi :wub:​ 

Atsakyti

Oj, čia ne tik aš. Dėl vaikų- vyrui nuopelnai. Juk jis su broliu, vaikais, pusbroliais, klasiokais vakar boulinge atbuvo, kol aš su anyta ir vyro pussesere/Gyčio krikšto mama namie ramiai pliurpėm tyloj. Anie tai grįžo išbaladotom galvom, nes dar kitų vaikų gimtadieniai dar buvo.

O fejerverkus namie šaudyt- vyro idėja kasmet. Bet paskui pats su vaikais ir tvarkosi.

O kad sesers šeima ir mama atskirai šiandien atvažiuoja- dėl sveikatų ir darbų taip gavosi. 

Planavau 1 dieną, bet yra, kaip yra. Visa laimė, vakar orkaitėj  troškinio gaminau dvigubą dozę  tai liko tiek, kad nereikės vėl karšto gamint, o planavau vištieną kinietiškai pagal Restar. Tai tik silkę, sumuštinius ir mišraines.

Burokėlius, kuriuos su paprika pasidariau- sumaišiau su pupelėm, dar šiek tiek majonezo- skanu :) 

O vakar vakare netgi pilkąjį sumezgiau atgal, ką buvau išardžius. 

Atsakyti

Aš irgi  žaviuosi niumos energija. Ypač kai pati jos neturiu. :)

Labas rytas.

Atsakyti

Tai, kad nuotraukose vaikų energija, o ne mano 🤣 o jie, panašu, niekada nepavargsta. 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20211128_184156.jpg   502,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti