Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, tai koks visgi models bus? Ar išgalvinis?

Aš savo ledą lygiom akim varau antra diena, gresia persimezgimu. Ir ... kyla nerimas dėl siūlo trūkumo Vaslisos rankovėms... 

Reikėtų imti kokį papldomą mezginį pradėti. Tie 2, kuriuos turiu, ne itin džiugina. Arba nors mėginukų pamegzt iš gautų siūlų. Bet kaip pakvaišus varau ledinį. Kuo greičiau sužinosiu, kad siūlo truks, tuo greičiau užsisakysiu. Būtų man kalėdinis pasipuošimas.

Atsakyti

Išgalvinį. Panašų jau esu mezgus, kartoju.

Atsakyti

Labai graži spalva 🥰

Baliai atlaikyti. Pamiegojau, susitvarkėm. Ramu. 

Einu ir aš megzt. 

Atsakyti

Pamezgiau nemenką mėginuką iš Niumos atiduoto smėlinio pūkelio. Biškį kandžių ten svečiuotasi :). O šiaip nerealus siūlas, jeigu dar ir nešiotųsi gerai. Lengvutis, švelnutis, purus. Megsiu anglišku stulpeliu kardiganą dukrai. 

Atsakyti

Labas rytas

Sėdžiu sustirus į ragą prie Lazdynų ligoninės :B  ne, nieko blogo, anytos planinė akių vokų operacija. Bet manęs į vidų neleidžia. Kiek užtruks nežinau, todėl nedrįstu išvažiuot, o ir kur važiuot tokioj ankstybėj :D 

Mezginį galėjau paimt :oh:  ale bet turbūt šaltyje ir nepamegzčiau, o ir tamsoka. Tuoj iškrausiu telefoną ir bus man

O šiaip galva dūzgia nuo visų reikalų, nuo savų ir nuo uošvių. Ypač kai 6tą ryto anyta pradeda aiškint, kaip nesveika gert kavą ant tuščio skrandžio ir kad man bus chana nevalgius. Aha, ji geriau žino, kaip gyvent 46 metų moteriškei :lol: 

Niumos energija ir man yra aukščiausio nesuvokiamo lygio. Dar vakar ypač stebino baldų salono pardavėjos energija, kokių 55 metų moteriškė nereali. Labai norėčiau bent puselės tokios įkrovos.

Vakar nepamezgiau anei akelės. Šiandien irgi greičiausiai nepavyks...

Atsakyti

Katuk, nugi ponia gal palauktų pusvalanduką kol atvažiuotum pasiimti po skambučio :B​ Nežinau kaip lazdynuose, bet būna kad keletą valandų paguleti su ledo kompresais po operacijos liepia. Tai gali ir užtrukti.

Atsakyti

Nu vistiek kamščiai buvo iš ryto, o dabar tai jau matyt ieškosiu, kur pasyyyysiot :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2021 11 28, 22:48)
<p>Pamezgiau nemenką mėginuką iš Niumos atiduoto smėlinio pūkelio. Biškį kandžių ten svečiuotasi smile.gif. O šiaip nerealus siūlas, jeigu dar ir nešiotųsi gerai. Lengvutis, švelnutis, purus. Megsiu anglišku stulpeliu kardiganą dukrai. </p>

Restar ne kandys, o kaip sakiau, kažkokie maži kieti vabaliukai. Nesuprantu, ar iš lauko, ar su siūlais jie atėję. Bet matau vasarą. Dabar nebematau.
Kaip buvau sakiusi, tu prasisuk juos visus, kad dingtų įtempimas ir bus aišku, ar prakapoti jie. Šiaip kiekis ten dar didelis, tai kažkiek išmetus vis tiek megztiniui užteks.
Dėl visa ko, dar gali įkišt į šaldiklį smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Katukas nerealiai pasiaukojanti marti. Bet jo, sėdėti ir šalti tikrai nereikėjo... Nuo namų tau tikrai ne daugiau kaip pusvalandis.

Aš tai vakar didžiają dalį kūno nuvariau, dabar sunkus momentas apsispręsti, kada pradėti stulpelius. Galvoju, gal visgi praskalbt ant virbalų, kad paaiškėtų, ar trauksis, ar tįs labiau. O kol džius, tai galiu ir ką naujo pradėti. Reiktų jau mažę biškį aprengt. Jau kaip ir davė suprasti, kad kažką buvau žadėjus jai...

Atsakyti

Restar ne kandys, o kaip sakiau, kažkokie maži kieti vabaliukai. Nesuprantu, ar iš lauko, ar su siūlais jie atėję. Bet matau vasarą. Dabar nebematau.
Kaip buvau sakiusi, tu prasisuk juos visus, kad dingtų įtempimas ir bus aišku, ar prakapoti jie. Šiaip kiekis ten dar didelis, tai kažkiek išmetus vis tiek megztiniui užteks.
Dėl visa ko, dar gali įkišt į šaldiklį smile.gif

Niuma, dovanotam arkliui į dantis nežiūri :). Apie vabaliukus, jeigu buvai sakius, tai aš užmiršau. Ir net, kad persisukt rekomendavai  :lol: , kas buvo per pirtį. Tai dėkui už priminimą. Pasidėjus dabar tą mėginuką prie kompo ir vis paglostau  :wub: .

Atsakyti
Nu baikit apie tą mano energiją- pašvenčiu pašvenčiu ir einu miegot kasdien pietų miego biggrin.gif Va vakar nuo 5 iki 7.30 vakare migtelėjau.
O pačios žinot, kad kol vaikai maži tol tos energijos turim rast priverstinai. Iš tiesų, ir pagal sesę, ir pagal koleges matau, kad tas Emilis priduoda man to neužsisėdėjimo, nes nori nenori turi su juo kažką veikt.
Atsakyti

Nu jo aptarėm pirty pagyvenusias mamas, kad trendas dabar :D Ką darom? :D​ 

Atsakyti